Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaja69 napisał(a):
Moje by sie rzuciły na pewno...ino,że moje w stadzie to bardziej odważne...

Dzisiaj wyadoptowałam dwa szczeniaki :) Jednego zawiozłam do Grudziądza a sunię do Włocławka :)
Domki bardzo psolubne i mam nadzieję,ze wszystko bedzie w porządku i że to sa te domki na zawsze...

Gratulejszyn!!! :loveu: :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mestudio napisał(a):
Ależ tu się dzieje. Dobrze, że trochę piesków ubywa i pojawiają się nowe domki.
Moje psowate też niestety lubią upolować biedną zwierzynę. Najczęściej są to żaby, ropuchy albo niestety biedny krecik. Zawsze im zabieram zwierzątka i wypuszczam wolno. Szczególnie jedna mikrosunia wyszukuje specjalnie żaby w zaroślach i je zjada co mnie okropnie drażni bo żaby są bardzo pożyteczne.

A dzieje sie dzieje :) tyle,że nie mam czasu zajrzeć i poczytać co u Twoich psiaków słychać...:(
U nas tez wszystko sie wypuszcza,jedynie muchy i komary nie maja szans na ułaskawienie.Kiedys moja kotka walczyła z krecikiem,zabralismy jej go i zawieźliśmy na pole,a taki ładny ,sympatyczny był...

Borówka16 napisał(a):
Gratulejszyn!!! :loveu: :)

Jeszcze nie dziękuje ,został jeden szczeniorek jeszcze :)

Posted

irenaka napisał(a):
Wpadłam, żeby napisać, że wysłałam to co miałam wysłać, ale zwrotnie jeszcze nic nie mam:shake:.
A Ty:loveu: szczęściaro kiedy łapiesz luzik?;)

W środe jeszcze muszę popracować:cool3: potem to odespac i odchorowac i luzik :lol:

Posted

kaja69 napisał(a):
W środe jeszcze muszę popracować:cool3: potem to odespac i odchorowac i luzik :lol:

Juz widze ten luzik:evil_lol:
Aniu, Ty jeszcze pamietasz co to luz?:eviltong:

Posted

Mariat napisał(a):
Juz widze ten luzik:evil_lol:
Aniu, Ty jeszcze pamietasz co to luz?:eviltong:

Mam nadzieję ,że sobie przypomnę :)
Jeszcze tylko zrobię porządek na wątku,muszę się cofnąć i poszukać recepty na "czytelność i jasność" i już na luziku będe robić wpisy przy porannej kawce:bigcool:

Posted

Zagląda tu ktos jeszcze ???
Szykuje mi sie nowy wątek...zobaczcie zdjęcie...ten biedak przybłkał się do pewnej pani,bardzo boi sie ludzi,nie ma szans,żeby dał do siebie podejść...pani go dokarmiała,ale dzisiaj w nocy wyjeżdża do pracy za granicę i na posesji nikogo nie będzie...

Posted

[quote name='kaja69']Zagląda tu ktos jeszcze ???
Szykuje mi sie nowy wątek...zobaczcie zdjęcie...ten biedak przybłkał się do pewnej pani,bardzo boi sie ludzi,nie ma szans,żeby dał do siebie podejść...pani go dokarmiała,ale dzisiaj w nocy wyjeżdża do pracy za granicę i na posesji nikogo nie będzie...

zagląda, zagląda, ale ja bardziej podczytuje niż piszę :D

może do benkowej fund.? a ile może mieć lat? samiec, samica?

Posted

Kasumi ,to tak jak ja :) czasu mało ,tylko na czytanie wystarcza ...
A benio jest sliczny ,to raczej jest chłopiec,pani mówiła ,że to napewno jest ON,ale ja w tych kudełkach nic nie dojrzałam...
Wygląda na młodego,ale ni jak nie można do niego podejść,nawet do tej pani,która go karmi ,nie podchodzi.Cieszy się na widok człowieka,ale strach jest silniejszy...

Dzisiaj już nie dam rady cokolwiek zadziałać,klawiatury nie widzę...

Posted

Kava napisał(a):
wpadlam, poczytalam i oniemialam

zapisuje watek....

No cos Ty ??:cool3: Aż tak Ci sie moje psiaki spodobały :lol: wcale się nie dziwię,bo cuda są...nie jestem skromna,ale sie tego nie wstydzę:diabloti:

Posted

Rano pstryknęłam kilka fotek psiakom,ale nie miały dnia na pozowanie,część w ogole mi sie pochowała i miała mnie w nosie,delikatnie mówiąc...jedynie Xara biegała jak zawsze ...

Posted

kaja69 napisał(a):
Rano pstryknęłam kilka fotek psiakom,ale nie miały dnia na pozowanie,część w ogole mi sie pochowała i miała mnie w nosie,delikatnie mówiąc...jedynie Xara biegała jak zawsze ...

moja piękna :) ma kilka ogłoszeń.....teraz podmienię zdjęcia :)

Posted

Własnie miałam świeżą dostawę:shake: moje stado powiększyło sie o dwie sztuki,chłopca i dziewczynkę,czyli tzw dwupak.W pieknych czerwonych obróżkach:angryy:

Posted

agusiazet napisał(a):
A skąd się wzięły? Ktoś podrzucił? To sezon wakacyjny i tak już będzie, Pan na wakacje, pies wynocha:(

Znalazło ta parke państwo,którzy mają tu niedaleko domek letni,szukali,pytali,bo mysleli,że komus sie zgubiły...pani doprowadziła do kultury oba psiaki,bo podobno strasznie brudne były zwłaszcza sunia,bo jest kudłata...Państwo dzisiaj wraca juz do Warszawy a psiaków zabrać nie mogą,a jak zaczęli pytać we wsi czy by kto nie wziął to ich od razu skierowali do mnie i tak mam o dwa psiaki więcej...

Posted

kaja69 napisał(a):
Znalazło ta parke państwo,którzy mają tu niedaleko domek letni,szukali,pytali,bo mysleli,że komus sie zgubiły...pani doprowadziła do kultury oba psiaki,bo podobno strasznie brudne były zwłaszcza sunia,bo jest kudłata...Państwo dzisiaj wraca juz do Warszawy a psiaków zabrać nie mogą,a jak zaczęli pytać we wsi czy by kto nie wziął to ich od razu skierowali do mnie i tak mam o dwa psiaki więcej...

no, to masz przekichane :D teraz to do ciebie będą wszystkie znajdy lecieć...:D

Posted

kasumi napisał(a):
no, to masz przekichane :D teraz to do ciebie będą wszystkie znajdy lecieć...:D

Kasumi a do tej pory to jak myslałaś ,ze było:cool3: fakt jak wyadoptowałam i nie miałam prawie żadnego tymczasa brałam ze schronu,ale w wakacje to zawsze zbieram te "wyrzutki"..

agusiazet napisał(a):
Może w imie zasady, od przybytku głowa nie boli...:)

To chyba nie ta zasada Agusiu,właśnie tak mnie zaczęło boleć między uszami,że szok po prostu...chyba mam globusa:placz:

Posted

kasumi napisał(a):
ile mogą mieć i czy razem do adopcji? płeć?

Kasumi,to dzieciaki jeszcze...to kudłate to dziewczynka,a czarne to chłopak.Sunie chyba potraktuje maszynka,bo jest strasznie skołtuniona od pasa do ogona...a do tego suńka ma podwójne żabki ,mleczaki nie wypadły...