Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj bawiłam się zabawkami z Zuzią i Duniem ,a Wilczuś się przyglądał jak szarpiemy misia,w pewnym momencie przyniósł mi patyka,rzucił pod nogi i zaczął zapraszać do zabawy.Tak mu się to spodobało,tak sie rozkręcił,że w końcu zaczął mnie podszczypywać po nogach i nie tylko:oops:.A i zaczął jeszcze się ze mną kłócić,jest niesamowity.Moja teściowa przechrzciła go niechcący na Wituś.Amorek i Wituś bardzo chcą nauczyć się życia z człowiekiem,podglądają ,próbują ,są bardzo otwarte na nowości.Amorek nadal delektuje się spaniem w legowisku,niestety ciągle robi sobie nowe przejścia pod ogrodzeniem ,na szczęście nie oddala się i zaraz wraca,ale psy podglądaja go i boję się,że zaczną też sobie wychodzić na wolność.

Posted

monis88 napisał(a):
probowalam,ale mi nie wyszlo ;/ ale moja ciocia jakims cudem to zrobila :D

Brawa dla cioci:lol: Straz była bezradna ,a kobieta uratowała koteczka:lol:

Dziewczyny wspierajmy również Atkę ,ma nowego tymczaska,strasznego urwiska podobno:lol:

http://www.dogomania.pl/threads/206648-Nowy-Sącz-półroczny-Reksio-jak-z-kreskówki-szuka-DS

Jutro przyjeżdża do mnie Oskarek,pudel z pseudo.Niestety u Agi sytuacja zyciowa się bardzo zmieniła i juz nie może służyc Oskarkowi dt. Narobie mu fotek,Aga ma napisac cos o nim i trza bedzie szukać mu ds .

Posted

Tak Agusiu,przed chwilą wysłałam:)

A teraz zdjęcia z dzisiejszej sesji zdjęciowej

A tu Oskarek,pilne ds potrzebne dla niego.Agusia zafundowała mu pakiecik ogłoszeń:lol: jest juz u mnie...

I na koniec fruwający Oskarek

Posted

Reszta psów jeszcze ma futerka,bo nam juz kręgosłupy wysiadły:diabloti:
Z Zuzi chciałysmy zrobić sznaucerka,ale trochę sie wierciła,następnym razem będzie lepiej:lol:
A teraz kilka informacji o Xarze i Nelce.Xara rozrabia,ostatnio upodobała sobie miejsce na parapecie,nie wiem jak ona się tam mieści,bo parapet jest na jednego kota...a Nelka jest bardzo grzeczna,za wyjatkiem jednego incydentu-dopadła małego ptaszka w rogu ogrodu i niestety koleżanka nie zdążyła z pomocą maluchowi.
Iproszę bardzo zdjęcia

I na koniec mój Kajtuś ze mna,który ma juz obywatelstwo niemieckie i wspaniały domek.Kajtka zawiozłam chyba 5 lutego,tutaj nikt się nim nie interesował,miał bardzo małe szanse na domek...Poznał mnie ,spędziliśmy ze soba trochę czasu,Kajtek stał się bardzo pewnym siebie psem,u mnie był zdominowany przez inne a tam on jest w cenrum uwagi i to mu bardzo odpowiada...:lol:
Zdjęcie było robione pod koniec marca...

Posted

Faktycznie,nawet nie wiedziałam,że mam uszy na oczach:lol:
Mam nadzieję,że Xara i Nelka szybko znajda swój domek i nastepnym razem będę mogła juz odwiedzić dziewczynki w nowych domkach...
Dzisiaj robimy porządki w ogródku,psy bardzo mi pomagają,dołki juz są tylko drzewa wsadzać...