toyota Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jeśli osoba zgodzi się na wizytę i wszystko będzie o' k, to domek znajdzie ten maluch: http://img860.imageshack.us/i/dsc0533c.jpg/ Sprawdź tylko Aniu, czy to na pewno jest piesek i czy maluchy posiadają książeczkę zdrowia ze szczepieniami i robakami ? Quote
kaja69 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='toyota']Jeśli osoba zgodzi się na wizytę i wszystko będzie o' k, to domek znajdzie ten maluch: http://img860.imageshack.us/i/dsc0533c.jpg/ Sprawdź tylko Aniu, czy to na pewno jest piesek i czy maluchy posiadają książeczkę zdrowia ze szczepieniami i robakami ? Dopiero zlądowałam do domu :) Asia,to jest chłopczyk,ale książeczek to one nie mają i szczepień też,mnie niestety nie stać ,zeby je zaszczepić,jeszcze z długów nie wyszłam u p.wetki... One były tylko odrobaczane... Jeśli by ten domek wypalił to ja juz Cie nie opuszczę aż do śmierci :) to byłby juz trzeci szczenior z Twojego polecenia :) Quote
kaja69 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='_ogonek_']kaja, które to tu psiaki ogłoszeń potrzebowały na już? szczeniaki? podrzuć mi zdjęcia proszę i krótki opis, bo szukać nie mam czasu... :-([/QUOTE] Ogonku,oczywiście ,ze Ci przeslę...wiem na tym watku mam niezły burdelik a nie mam kiedy zrobic porządku... Dzieki ,ze się zjawiłaś :) Quote
toyota Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='kaja69']Dopiero zlądowałam do domu :) Asia,to jest chłopczyk,ale książeczek to one nie mają i szczepień też,mnie niestety nie stać ,zeby je zaszczepić,jeszcze z długów nie wyszłam u p.wetki... One były tylko odrobaczane... Jeśli by ten domek wypalił to ja juz Cie nie opuszczę aż do śmierci :) to byłby juz trzeci szczenior z Twojego polecenia :)[/QUOTE] Przed chwilą ustaliłam co to za dom. Jest to NIEWYPAŁ niestety :angryy:. Byłam już w tym domu parę tygodni temu w sprawie Prezesa. Matka chyba już rodzi, drugie dziecko roczne i 2 córki -12 i 14 lat. Właśnie ta 14-sto letnia próbuje znów adoptować pieska, pewnie jej się nudzi w wakacje. Tam jest syf i bieda. 2 małe psiaki, roczny i półtoraroczny, biegały po ulicy, a samochody trąbiły. Pieski wyglądały na stare i chore- oczy załzawione i jeden miał czerwony odbyt. Dziewczyna wtedy dzwoniła do mnie, a teraz mailuje, więc nie wiedziałam z kim mam do czynienia. Jak powiedziałam o wizycie, to mi przypomniała , że przecież już u nich byłam :roll:. Rzeczywiście mój błąd, że nie zadzwoniłam do nich wtedy i nie powiedziałam dlaczego nie dostaną psa. Teraz puściłam jej wyjaśnienie na maila. W sumie to nie jej wina, że w syfie żyje. Pewnie myśli, że to norma, a jej mamuśka płodzi w biedzie kolejne dzieci.... Quote
kaja69 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='toyota']Przed chwilą ustaliłam co to za dom. Jest to NIEWYPAŁ niestety :angryy:.[/QUOTE] No trudno,w saperke nie będziemy się bawić ... Quote
toyota Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dopisałam powyżej jeszcze wyjaśnienie. Mówiłam Ci o tych ludziach chyba ? Powinno im się odebrać ich własne psy. Quote
kaja69 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='toyota']Dopisałam powyżej jeszcze wyjaśnienie. Mówiłam Ci o tych ludziach chyba ? Powinno im się odebrać ich własne psy.[/QUOTE] A no popatrz jacy wytrwali miłosnicy zwierząt...szkoda tylko,że jak tacy uparci to i tak sobie skombinują :( Mówiłaś mi o nich... Quote
kasumi Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='kaja69']A no popatrz jacy wytrwali miłosnicy zwierząt...szkoda tylko,że jak tacy uparci to i tak sobie skombinują :( Mówiłaś mi o nich...[/QUOTE] dla mnie bez sensu....chyba jak się biedę klepie i nie ma na utrzymanie nawet własnych dzieci PO CO PIES I KOLEJNE DZIECI??? m a s a k r a Quote
toyota Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='kaja69']A no popatrz jacy wytrwali miłosnicy zwierząt...szkoda tylko,że jak tacy uparci to i tak sobie skombinują :( Mówiłaś mi o nich...[/QUOTE] Niestety :(, ale tym '"naszym" oszczędzimy już takiego losu ... Quote
kaja69 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='kasumi']dla mnie bez sensu....chyba jak się biedę klepie i nie ma na utrzymanie nawet własnych dzieci PO CO PIES I KOLEJNE DZIECI??? m a s a k r a[/QUOTE] Kasumi,ale właśnie ciemnogród inaczej mysli i mina lata swietlne zanim to się zmieni... [quote name='toyota']Niestety :(, ale tym '"naszym" oszczędzimy już takiego losu ...[/QUOTE] Oczywiście,że nasze musza trafić do odpowiedzialnych ludzi :) Quote
toyota Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='kasumi']dla mnie bez sensu....chyba jak się biedę klepie i nie ma na utrzymanie nawet własnych dzieci PO CO PIES I KOLEJNE DZIECI??? m a s a k r a[/QUOTE] O adopcję psiaka stara się 14-sto latka. Coś musi robić w wakacje :roll:. Szczeniak to fajna zabawka. Pozostałe pieski mają już 1 rok i 1,5 r. - nuda ! Matce jest wszystko jedno. Miała termin na początek lipca i rocznego synka na rękach. Quote
Lemoniada Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='kaja69'] Asia,to jest chłopczyk,ale książeczek to one nie mają i szczepień też,mnie niestety nie stać ,zeby je zaszczepić,jeszcze z długów nie wyszłam u p.wetki... One były tylko odrobaczane...[/QUOTE] A ile kosztuje zaszczepienie jednego pieska? Quote
toyota Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Aniu, a tamta poprzednia piątka dzieciaków to była zaszczepiona ? Quote
kaja69 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='toyota']O adopcję psiaka stara się 14-sto latka. Coś musi robić w wakacje :roll:. Szczeniak to fajna zabawka. Pozostałe pieski mają już 1 rok i 1,5 r. - nuda ! Matce jest wszystko jedno. Miała termin na początek lipca i rocznego synka na rękach.[/QUOTE] Asia,jak psy samopas,nie odrobaczone,nie szczepione ,resztki ze stołu się nie marnuja...to co to za odpowiedzialnośc ...jak którys wyrośnie ze szczęniectwa ,to się bierze kolejnego,przeciez to nic nie kosztuje a ile radochy...szlag mnie trafi normalnie zaraz na takich debili... [quote name='Lemoniada']A ile kosztuje zaszczepienie jednego pieska?[/QUOTE] ostatnio płaciłam 37 zł p/wirusowym,a jak więcej na raz to chyba 36 zł... Quote
kaja69 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='toyota']Aniu, a tamta poprzednia piątka dzieciaków to była zaszczepiona ?[/QUOTE] Tak ,tamte wszystkie były zaszczepione i miały ksiazeczki zdrowia :) nie pamietasz :) przeciez ten z Grudządza miał nawet wklejke z czipa w ksiązeczce :) Quote
Lemoniada Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 To ja chętnie zasponsoruję jednemu maluchowi szczepienie :) Na więcej chwilowo mnie nie stać:oops: Któryś ma już widoki na dom? Quote
kaja69 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Lemoniada']To ja chętnie zasponsoruję jednemu maluchowi szczepienie :) Na więcej chwilowo mnie nie stać:oops: Któryś ma już widoki na dom?[/QUOTE] Dzięki bardzo :) ale póki co żadnemu domek sie nie szykuje... Quote
Lemoniada Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 W takim razie Ty zadecyduj, którego z maluchów zaszczepić :) Poproszę o numer konta na PW. Quote
kaja69 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Lemoniada']W takim razie Ty zadecyduj, którego z maluchów zaszczepić :) Poproszę o numer konta na PW.[/QUOTE] To moze jak dla któregoś domek będzie się szykował to wtedy podjadę ,co???bo jak tu wybrać...chyba,że jakos wykombinuje kasę ,to wtedy reszte też... Quote
toyota Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 To mi też wyślij konto, bo gdzieś zgubiłam. Obiecałam już zapłacić za grudziądzkiego malucha, któremu robiłam wizytę. Jeśli tamte szczepienia już uregulowane, to przyda się na któregoś z tych. Quote
savahna Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='kaja69']a do tego suńka ma podwójne żabki ,mleczaki nie wypadły...[/QUOTE] Może jeszcze wypadną. U naszej suni było podobnie, trwało to trochę i myśleliśmy,że jakos usuwać trzeba będzie, a tu któregoś dnia patrzymy....uśmiech jak z okładki:evil_lol: OGONEK kiedy robisz szczylkom od Pana Darka ogłoszenia i na jakie rejony? W ogóle to chciałam zapytać Kaja na jakie rejony u Was się ogłasza? Quote
_ogonek_ Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='savahna'] OGONEK kiedy robisz szczylkom od Pana Darka ogłoszenia i na jakie rejony? W ogóle to chciałam zapytać Kaja na jakie rejony u Was się ogłasza? Najprawdopodobniej dzisiaj, ale: kaja, powiedz mi które psy, i w którym poście znajdę zdjęcia, ewentualnie krótki opis (nr postu, gdyż ja mam po 100 postow na str i mogę się nie połapać, matma kuleje :p ) Potrzebuję również lokalizacji szczyli, województwo i jakies większe miasto obok. No i namiary twoje ;) Quote
kaja69 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='savahna']Może jeszcze wypadną. U naszej suni było podobnie, trwało to trochę i myśleliśmy,że jakos usuwać trzeba będzie, a tu któregoś dnia patrzymy....uśmiech jak z okładki:evil_lol: OGONEK kiedy robisz szczylkom od Pana Darka ogłoszenia i na jakie rejony? W ogóle to chciałam zapytać Kaja na jakie rejony u Was się ogłasza? Jak w najblizszym czasie nie wypadnie,to jak będzie miała robiona sterylkę,za jedna narkoza się to załatwi...ja wiem,ze czasem po pewnym czasie wypadaja ,ale czasem niestety zostaja i wtedy robi sie nieciekawie w paszczy:) Moje rejony to Włocławek,Toruń ,Bydgoszcz,mozna spróbowac Płock,chociaz jeszcze żadnego psiaka w tamte strony nie wyadoptowałam. [quote name='_ogonek_']Najprawdopodobniej dzisiaj, ale: kaja, powiedz mi które psy, i w którym poście znajdę zdjęcia, ewentualnie krótki opis (nr postu, gdyż ja mam po 100 postow na str i mogę się nie połapać, matma kuleje :p ) Potrzebuję również lokalizacji szczyli, województwo i jakies większe miasto obok. No i namiary twoje ;) Uzupełniłam wszystko odnosnie szczeniorów na pierwszej stronie.Ogólnie nazwałam je NUTKI,bo tak wołała na nie p.Darek :) Namiary tez tam sa ,zaraz jeszcze uzupełnie lokalizacje:) post nr 4. Dziewczyny jesli chcecie moge przesłać Wam na maila ,tylko mi podajcie... Quote
_ogonek_ Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 kaja, to ja na maila proszę to wszystko, co masz na ich temat, fotki też - byłoby fajnie:loveu:. [email protected] Quote
Mariat Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Aniu, jestem tu cały czas, ale tyle rzeczy tu się dzieje:lol:, ze nie nadążam. Dlatego nie pisze tylko czytam i próbuje dotrzymac Wam kroku, co nielatwo mi idzie (mam juz zadyszke):evil_lol: Quote
Recommended Posts