Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a jak się czuje po zabiegu?? :) pewnie mu lżej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tymczasem....
Kochani ruszyła wewnętrzna ankieta dogomani na kandydata do Krakvetu, nasze radomskie schronisko kandyduje, bardzo Was proszę o głos dla RADOMIA...
Wystarczy w ankiecie zaznaczyć Schronisko w Radomiu i kliknąć "głosuję". Z góry dziękuję :)

http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj%21

Posted

Witaj kasumi :lol:dawno Cie tu nie było...Oskarkowi oczywiście,że lżej:evil_lol: już sprawdził w samochodzie ,że czegos mu brakuje w woreczkach;)

Posted

Agusiu,ogłoszonka chyba mozna wstrzymać na dobre dla Oskara:lol: Dzisiaj odbyła się wizyta PA i wszystko w jak najlepszym porządku.Spełniło się marzenie Agi-Oskar będzie mieszkał niedaleko niej,juz sa umówieni na wzajemne wizyty i wspólne spacerki.W sobotę razem przyjeżdżaja po Oskarka:lol:
Zapomniałam jeszcze napisać,że Oskar ma także wyczyszczone ząbki:lol:

Posted

Wczoraj bylam cale popołudnie z psem na operacji ortopedycznej i wróciłam bardzo późno.Agusiu,wiesz,ze ja jestem przesądna:cool3:Państwo maja przyjechać po Oskarka w sobotę,jak juz mały pojedzie szczęśliwie do nowego domku to wtedy przeslę info na innego psiaka,dobra??Poza tym mam teraz urwanie głowy po tym zabiegu,boje się żeby cos jej się nie stało,przez kilka dni muszę jej bardzo pilnować.Moze dzisiaj wstawię zdjęcia jak mi ktos zgra,oczywiście...

Posted

Widzę Igiełko,że Agusia juz Cie przywitała:lol: Ja tez się cieszę,że zajrzałaś i mam nadzieję,że zaglądać będziesz:lol:

A teraz kilka fotek najświeższych z niespodzianką...

Posted

Xara znowu jest u mnie,przywiozłam ja w niedzielę...niestety jej koopa to nie od ropuszek...musze ta sprawe wyjasnić,a nie moge koleżanki narażac na koszty leczenia w Niemczech ,bo tam sa obłędne ceny...jeśli nie trafi sie jej domek w Polsce,po juz całkowitym wyleczeniu,wróci na dt do Niemiec...jak do tej pory nie miałam nawet jednego telefonu w jej sprawie...Na szczęście jednej przypadłości Xara się pozbyła-nie ma juz choroby lokomocyjnej...a to było bardzo uciążliwe,w ciągu 25 km potrafiła obhaftowac siebie po uszy o moim samochodzie nie wspomnę,teraz spokój...turystka z niej całym pycholem...

Posted

Dziewczyny prosze o pomoc,założyłam nowy wątek

http://www.dogomania.pl/threads/207739-Bardzo-bardzo-pilne-!!!!bezdomna-suka-ze-szczeniakami-w-poniedziałek-handlarz?p=16875358#post16875358

Oskarek w nowym domku...Bardzo fajni ludzie :lol: Będziemy w stałym kontakcie a z Aga juz sa umówieni na wspólne spacerki i wzajemne odwiedziny.Widzisz Aga, marzenia się spełniają,tak bardzo chciałaś odwiedzac Oskiego i możesz :lol:

Posted

Aniu,wspaniały pomysł z założeniem wątku.Przyznam się,że przeczytałam tylko pierwszą i ostatnią stronę,ale jutro nadrobię i przeczytam wszystkie,bo widzę że warto.Psy są piękne,zadbane ,piękne miejsce,psiaki szczęsliwe,Wilczuś sobie pływa.Gratuluję Ci i szczerze podziwiam Twój zapał i pasję no i oczywiście wieeeeelkie serce.

Posted

Witaj Azalia:lol: Miło,że zajrzałaś...podziwiac mnie nie ma za co ,chyba,że za brak zdrowego rozsądku:razz: Wiesz ,nie wiem czy psy w takiej gromadzie sa aż tak szczęśliwe,myślę,że lepiej by sie czuły,gdyby miały człowieka tylko dla siebie,a u mnie niestety musza "walczyć" o uwagę,wszystkim musza się dzielić...wiesz mi każdy mój tymczas,któremu trafi się ds ma o niebo lepiej niz u mnie...

Posted

kaja69 napisał(a):
No i mam kolejne tymczasy-sunia i jej piatka dzieci są juz u mnie...

Matko... to przez weekend aż sześc psiaków Ci Aneczko przybyło???:crazyeye:
Jak będę miała tylko chwilkę wejde na ten nowy wątek ;)

Posted

kaja69 napisał(a):
Tak Agusiu hurtem biore...

Trzymam kciuki,zeby teraz hurtem domki znajdowaly:lol:
Na jednym ze zdjec powyzej zadowolona Xara sie oblizuje. Znowu dopadla ropuche?:evil_lol: