Mariat Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 kaja69 napisał(a): Dzisiaj robimy porządki w ogródku,psy bardzo mi pomagają,dołki juz są tylko drzewa wsadzać... Mam nadzieje, ze pieski pomoga nie tylko w robieniu dolkow, ale takze w zakopywaniu drzewek i podlewaniu:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Co tam w radosnym gospodarstwie slychac?.......:) Quote
kaja69 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Radosne mieszkańce,radosnego gospodarstwa śpią,popadały po dniu ciężkiej pracy w ogródku.Tzn ogródek to kiedys miał być ,teraz zamienił sie w kolejny plac zabaw dla psiaków.A dzisiaj Aresik nasypał Moni piaseczku w majtki:evil_lol:,az jej sie nogawkami wysypywał:diabloti: Quote
Agnieszka:)bydgoszcz Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Oskarek byl u mnie na tymczasie ....Ancia piekne zdjecia mu porobilas...:)))boozzee jak ja za nim tesknie to wyjatkowy psiak...mimo tego ze mial ciezki los i ze zycie nie bylo dla niego laskawe nabyl zaufania do ludzi ...w cudowny sposob z kazdego dnia na dzien pokazywal mi jak staje sie szczesliwy....pamietam doskonale moment jaki byl wystraszony gdy przyprowdzilam go do domu...jak bardzo sie bal ludzi a teraz tryska radoscia ....i te niesamowitee kolka z radosci:)))odkrylam ze uwielbia robic kupke tylko na gorce:)jak sie przytula to czuc od niego cieplooo.....jest bardzi inteligentnym psiakiem ,jest bardzo uczuciowy kiedy plakalam przychodzi do mnie na lozko i lizal mnie po policzku....naprawde serce mi peka ze juz go nie ma ale ze wzgledu na moja sytuacje zyciowa nie moglam dluzej go zatrzymac...ale jestem dumna ze bylo mi dane widac przemiane jego z wystraszonego psa na pelnego zycia lobuzka:)dziekuje wszystkim za pomoc...w szukaniu dla niego domku...OSKI KOCHAM CIE Quote
monis88 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 kaja69 napisał(a):Radosne mieszkańce,radosnego gospodarstwa śpią,popadały po dniu ciężkiej pracy w ogródku.Tzn ogródek to kiedys miał być ,teraz zamienił sie w kolejny plac zabaw dla psiaków.A dzisiaj Aresik nasypał Moni piaseczku w majtki:evil_lol:,az jej sie nogawkami wysypywał:diabloti: ten piach to akurat nic smiesznego ;p ale w sumie moglam patrzec gdzie siadam ;p Quote
toyota Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 O tego pudelka to się ludzie pozabijają, trzeba będzie wybrać najlepszy domek :). Xara i Nelka wyglądają już na zadomowione w nowym miejscu. Quote
Agnieszka:)bydgoszcz Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 nie zaszkodzilo Ci monis:)to hehehehe A u Anci rzezczywiscie jest co robic....przezylam szok jak przywiozlam oskiegoo to jest niezla gromadka tam:)ale za to ma tez sliczne konie:) Quote
Agnieszka:)bydgoszcz Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 toyota napisał(a):O tego pudelka to się ludzie pozabijają, trzeba będzie wybrać najlepszy domek :). Xara i Nelka wyglądają już na zadomowione w nowym miejscu. chce zeby byl to wyjatkowy dom....i bardzo bym chcial moc odwiedzic oskarka... Quote
kaja69 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Dla wszystkich psiaków szukam wyjatkowych domków... Nelka jest juz w takim np:lol: Zamieszkała z pania i jej 13-letnim synem.Pani jest na wcześniejszej emeryturze,gdyz jest po operacji ortopedycznej i chyba ten fakt ,że sama jest po takich przejściach zadecydował o adopcji Nelki.Pani jest przesympatyczna,mieszkaja na peryferiach miasteczka,niedaleko jest jeziorko z trasą spacerową.Poza tym Nelka ma do dyspozycji malutki ogródek.Mam zdjęcie rodzinne już z Nelką,ale właśnie z tego względu nie wstawię,poczekam na takie gdzie Nelka będzie solo... Quote
mestudio Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Jakie fajne te zwierzaki. U mnie też porządki w ogrodzie trwają, a pieski bardzo nam pomagają. Można się zabić miejscami przez te dziurki wykopane w najmniej spodziewanych miejscach. Quote
kaja69 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 O jak miło przeczytać,że nie tylko ja mam podwórko pełne pułapek:lol: Quote
monis88 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='kaja69']O jak miło przeczytać,że nie tylko ja mam podwórko pełne pułapek:lol:[/QUOTE] to pole minowe ;p Quote
sybillas Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 poproszono mnie o pomoc w rozsyłaniu wątku suczki w potrzebie - oto on http://www.dogomania.pl/threads/206639-Kama-od-2-lat-w-schronisku!-Szkocka-Piękność-dostała-szasne.-lecz-potrzebny-nowy-DT?p=16802047#post16802047 Quote
kaja69 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Psy z dołkami sobie swietnie radzą:lol:Wczoraj Wilczuś-Witus wykopał dwa,potem je połączył i miał takie sobie legowisko letnie nad stawem.Potrzeba teraz pół przyczepy ziemi żeby to zakopać:diabloti: W sobote byłam na slubie naszej Ilonki,cudna panna młoda z niej,wygladała po prostu rewelacyjnie... W niedzielę I komunia mojego siostrzeńca,wczoraj musiałam ponadrabiac troche na działce,trawa juz tak urosła,że mi w niej psy ginęły,jedynie głowa Wilczusia i uszy Aresa wystawały a dzisiaj znowu nadrabianie zaległości a jutro do pracy :razz: I jest tak zimno,że nawet psy odpuściły sobie kopanie dołków i bieganie o kapieli w stawie nie wspomnę.Mam troche spokoju z nimi teraz,bo tylko zaligają... Quote
monis88 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 pieski kopiac te dolki to chyba slonko przysypaly ,bo zimnoooo ;p Quote
kaja69 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Dzisiaj byłyśmy z Moniką na szczepieniu z Amorkiem,chłopak jak zwykle sie cieszył:lol: dostał p/wściekliznę i p/wirusowym i zadowolony:lol:.A poza tym cały czas porządkujemy na podwórku,ja to co na ziemi ,psiaki robia porządki podziemne i jest fajnie... Agusiu ,słyszałam,że na południu trochę zimą trąciło:cool3: Quote
monis88 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='AgusiaP']U nas w niedziele śnieg sypał[/QUOTE] to musialo byc zaskoczenie ;p no ale coz, ladna mamy zime tej wiosny ;/ Quote
Mariat Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 A ja mowie dzien dobry ze slonecznego (nareszcie) jesiennego Sydney:lol: Quote
AgusiaP Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 My też już mamy i mam nadzieję, że śniegu już nie będzie... Quote
kaja69 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 U nas ciepło nawet dzisiaj...niektóre psy juz po kąpieli...niestety... Zapomniałam napisać,że w niedzielę dzwoniła pani od Coli i maloda ma się dobrze i wszystkich podobno szkoli,powiedziałam,że jak sie daja to niech szkoli a co tam...sa bardzo zadowoleni z Coli a i mała czuje się u nich dobrze... A w poniedziałek Oskarek pozbywa sie jajeczek... Quote
Recommended Posts