Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

toyota napisał(a):
Czy ona nie jest jakby podobna do Zuzi ?

Może troche kolorem i to ,ze kudłata :)
Ale psiaki sa bardzo sympatyczne,widac ,że sa ze soba zżyte,odważniejszy jest chłopiec...takie przylepki słodkie...
Zdjęłam im te obróżki,bo chłopak ma cała sierść wytartą...

Czy ktos moze sypnąc jakąs propozycja imion???

Posted

Moje niezobowiązujące propozycje;) :

-dla chłopca Zefir ( Zefirek), bo tak jakoś go przywiało niespodziewanie do Ani
-dla dziewczynki Zora, żeby pasowało do Zefirka

Posted

kaja69 napisał(a):
Znalazło ta parke państwo,którzy mają tu niedaleko domek letni,szukali,pytali,bo mysleli,że komus sie zgubiły...pani doprowadziła do kultury oba psiaki,bo podobno strasznie brudne były zwłaszcza sunia,bo jest kudłata...Państwo dzisiaj wraca juz do Warszawy a psiaków zabrać nie mogą,a jak zaczęli pytać we wsi czy by kto nie wziął to ich od razu skierowali do mnie i tak mam o dwa psiaki więcej...

Boszsz, nie znasz teraz dnia ani godziny :( Żeby tak jeszcze razem z psami ludzie kierowali do Ciebie pieniądze na ich utrzymanie :shake:
Może jednak poszukać właścicieli tych psiaków? Może ktoś ich szuka? Może są zaczipowane? Wiem, wielka jest moja wiara w drugiego człowieka...:oops:
A co do imion, dziewczynka wygląda mi na Lorkę albo Klarę, a chłopak na Tropka :)

Posted

Dzięki dziewczyny za propozycje imionek ,wszystkie ładne i wszystkie wykorzystam,bo przywiozłam dwie sunie i dwóch chłopakow z Zakrzewka ...tak,tak mam znowu szczeniory...jutro imionka porozdaję,bo dzisiaj juz jestem tak zmęczona ,ze psa od kota nie rozrózniam...fotki szczeniorków tez jutro...a właściwie to sa juz wstawione ino,ze na watku Zakrzewka,jak jeszcze były mieszkańcami tamtego podwórka...

Posted

No tak, u Ani żadne imię się nie zmarnuje, każde znajdzie właściciela :razz:.

Te zdjęcia szczeniaków są do d....Musisz strzelić im profesjonalną sesję ;).

Posted

toyota napisał(a):
No tak, u Ani żadne imię się nie zmarnuje, każde znajdzie właściciela :razz:.

Te zdjęcia szczeniaków są do d....Musisz strzelić im profesjonalną sesję ;).

Asia mam na ten watek zdjęcia szczeniorów juz u mnie,ale narazie nie ma co marzyć o udanej sesji zdjęciowej ,szczeniory sa dzikie...

Posted

[quote name='toyota']Nie martw się, to jest do wyprowadzenia, one się oswoją. Śledzę wątek szczeniaków z nory i fajnie robią postępy:
http://www.dogomania.pl/threads/208553-MASAKRA-W-LESIE!!!Zastrzelono-matk%C4%99-szczeniaki-zosta%C5%82y-same.?p=17148777#post17148777

Dzisiaj rano,niby ogonki chodziły,ale tak niesmiało i już aż tak się nie chowały,ale moze dlatego,że były głodne...później wstawie zdjęcia...

Posted

kaja69 napisał(a):
Dzisiaj rano,niby ogonki chodziły,ale tak niesmiało i już aż tak się nie chowały,ale moze dlatego,że były głodne...później wstawie zdjęcia...

Głód to najlepszy przyjaciel oswajacza dzikich zwierząt ;) Na fotki czekam :)

Posted

Irenko,dzięki sliczne:) buziole ogromne i cakim głosnym cmok:loveu:
To kochana na moje tymczasy,jak mozna...tylko ile ja ich mam teraz??
Wstawiam teraz zdjęcia nowych lokatorów mojego podwórka,szczeniorków z Zakrzewka...ale jestem zapsiona...moze ktos chce szczeniorki ???

to chyba dziewczynka,jeszcze trudno mi zapamietac ,który jest który

druga dziewczynka

Posted

Dobra, bazarek już robię;).
Osobnego wątku bym nie zakładała, co najwyżej poproś moderatora o dodanie nowych postów, aby je wrzucić na pierwszej stronie.
Są prześliczne, tylko kurna noga:shake:, po co one na świat przychodzą.
Zajeździsz się:shake:

Posted

irenaka napisał(a):
Dobra, bazarek już robię;).
Osobnego wątku bym nie zakładała, co najwyżej poproś moderatora o dodanie nowych postów, aby je wrzucić na pierwszej stronie.
Są prześliczne, tylko kurna noga:shake:, po co one na świat przychodzą.
Zajeździsz się:shake:

Może dzis wieczorkiem wezme sie za porzadki na watku...

Posted

Anuś nie mam czasu czytac, ale widzę, że masz znowu nowe psiątka:lol:
Matko ten Twój Krzyś to wspaniały facet, że się na te wszystkie bidy zgadza :lol:
Wyściskaj go z całych sił odemnie :loveu:

Posted

[quote name='azalia']Szczeniorki przecudne,oby tylko dobre domki znalazły maleństwa.[/QUOTE]

Śliczne sa,juz dzisiaj troche bardziej smiałe nawet...a te domku to juz mi sie śnia po nocy...oczywiście,że się skończyły :(

Posted

Że się tak zapytam...czy ktos moze ogłaszać szczeniorki ???plizzzz

U nas strasznie zimno sie zrobiło,psy zaprzestały kapieli w stawie,na podwórko tylko do toalety,a Ryzyk...zreszta sami zobaczcie...

Posted

Xara ma powtórke z "rozrywki",znowu włosogłowki się odezwały...widocznie inwazja była ogromna...teraz znowu dostaje Panacur i tak 3 razy przez 3 miesiące...

Posted

Przesłałam maluchy zainteresowanej osobie. Zobaczymy czy będzie odzew, bo domek zgłosił się z ogłoszenia Prezesa, który jest już w super domu.