Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mariat napisał(a):
Trzymam kciuki,zeby teraz hurtem domki znajdowaly:lol:
Na jednym ze zdjec powyzej zadowolona Xara sie oblizuje. Znowu dopadla ropuche?:evil_lol:

Oj tak,żeby te domki się trafiły i to takie najlepsze z najlepszych

Xara chyba tylko pomyślała o ropuszce,że by sie łyknęło.Miałam ja cały czas na oku;)...

Borówka16 napisał(a):
Wreszcie Twój wątek Anuś znalazłam - padam do nóg, jestem pełna podziwu temu co robisz! :)

No wiesz a ja myślałam,że nie wchodzisz,bo nie chcesz:lol:
Ale z tym padaniem do nóg to nie przesadzaj...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za zagladnięcie i trzymamy za słowo,że to nie jednorazowe :)

Moje stadko bardzo kulturalnie przyjęło nowych mieszkańców,żadnego szczekania,pełna kultura:lol:
Tzn Ryżyk jedynia wpadł i wyjadł suni jedzonko,ale tez bardzo kulturalnie,bez jednego warknięcia...

Posted

kaja69 napisał(a):
O tak,mam bardzo kulturalne psy:)

Witam po raz pierwszy na wątku u psiaków które mialam zaszczyt widzieć ,kłaskać trzymac na kolanach osobiście.Przemiła atmosfera panuje u Kaji69.Warunki te psiaki i nie tylko one bo jeszcze są
koniki ktore tez kocham mają rewelacyjne.Jedna sprawa mnie z szokowala ale oczywiście pozytywnie MAŁA YORKA ,ulubienica Ani jest szefem wszystkich zwierzaczków :))) poprostu wymiękłam.Wilczus naprawdę chodzi krok krok za Ania .Te zwierzaki tak Cię kochają że zwroku z ciebie nie spuszczaja .Mojego męża ujął widok jak weszłaś z dworu przez okno do piwniczej rezydecji i pokolei pieski podchodziły a ty je brałas na rękę i do srodka.Masz wielkie serce i fachowe podejście do zwierząt.Ciesze sie że Cię poznałam i monike pozdrów ja bardzo serdecznie od nas.:)))

Posted

wiolabiszop napisał(a):
Witam po raz pierwszy na wątku u psiaków które mialam zaszczyt widzieć ,kłaskać trzymac na kolanach osobiście.Przemiła atmosfera panuje u Kaji69.Warunki te psiaki i nie tylko one bo jeszcze są
koniki ktore tez kocham mają rewelacyjne.Jedna sprawa mnie z szokowala ale oczywiście pozytywnie MAŁA YORKA ,ulubienica Ani jest szefem wszystkich zwierzaczków :))) poprostu wymiękłam.Wilczus naprawdę chodzi krok krok za Ania .Te zwierzaki tak Cię kochają że zwroku z ciebie nie spuszczaja .Mojego męża ujął widok jak weszłaś z dworu przez okno do piwniczej rezydecji i pokolei pieski podchodziły a ty je brałas na rękę i do srodka.Masz wielkie serce i fachowe podejście do zwierząt.Ciesze sie że Cię poznałam i monike pozdrów ja bardzo serdecznie od nas.:)))

To poprostu cała Aneczka:loveu:

Posted

wiolabiszop napisał(a):

Wiolu,małe sprostowanie :)szef stada to facet,ten najmniejszy nad którym Asia się tak roztkliwiała,że taki chudy,zabiedzony :)a samica alfa to Pyzdra,ta staruszka,która juz spała.
A moimi ulubieńcami sa wszystkie,tylko,że niektóre po prostu nie egzystują gdy mnie nie ma ,prawie zapadają w letarg,dlatego mówie ,że sa tylko moje.
Jak byłyście u mnie toZuzia po raz pierwszy siedziała u obcej osoby na kolanach czyli u Asi,Wilczuś dał się Wam pogłaskać ja na to potrzebowałam kilku dni i kto tu ma podejście do zwierząt:)No jedynie Ryżyk zwiał,ale miał powód,zajął sobie najlepsze miejsce w łóżku...

Myslę,ze jak teraz przyjedziecie to w ciągu dnia,wtedy zobaczycie całe stado ,bo w niedzielę to część juz spała.

Posted

wiolabiszop napisał(a):

Dziekowac bardzo :D milo bylo poznac :) pozdrowionka cioteczki :*

Posted

kaja69 napisał(a):
Wiolu,małe sprostowanie :)szef stada to facet,ten najmniejszy nad którym Asia się tak roztkliwiała,że taki chudy,zabiedzony :)a samica alfa to Pyzdra,ta staruszka,która juz spała.
A moimi ulubieńcami sa wszystkie,tylko,że niektóre po prostu nie egzystują gdy mnie nie ma ,prawie zapadają w letarg,dlatego mówie ,że sa tylko moje.
Jak byłyście u mnie toZuzia po raz pierwszy siedziała u obcej osoby na kolanach czyli u Asi,Wilczuś dał się Wam pogłaskać ja na to potrzebowałam kilku dni i kto tu ma podejście do zwierząt:)No jedynie Ryżyk zwiał,ale miał powód,zajął sobie najlepsze miejsce w łóżku...

Myslę,ze jak teraz przyjedziecie to w ciągu dnia,wtedy zobaczycie całe stado ,bo w niedzielę to część juz spała.

O ja to mi nie poszło tym razem hi hi hi .No tak racja facet.:)))Tak się ciesze na myśl że przxyjadę do was :))

Posted

Aniu, słusznie mnie rugasz na PW ;) Już przybiegam i ach! i och! Śledzę co prawda i jak zwykle jestem pełna podziwu dla Ciebie i całej Twojej Rodziny, po prostu rzadziej się odzywam. Ale achy i ochy słusznie się należą :)

Posted

wiolabiszop napisał(a):
O ja to mi nie poszło tym razem hi hi hi .No tak racja facet.:)))Tak się ciesze na myśl że przxyjadę do was :))

Tylko weźcie cos na przebranie,wiecie ,że ode mnie czyste nie wyjedziecie :)

ataK napisał(a):
To zamiast w tarapaty, będę częściej wpadać tutaj ;)

Słuszna decyzja,jestem za :)

Posted

Najpiękniejsze te foty Wilczusia w wodzie !

Czy wiecie, że Wilczuś to pies, który 4 lata żył na torach kolejowych w pobliżu dworca. Przez jednych dokarmiany, przez innych przepędzany w nieraz wymyślny sposób - strzelano do niego z wiatrówki. Ma połamane tylne nogi.

U Ani ma wreszcie cudowne życie.

Posted

Asia ,małe sprostowanie...Wilczus z tego co mi mówiła koleżanka był trzy lata na tej stacji,połamana ma jedną łapę a druga niesprawna kończyna to ogon-bezwładny,reszta sie zgadza :)

Posted

Dziewczyny to ja mam przy moich psach cudowne zycie :) A Wilczus to moja duma,on tak bardzo sie stara,tak bardzo chce żyć blisko człowieka,ze wcale nie wymaga pracy.Jest coraz bardziej ufny,uwielbia przytulanki ,zabawy,sam mnie zaczepia jak chce sie troche powygłupiać.Nie ma żadnych zapędów do ucieczek,przyznam sie,że obawiałam sie tego,w końcu żył na wolności kilka lat,ale teraz jakby ten świat za ogrodzeniem nie istniał.Kiedys ktos nie zamknął furtki,Wilczus tylko sie wychylił,rozejrzał i nawet nie w głowie mu było ,żeby zwiedzic okolicę.Jest naprawdę kochanym psem.

Posted

Cudak napisał(a):
Zapisuję sobie :)

Xara mnie zauroczyła :loveu: dziwne, że jeszcze nie znalazła domku...

Ja nie wiem jak to jest?Wszystkim na dogo podoba sie Xara i niestety nikomu więcej...w ogóle nikt sie nawet o nia nie zapytał...
A ona tak bardzo potrzebuje swojego człowieka,za wszelka cenę chce zwrócic na siebie uwagę...
I chyba doszłam od czego te koopska brzydkie,ona chyba jest uczulona na drób,jak teraz dostaje tylko wołowinkowa karme ,koopsko jest prawie książkowe...ale moze znowu sie mylę...a moze ropuchy sie skończyły...

Masz fajnego konika w avatarze:)

Posted

Aniu, zauważ, że tu często tak jest - wątek jakiegoś psiaka ciągnie się latami, ma całe kilometry stron, wszyscy się nim zachwycają, ale spoza dogo nikt takiego cuda nie zauważa...

Posted

kaja69 napisał(a):
Ja nie wiem jak to jest?Wszystkim na dogo podoba sie Xara i niestety nikomu więcej...w ogóle nikt sie nawet o nia nie zapytał...
A ona tak bardzo potrzebuje swojego człowieka,za wszelka cenę chce zwrócic na siebie uwagę...
I chyba doszłam od czego te koopska brzydkie,ona chyba jest uczulona na drób,jak teraz dostaje tylko wołowinkowa karme ,koopsko jest prawie książkowe...ale moze znowu sie mylę...a moze ropuchy sie skończyły...

Miałam bardzo podobną sunię na DT...
Gdzie Xara jest ogłoszona?

kaja69 napisał(a):
Masz fajnego konika w avatarze:)

Dzięki ;) mój nick to jego imię.