Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki u Basry nie podobają mi się przednie łapki:shake:, wygląda mi to na "niedżwiedzią łapę" Dopiero w domu to zauważyłyśmy. Będą potrzebne chyba witaminy i wapno

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obawiam się że kolejne szczeniak są nierealne u ...BOno, to w końcu mieszkanie a nie wielki dom z zapleczami. A i te którymi załadowalismy je teraz sa wielkie.

Rozmawiałam z wetką - Krzysiek ma kupić preparaty i przywiezie do Was jutro.
Ja po zadkach optowałabym za akitą - takich osadzeń ogonów nie ma ani kaukaz ani benek.

Posted

supergoga napisał(a):

Ja po zadkach optowałabym za akitą - takich osadzeń ogonów nie ma ani kaukaz ani benek.

Tylko właśnie ogonki mają z Akity:lol: takie zakręcone

Posted

Ja założę wątek Kluski jeśli jeszcze nie ma, tylko by sie foty przydały. Czy mam założyć a foty wstawicie? Bo nie wiem ile ona ma m-cy. Skąd się wzięła. To wie Kasia. Mówiła Wam?

Posted

Wiemy tylko, że urodziła się 13 listopada 2010, jakaś pani ją oddała po dwóch miesiącach i to co dzisiaj zauważyliśmy - sunia jest strachulec do piesów ( chyba , że się jeszcze oswoi z zaistniałą sytuacją )garnie się do człowieka, stale by siedziała na kolankach, utrzymuje czystość w domku, na smyczy nie ciągnie ale pląta się koło nóg, jest niejadkiem.Są to "rzeczy" do "naprawienia".Zdjęć na razie nie mamy.
Małe glizdy zostały wykąpane - teraz wyglądają jeszcze ładniej, dostały kolorków.
Może by Snuszkak coś jeszcze napisała?

Posted

Przed kąpielą (jeszcze brudne)

[video=youtube;BTqXwTh5IZM]http://www.youtube.com/watch?v=BTqXwTh5IZM[/video]

[video=youtube;Wj0KNNNrchk]http://www.youtube.com/watch?v=Wj0KNNNrchk[/video]

[video=youtube;XrMlrdJI1Hc]http://www.youtube.com/watch?v=XrMlrdJI1Hc[/video]

i po (jeszcze mokre)

[video=youtube;xED9N51KtLQ]http://www.youtube.com/watch?v=xED9N51KtLQ[/video]

Posted

KateBono napisał(a):
Wiemy tylko, że urodziła się 13 listopada 2010, jakaś pani ją oddała po dwóch miesiącach i to co dzisiaj zauważyliśmy - sunia jest strachulec do piesów ( chyba , że się jeszcze oswoi z zaistniałą sytuacją )garnie się do człowieka, stale by siedziała na kolankach, utrzymuje czystość w domku, na smyczy nie ciągnie ale pląta się koło nóg, jest niejadkiem.Są to "rzeczy" do "naprawienia".Zdjęć na razie nie mamy.
Małe glizdy zostały wykąpane - teraz wyglądają jeszcze ładniej, dostały kolorków.
Może by Snuszkak coś jeszcze napisała?

wszystko napiszę i wątek zakładam, zdjęcia mam więc wszystko będzie

Posted

JEJKUUUUUUUUU jakie cuda :-) No przepiękne są te wielkoludy. Ale macie tam wesołą gromadę. Niestamowite jesteście kobietki.
Ja przesyłam wątek dziewczynek do Shenan (czy jakoś tak) - ona mówiła że ma kumpla który pomaga w adopcji Akit, a mimo że lekarz wykluczył ja widze w nich dooopkę akitową ;-)

Posted

Dziekujemy wujkowi Krzyskowi za witaminki.
Dziewczynki są bardzo grzeczne, siusiu i koopa jest i na dworze i w domku. W domku umieją się załatwiać na podkład, nockę przespały, apetyt dopisuje i wogóle to są rozkoszne:lol:, bawią się brykają, Solinka nauczyła Bati wylegiwać się na łóżku:evil_lol: a Baxi jeszcze nie połapała się ,że na łóżko można wskoczyć i leżeć

Posted

Przesłałam link do wątku do Shenan i... odzew był w chwilę, cyt maila od Shenan:
"Hej
Eureka, mam jedną potencjalną chętna na sunie :)
Przepinam e-maila: Hmmmm……………… przeurocze. Ja bym chciała : ). Mam dom na wiosce wiecmiałyby raj na ziemi. dokad dzwonic?
Kogo namiary mogę podać?"

Podałam namiary ze strony Fundacji tj. do KateBono i Supergogi :-)
Trzymamy kciuki :-)

Posted

KB zamierza chyba do końca alfabet przelecieć ;Astra i Abra teraz Basra i Batumi potem Cejlon i Cośtam...itd.

chomiki coraz większe co to będzie jak dojdziesz do litery Z;)

Posted

[quote name='rytka']... potem Cejlon i Cośtam...itd.

chomiki coraz większe co to będzie jak dojdziesz do litery Z;)

Cejlon - ładnie, zapamiętam :cool3:

na "Z" - mix doga i mastiffa ? :evil_lol:

Basra (Baxi):