Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki ale małe glizdy miały szczęście, że zostały zabrane ze schroniska. Własnie miałam tel; od pani z Puszczykowa, która "się spóźniła" i nie zastała maluszków w schronie - jest przeciwniczką sterylizacji/kastracji, w poniedziałek "zdechł jej kaukaz 15-letni" i szuka nowego psiaka do kojca i dużego ogrodu.

Posted

na szczęście dziewczyny były zarezerwowane

dostałam jedno zapytanie na pw o sunie, przekazałam telefon :)
coś mi się grubo wydaje, że o dziewczyny będzie wojna

Posted

KateBono napisał(a):
Cioteczki ale małe glizdy miały szczęście, że zostały zabrane ze schroniska. Własnie miałam tel; od pani z Puszczykowa, która "się spóźniła" i nie zastała maluszków w schronie - jest przeciwniczką sterylizacji/kastracji, w poniedziałek "zdechł jej kaukaz 15-letni" i szuka nowego psiaka do kojca i dużego ogrodu.

szczęście, że się udało je zabrać :smhair2:

Posted

Jedna będzie mieć chyba domek (raczej Batumi, bo Basra "olała" gości i wlazła do klatki), potrzebna będzie wizyta u Państwa (najlepiej ktoś mający większe pojęcie o molosach, niż my...ktoś, kto Państwu dobrze doradzi, jak się miśkiem opiekować... czy od razu przyzwyczajać do mieszkania na zewnątrz czy przez jakiś czas trzymać w domu... itd) , ale pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne. Młodzi ludzie, domek z ogrodem, dzieci na razie nie ma, alergii nie ma, sterylizacja-tak, wizyty-tak, umowa-tak...

Posted

dziewczyna, bez rasy, ale nie widzialam na oczy jeszcze!
juz 2 tyg. temu babka prosila mnie o pomoc w szukaniu domu dla malej, ale zanim zaczelam zadzwonila, ze jednak go zostawia, teraz dzwoni, ze nie moze bo pracuje po 12 godz. a pies piszczy i szczeka, obecnie psica jest u jej syna w poznaniu.. nalezaloby ja zabrac, ale nie mam gdzie..

Posted

byłam widziałam jestem zachwycona
one są takie słodkie, że by się chciało je tylko na kolanach trzymać i całować :loveu:
takie mięciutkie miśki z wielkimi łapkami

Posted

Nowa wiadomość od Pani (Koszalin) :

Witam serdecznie. Straszną ochotę mieliśmy na adopcję obu suczek. Żeby ich nie rozdzielać, lecz po długich debatach z mężem ustaliliśmy, że adopcja obu suczek Batumi i Basrę - mogłaby być dla nas - jednak za dużym obciążeniem, więc jeśli mamy jakąkolwiek możliwość wyboru - to bardzo prosimy o adopcję - Batumi.