Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysle ze najlepszym komentarzem do tego sa odp pod postem :P Ja dużo rozmawiałam z wetami przed zabiegiem i wszyscy zgodnie twierdzili, ze największym ryzykiem związanym z kastracja jest narkoza ;) Inne rzeczy jak np. zwiększenie masy ciała czy nietrzymanie moczu u suk zdarza sie w miarę często natomiast juz raki czy osteoporoza moze spotkać każdego psa w wieku seniora. Dla mnie to takie troche strachy na lachy. Wole sie trzymać sprawdzonych źródeł popartych badaniami niz rewelacji z internetu często poprzekrecanych zeby wyglądały na bardziej "zabójcze" ;)

Posted

Byłam ja sobie dziś na wystawie i... wróciłam z dwoma obrożami... Nie chce wspominać, że idzie do mnie trzecia od DS. Ale tym razem to już na pewno koniec :P Nooo co prawda mam jeszcze coś w głowie, ale może... Nie teraz :D
Na wystawę psów jednak nie mogłam wziąć, więc po powrocie zaliczyły spacerek w Łomiankach :) Cortinie coś odbiło i sama weszła do wody. A Jari jak to Jari, jemu nie musi odbijać, on jest po prostu sobą ;)

DSC_6740_zpsciozqs9r.jpg

DSC_6742_zpsq9qfvmus.jpg

41xkMbU.jpg

DSC_6747_zpsfg8hsism.jpg

9SY51LO.jpg

Posted

Właśnie, za duży wybór i koleżanka miała problem :p

Wariat widzę w dobrej formie jak zawsze :p a Cortina może szukała jedzenia w tej wodzie i się zapędziła :p

Posted

Nom, Cortina przynajmniej nie wygląda jak te biedne "zabiedzone" jamniki na wystawie :D

Troszku fotałek z lasu. Cisza, spokój :P

DSC_6926_zpsg5ckoeug.jpg

DSC_6933_zpstvhu5ctl.jpg

DSC_6937_zpsajpcf1ll.jpg

DSC_6940_zpseg3jk5xf.jpg

DSC_6942_zps67rszxfy.jpg

Posted

Mimo upału dziś zawitaliśmy nad Wisłę. Że było ciepło świadczy to, że Cortina postanowiła się bawić w wodzie :D Głupolka nie chciała przynosić patyków więc latała za kamieniami :P

DSC_6994_zpswksssncq.jpg

DSC_6999_zpszvbacike.jpg

DSC_7005_zps0djahtqb.jpg

DSC_7008_zpsliewqvss.jpg

DSC_7018_zpsihih6xys.jpg