Amber Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Mysle ze najlepszym komentarzem do tego sa odp pod postem :P Ja dużo rozmawiałam z wetami przed zabiegiem i wszyscy zgodnie twierdzili, ze największym ryzykiem związanym z kastracja jest narkoza ;) Inne rzeczy jak np. zwiększenie masy ciała czy nietrzymanie moczu u suk zdarza sie w miarę często natomiast juz raki czy osteoporoza moze spotkać każdego psa w wieku seniora. Dla mnie to takie troche strachy na lachy. Wole sie trzymać sprawdzonych źródeł popartych badaniami niz rewelacji z internetu często poprzekrecanych zeby wyglądały na bardziej "zabójcze" ;) Quote
Amber Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Byłam ja sobie dziś na wystawie i... wróciłam z dwoma obrożami... Nie chce wspominać, że idzie do mnie trzecia od DS. Ale tym razem to już na pewno koniec :P Nooo co prawda mam jeszcze coś w głowie, ale może... Nie teraz :D Na wystawę psów jednak nie mogłam wziąć, więc po powrocie zaliczyły spacerek w Łomiankach :) Cortinie coś odbiło i sama weszła do wody. A Jari jak to Jari, jemu nie musi odbijać, on jest po prostu sobą ;) Quote
FredziaFredzia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ten złoty łańcuszek jest genialny! Chyba sprawię taki Jugowi, ale obwód musi mieć 30 cm ;) Quote
Amber Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Były i mniejsze - dławiki, żmijki, kolie itp. do wyboru do koloru :) Quote
Agnes Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Właśnie, za duży wybór i koleżanka miała problem :p Wariat widzę w dobrej formie jak zawsze :p a Cortina może szukała jedzenia w tej wodzie i się zapędziła :p Quote
Amber Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 Nom, Cortina przynajmniej nie wygląda jak te biedne "zabiedzone" jamniki na wystawie :D Troszku fotałek z lasu. Cisza, spokój :P Quote
Erykowa Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Hej Jemu i w złocie i moro ładnie :) U nas upał masakryczny dziś,tylko las nadaje się do spacerów.A jamnica okrąglutka jak paróweczka ;) Quote
Amber Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Mimo upału dziś zawitaliśmy nad Wisłę. Że było ciepło świadczy to, że Cortina postanowiła się bawić w wodzie :D Głupolka nie chciała przynosić patyków więc latała za kamieniami :P Quote
Recommended Posts