kalyna Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Jari to jest boski w tym piasku, jemu to chyba wszystko sprawia mega frajdę. Wy to macie dobrze, wszystko tak blisko woda, piasek, las, miasto, no wsiooo :D Nawet niekoniecznie RC musisz kupować, tylko karmę, która ma bardzo mało kcal. Ciap jest akurat na 3250kcal i ładnie zjeżdża z wagą... zwłaszcza, że w miesiąc spuchł na karmie, co miała ok. 4000kcal :lol: A cena przystępna, bo na 12kg 150zł. Quote
Amber Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 No ja wiem, że będzie na długo, tylko to już trzecia karma do kolekcji. Kończy mi się miejsce :P Wiem, że to RC jest ok. Balbina na niej ładnie schudła swojego czasu. Cortina jest na Brit Light. W sumie to wszystkie są. Jari tylko ma pół na pół mieszane z RC. I jest przynajmniej spokój z kupą, tak więc tego Brita i tak muszę kupować ;) Cortina to widziałaś jak biega - oszczędnie. Jamnik nigdy nie robi nic pochopnie :P A tereny tak, mamy fajne, nie zaprzeczę. Chociaż gdyby nie samochód to była by tylko Wisła i może Choszczówka :P Quote
Amber Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 No więc dziś był spacerek w Choszczówce. Można przyjąć, że te ładne foty robiłam ja, a te brzydkie Agnes ^^ bo się bidulka pomyliła i zamiast na sporcie cykała na auto i foty "in action" są rozmazane. OH WELL! Quote
Agnes Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 aaaaaaa jakie spie...foty hahahahhaa Ale jakie ladne psy na nich są! Dzięki za kolejny spacer! Quote
Amber Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 A spoko, cykliczne spacerki zawsze w cenie ;) Dobrze, że szelkowe fotki przynajmniej wyszły ;p Quote
IZMADO Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Agnes kazała mi tu przyjść i podziwiać foty, więc jestem i się zachwycam! ;) Amber, a myślałaś o Bricie Senior zamiast Light? Pies mojej koleżanki świetnie schudł na tej karmie. Na totwie puchnie w oczach, na Brit Senior jest z niej taka lacha, że któregoś razu nie poznałam psa :P Quote
Kesja Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Już was trochę podglądamy i podziwiamy :P Bardzo fajna galeria, Jari jest piękny! A najnowsze zdjęcia rewelacyjne, można patrzeć i patrzeć ;) Quote
Amber Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Agnes kazała mi tu przyjść i podziwiać foty, więc jestem i się zachwycam! ;) Amber, a myślałaś o Bricie Senior zamiast Light? Pies mojej koleżanki świetnie schudł na tej karmie. Na totwie puchnie w oczach, na Brit Senior jest z niej taka lacha, że któregoś razu nie poznałam psa :P Jari przez jakis czas jadł Brita Seniora Large, ale to jest karma bardziej kaloryczna niż light, bo mu go kupiłam do przytycia. Już was trochę podglądamy i podziwiamy :P Bardzo fajna galeria, Jari jest piękny! A najnowsze zdjęcia rewelacyjne, można patrzeć i patrzeć ;) Dzięki :) Ale mam refleks z tym odpisywaniem tutaj :P Zmieniłam pracę i mam taki zapieprz, że tylko praktycznie w weekendy znajduje czas na internet. Ale zrobiła się już wiosna praktycznie. Dziś NIKT ze mną nie chciał iść na spacer, więc se poszłam sama i żałujcie, bo było super ^_^ Zmęczyłam piesełka porządnie aportowaniem Quote
Agnes Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Choszczówka zaczyna się zielenić! Akurat jak tam dotrzemy będzie cacy :P Quote
Amber Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Tylko wiesz... ja nie wiem czy będę już chciała iść z tobom. FOCH! :P Quote
Amber Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Podam ci numer konta. A ty przemyśl ilość zer. Dokładnie! :P Quote
Erykowa Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Hej Zdjęcia jak zwykle super.Jari leśny zwierz ;) i czy mi się wydaje czy po zimie trochę tłuszczyku mu przybyło? Jakoś tak u Was bardziej zielono w lesie Quote
Amber Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Szczerze mówiąc to nie wiem, nie ważyłam go dawno :P Ale apetyt po kastracji ma ogromny. Zaraz się zacznie sezon wodowania, to da mu trochę w kość ;) Zielono to dopiero będzie. Ale wraz z pogodą pojawią się komary i inne szajsy. Ostatnio znalazłam u siebie w pokoju kleszcza. Nieopitego i martwego. Mam nadzieję, że Foresto go załatwiło ;) Quote
Agnes Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Podam ci numer konta. A ty przemyśl ilość zer. Dokładnie! :P ja kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi...musisz jaśniej! Quote
Amber Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 MOŻE jak się spotkamy to MOŻE się dowiesz :P A na serio za tydzień to już mus. Nie przyjmuje wymówek ;) Quote
Amber Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Na FB Jari z pompą obchodzi urodzinki, to może i tutaj też coś dodam z tej okazji. Mój Bambulec 19.03.2015 r. skończył 5 latek :D Z tej okazji trochę słit portrecików z pańcią i przyjacielem rodziny z osobie Michałka :P Quote
Amber Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 I magia PS dzięki kochanej Renatce Floyd RPG <3 1 Quote
Recommended Posts