Erykowa Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Piękne miejsce rzeczywiście i jako plener do zdjęć i chyba w ogóle do wybiegania psów.Jamnica widzę w swoim żywiole ma gdzie doły kopać ;) I tak patrze na Jariego,że on ma te uszy fajnie ciachnięte.Oglądałam ostatnio sporo ciętych dobków i muszę powiedzieć,że więcej jak połowa miała fatalne te uszy albo jakieś takie cieniutkie szpice albo ciachnietę jak u amstafów.A w parku spotykamy nową dobermanice która taka dziwna bo ogon długi a uszy w połowie stoją a w połowie kłapciate ale tak to super jest :) Quote
Amber Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Mi też się one podobają mimo, że jedno się minimalnie kładzie na głowę. Myślę, że sporo też zależy od grubości samego ucha - Jari ma bardzo grube małżowiny też ucho szybko samo stanęło i jest takie zwarte. Niektóre psy mają cienkie i trzeba stawiać dużo dłużej i efekt końcowy też jest inny. Jakbym miała jeszcze mieć dobka w przyszłości to chciałabym, żeby to cięcie było jak u Jariego, ale obawiam się, że za kilka(naście) lat to chyba nie będzie co wybrzydzać :D Co do niekopiowanych się zaś nie będę wypowiadać, bo nie chcę sobie psuć humoru haha. Quote
nadira Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Hej :) Mam pytanie- czy ta adresówka Jariego to może krawacik z zawieszkodlapsow.pl ? Quote
Amber Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Tak, choć ja zamawiałam przez Allegro. Nasza już mocno zmęczona życiem, ale nr tel cały czas widać ;) Quote
Amber Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Nie wiem, może... Żreć w domu dostaje tyle samo, może mniej się na spacerach dokarmia (choć szczerze mówiąc nie zauważyłam :P ) :D Quote
nadira Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Tak, choć ja zamawiałam przez Allegro. Nasza już mocno zmęczona życiem, ale nr tel cały czas widać ;) Dzięki. Miałam nadzieję, że coś innego, bo fajny kształt i rozmiar, ale z tamtąd nie zamierzam kupować, od kiedy dwukrotnie podrożały :( Przy okazji pozwolę sobie pochwalić Jariego, bo piękny z niego pies. Uwielbiam kopiowane dobermany! Moja koleżanka miała kiedyś, dawno temu, czekoladowego dobka, byłam w nim zakochana (niestety pozbyli się go, bo pogryzł jej ojca :( ), chyba sentyment pozostał Quote
jolkablaszczyk Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 świetne zdjęcia, bardzo miło sie ogląda.. no i ta radość psów ze spaceru... bezcennna :) Quote
Amber Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 Dzięki. Miałam nadzieję, że coś innego, bo fajny kształt i rozmiar, ale z tamtąd nie zamierzam kupować, od kiedy dwukrotnie podrożały :( Przy okazji pozwolę sobie pochwalić Jariego, bo piękny z niego pies. Uwielbiam kopiowane dobermany! Moja koleżanka miała kiedyś, dawno temu, czekoladowego dobka, byłam w nim zakochana (niestety pozbyli się go, bo pogryzł jej ojca :( ), chyba sentyment pozostał Kiedy ja je kupowałam to były jedne z tańszych dlatego wzięłam ;) Ale skoro podrożały to nie polecam, bo jakość wykonania taka sobie. Jari też ma za uszami jeżeli chodzi o agresje, ale nie jest psychopatą - po prostu trzeba wiedzieć jak się z nim obchodzić. To nie jest piesek, który pozwoli na wszystko każdemu. świetne zdjęcia, bardzo miło sie ogląda.. no i ta radość psów ze spaceru... bezcennna :) Dzięki :D W pon jadę na urlop (z psami oczywiście) to może fotek jeszcze trochę wpadnie z innych lokacji ;) Quote
jolkablaszczyk Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 szczęściara, ja od poniedziałku zaczynam 5 tygodniowy kierat z nasileniem w weekendy.... byle do połowy sierpnia... od tygodnia nastawiam się psychicznie. Quote
Amber Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 No a ja zgodnie z planem zaczęłam urlop. Psy na działce szczęśliwe jak zwykle ;) Quote
Amber Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Na razie tyle. Planuje wyjazd nad morze ale jak będzie (z pogodą przede wszystkim) zobaczymy ;) Quote
Erykowa Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Cudne te zdjęcia.Urlop wygląda na 100% udany-przynajmniej dla Jariego ;) A ostatnie zdjęcie GENIALNE ! :) choć to wcześniejsze też niczego sobie ;) Erman za nic nie kuma o co chodzi z frisbi ;) Quote
Recommended Posts