Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej

Piękne macie te okolice Wisły.Ja ostatnio tez na nic czasu nie mam ale po twoich zdjęciach postanowiłam wybrać się w najbliższym czasie też nas Wisłę.mam jakieś 15 km ,zobaczę czy u nas tez tak pięknie ale wątpię ;)

Zdjęcia super,szczególnie te w wodzie.A jak tam jamnice ?

Posted

O to ja poproszę fotki koniecznie bom ciekawa jak to w twoich okolicach wyglada :)
Jamnice jak to jamnice. Rządzą światem i cwaniakują na kazdym kroku ;)

Posted

No,ja juz wiem,ze u nas to tak pięknie nie wygląda bo byłam kilka razy -tylko jeszcze jak Er nie było.Zamiast piaseczku wszędzie kamyrdolce,w 90% zejścia bardzo strome -także nawet jakbym puszczała Ermana to tam odpada bo jakby wskoczył do rzeki byłby problem z wyjściem a jeszcze do tego pełno wędkarzy...

Ale jak się zbiorę zdjęcia na pewno będą.

Posted

No na nurt Wiślany trzeba uważać. Jari mi wczoraj skoczył za patykiem to myślałam, że go uduszę, bo ten półgłówek nawet pływać nie potrafi ;)

• 4 weeks later...
Posted

I ja witam :) Zdjęć mniej tak jak i czasu, a piesek trochę przechodzony i nadgryziony zębem czasu (głownie ze swojej winy haha) ale jeszcze daje radę :D

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Amber, hahahahaha no to mnie rozwalilas drugim zdjeciem :D
wiesz whippety tez niby pieknie wygladaja nawet jak kupe robia, a mimo to znalazlabym niejedno zdjecie gdzie mojemu pieknisiowi fafusta z geby wystaje (uwielbia zjadac liscie, w zasadzie wszystko na dworze) ;)

Posted

Amber, hahahahaha no to mnie rozwalilas drugim zdjeciem :D
wiesz whippety tez niby pieknie wygladaja nawet jak kupe robia, a mimo to znalazlabym niejedno zdjecie gdzie mojemu pieknisiowi fafusta z geby wystaje (uwielbia zjadac liscie, w zasadzie wszystko na dworze) ;)

Jari ma wyjątkowo bogatą mimikę jak na dobermana, a poza tym straszny z niego kretyn życiowo, więc w sumie te jego miny odzwierciedlają stan faktyczny tego co się dzieje w jego czerepie :D

'jajkami' do góry :) hehe

No wtedy jeszcze je miał to mógł nimi świecić :D

Posted

Gimnastyka niezła.I właśnie zastanawiałam się co z tymi jajkami ;)

edt

Nie wiem kiedy dorobie się zdjęc z nad wisły ale mam nadzieję,że najpóźniej w wakacje się wybiorę ;)

Posted

E ja ostatnio chyba na 3 spacery pod rząd wzięłam aparat, a nie zrobiłam żadnej fotki :P To się nazywa brak weny twórczej ;)