Erykowa Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Hej Piękne macie te okolice Wisły.Ja ostatnio tez na nic czasu nie mam ale po twoich zdjęciach postanowiłam wybrać się w najbliższym czasie też nas Wisłę.mam jakieś 15 km ,zobaczę czy u nas tez tak pięknie ale wątpię ;) Zdjęcia super,szczególnie te w wodzie.A jak tam jamnice ? Quote
Amber Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 O to ja poproszę fotki koniecznie bom ciekawa jak to w twoich okolicach wyglada :) Jamnice jak to jamnice. Rządzą światem i cwaniakują na kazdym kroku ;) Quote
Erykowa Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 No,ja juz wiem,ze u nas to tak pięknie nie wygląda bo byłam kilka razy -tylko jeszcze jak Er nie było.Zamiast piaseczku wszędzie kamyrdolce,w 90% zejścia bardzo strome -także nawet jakbym puszczała Ermana to tam odpada bo jakby wskoczył do rzeki byłby problem z wyjściem a jeszcze do tego pełno wędkarzy... Ale jak się zbiorę zdjęcia na pewno będą. Quote
Amber Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 No na nurt Wiślany trzeba uważać. Jari mi wczoraj skoczył za patykiem to myślałam, że go uduszę, bo ten półgłówek nawet pływać nie potrafi ;) Quote
Erykowa Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Erman to nawet nie wiem,bo on uwielbia wodę ale tylko do brzucha ;) Quote
Amber Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Powtórka z Łomaniek, tylko tym razem bez moczenia tyłka :( Quote
jolkablaszczyk Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 śliczny pies i ładne zdjęcia :) witamy się Quote
Amber Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 I ja witam :) Zdjęć mniej tak jak i czasu, a piesek trochę przechodzony i nadgryziony zębem czasu (głownie ze swojej winy haha) ale jeszcze daje radę :D 1 Quote
Harika Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ale ekipa ;) zawsze mi sie podobaly dobermany, szczegolnie te brazowe. To takie eleganckie, dostojne i postawne psy :) Quote
Amber Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Eleganckie... Dostojne... Postawne... Albo ja nie mam dobermana, albo piszesz o jakiejś innej rasie haha :D Quote
Harika Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Amber, hahahahaha no to mnie rozwalilas drugim zdjeciem :D wiesz whippety tez niby pieknie wygladaja nawet jak kupe robia, a mimo to znalazlabym niejedno zdjecie gdzie mojemu pieknisiowi fafusta z geby wystaje (uwielbia zjadac liscie, w zasadzie wszystko na dworze) ;) Quote
Amber Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Amber, hahahahaha no to mnie rozwalilas drugim zdjeciem :D wiesz whippety tez niby pieknie wygladaja nawet jak kupe robia, a mimo to znalazlabym niejedno zdjecie gdzie mojemu pieknisiowi fafusta z geby wystaje (uwielbia zjadac liscie, w zasadzie wszystko na dworze) ;) Jari ma wyjątkowo bogatą mimikę jak na dobermana, a poza tym straszny z niego kretyn życiowo, więc w sumie te jego miny odzwierciedlają stan faktyczny tego co się dzieje w jego czerepie :D 'jajkami' do góry :) hehe No wtedy jeszcze je miał to mógł nimi świecić :D Quote
Harika Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 to masz z nim wesolo :D uwielbiam psie miny :) Quote
Amber Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Nie da się ukryć, że mam z nim wesoło, ale w tylko małym procencie przez miny haha :D Quote
Erykowa Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Gimnastyka niezła.I właśnie zastanawiałam się co z tymi jajkami ;) edt Nie wiem kiedy dorobie się zdjęc z nad wisły ale mam nadzieję,że najpóźniej w wakacje się wybiorę ;) Quote
Amber Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 E ja ostatnio chyba na 3 spacery pod rząd wzięłam aparat, a nie zrobiłam żadnej fotki :P To się nazywa brak weny twórczej ;) Quote
Amber Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 No ale dziś wzięłam :) Plaża pod Grota, zajebista miejscówka na fotki :) Quote
Recommended Posts