Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy wszystkim za życzenia :) 

Wiosna w pełni, nad Wisłą również czyli znowu rozwalona łapa na szkle :P Ale mamy dobre buty więc jakoś sobie radzimy ;)

DSC_5575_zpsivirbeil.jpg

DSC_5580_zps8l9ekwdo.jpg

DSC_5584_zpsv6u2tjde.jpg

DSC_5587_zpspl4z11ox.jpg

DSC_5589_zps1eq1vzvf.jpg

Posted

Hej

Jak zwykle piękny i dostojny :)

Ja odkryłam,ze u nas w miasteczku (i okolicy) mieszkają 4 dobki.Z tym,że oprócz Eryka 3 suki ;) i wszystkie źle do nas nastawione-nie wiem czemu ;)

• 3 weeks later...
Posted

Trochę nas nie było, ale teraz tyle się u mnie dzieje, że na nic nie mam czasu ;)

Byliśmy dziś na super spacerku po drugiej stronie Wisły w okolicach Łomaniek. Tereny jak z bajki i 0 ludzi nawet w weekend majowy. Na pewno będziemy tam wracać :)

DSC_5645_zps7bvan5zi.jpg

DSC_5659_zpspq9if2mk.jpg

DSC_5661_zpsqbml2sld.jpg

DSC_5665_zpsjwlwqu99.jpg

DSC_5673_zpsajqwnn81.jpg

Posted

Pięknie wyglądasz tatuś!  :D A tereny świetne, zazdroszczę... Na 'nasze' pola coraz więcej ludzi chodzi z psami, a te często bez smyczy i mające pańcia bądź pańcię głęboko w d*pie. Jest jeszcze 'Żwirka', ale tam też ludzie są. Istna bida pod względem fajnych terenów bez ludzi i innych psów. Podzielcie się!  :P

Posted

Ja trochę tych miejsc mam, po kilku latach posiadania psa, który niespecjalnie lubi towarzystwo innych, mam tereny ogarnięte, ale nie wiedziałam, że po drugiej stronie Wisły dokładnie na wysokości mojego domu są takie dziewicze pola ;) Oczywiście samochód wiele ułatwia, bo to jest kawałek. Inaczej została by mi tylko "moja" Wisła, a tam w weekendy jest sezon grillowy w pełni ;)

Posted

Piękne zdjęcia no i Jari ;)

Nadal robi śmieszne miny i żyje na pełnym speedzie. Nic się nie zmienił pd czasu, jak zaczęłam wchodzić do Waszej galerii. I oby jak najdłużej taki pozostał.

A tereny bardzo fajne ;)

Posted

Jari już się nie zmieni myślę, za późno dla niego :D Ale teraz jestem ogólnie zadowolona z jego zachowania. Co prawda nigdy mu nie zaufam xd ale wyraźnie zluzował do świata. Oprócz tych momentów jak np. coś mu się nie spodoba. Ostatnio chciał zjeść... samochód. Zabawny z niego piesełek.

Dziś Wisła z mojej strony. Taka piękna pogoda jest, aż żal nie pójść ;)

DSC_5871_zpsychjnkwc.jpg

DSC_5873_zpse4xqxh6i.jpg

DSC_5877_zpsoepdglh2.jpg

DSC_5882_zpsjjehesxh.jpg

DSC_5887_zpsg4swekcx.jpg

• Upvote 1