Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Instant']A potem co z tego dziecka wyrośnie? No?! Kolejna fotoblożanka, co to z psem nie pracuje! :evil_lol:[/QUOTE]

Ty nie bądź taka mądra, bo sama masz zadatki na fotoblożankę :diabloti:

btw znalazłam Cię na tym fejsiku czy nie? Ja mam Kasia Asiak. Szukaj, bo mi to chyba nieudolnie idzie :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Mojemu TZ się pomysł bardzo podoba-zbreźny prosiak chciał tylko być przy nocy poślubnej :evil_lol:
Cortinka będzie daniem głownym naszej wieczerzy :loveu:[/QUOTE]
Może być. W sumie to przyda się coś twardego... :loveu: :evil_lol:

Dobrze, że Cortina w swoim ciasnym myśleniu nie wpadła na pomysł, żeby nas uczynić swoim głównym daniem. Albo może wpadła ale ma do tego kiepskie warunki fizyczne :evil_lol: Cały czas uważam, że gdyby jamniki miały ciało CAO to świat wyglądałby inaczej :evil_lol:

[quote name='Instant']A potem co z tego dziecka wyrośnie? No?! Kolejna fotoblożanka, co to z psem nie pracuje! :evil_lol:[/QUOTE]
Ktoś życzliwy naśle kuratora i się skończy to bezprawie :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Ty nie bądź taka mądra, bo sama masz zadatki na fotoblożankę :diabloti:

btw znalazłam Cię na tym fejsiku czy nie? Ja mam Kasia Asiak. Szukaj, bo mi to chyba nieudolnie idzie :eviltong:[/QUOTE]

Jakie zadatki, jakie? Ja się pytam! :mad:

Idę cię szukać :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber'][B]Może być. W sumie to przyda się coś twardego...[/B] :loveu: :evil_lol:

Dobrze, że Cortina w swoim ciasnym myśleniu nie wpadła na pomysł, żeby nas uczynić swoim głównym daniem. Albo może wpadła ale ma do tego kiepskie warunki fizyczne :evil_lol: Cały czas uważam, że [B]gdyby jamniki miały ciało CAO to świat wyglądałby inaczej [/B]:evil_lol:

Ktoś życzliwy naśle kuratora i się skończy to bezprawie :eviltong:[/QUOTE]

No w sumie racja, zawsze 2 dychy w kieszeni i nie trzeba kupować zadnego zamiennika :diabloti:

a co do jamnic-idealny materiał na horror :diabloti:

[quote name='Instant']Jakie zadatki, jakie? Ja się pytam! :mad:

Idę cię szukać :evil_lol:[/QUOTE]

NNo jak to jakie-z kim przystajesz...itd :cool3:

Posted

[QUOTE]NNo jak to jakie-z kim przystajesz...itd :cool3: [/QUOTE]
I nie robisz żadnych zdjęć swojemu psu. Którego nie masz jeszcze. Ale będziesz mieć... w przyszłości!

[SIZE=1](wiec nie mów mi, że siedzi z tyłu!) :eviltong:[/SIZE]

Posted

[quote name='Amber']I nie robisz żadnych zdjęć swojemu psu. Którego nie masz jeszcze. Ale będziesz mieć... w przyszłości!

[SIZE=1](wiec nie mów mi, że siedzi z tyłu!) :eviltong:[/SIZE][/QUOTE]

:loveu: no idealna fotoblożanka :evil_lol:

a tera sory ide z moimi psami PRACOWAĆ! :diabloti:

Posted

Nie przepracuj się każąc im np. czekać na podanie karmy, zamiast jeść miskę razem z twoją ręką i dachem.

U mnie tak się dzieje. Bo z Jarim NIC nie robię... :eviltong:

Posted

Właśnie mamcia, nie przepracuj się. Córa żreć chce! :evil_lol: Ze mnie wiadomo - kolejne pokolenie, które woli pyskować i pierdzielić o niczym, niż zdjęcia wstawiać. Ale kto by chciał takiego brzydala oglądać. Lepiej pospierać się o to, jaka długość sznurka lepsza! :D

Posted

Im dłuższy tym lepszy. W razie czego można się powiesić bo przeczytaniu jakiegoś kolejnego, wyjątkowo błyskotliwego komenta z dogo :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Im dłuższy tym lepszy. W razie czego można się powiesić bo przeczytaniu jakiegoś kolejnego, wyjątkowo błyskotliwego komenta z dogo :diabloti:[/QUOTE]

Z takich możesz wyczytać najwięcej wiedzy :loveu:

Posted

[quote name='Amber']Chyba tej dotyczącej psychiatrii :evil_lol:[/QUOTE]

Się kurde śmiej ale czasami na podstawie postów próbuję robić psychoanalizę niektórych użytkowników dogomanii :evil_lol: (taka pozostałość po fascynacji psychiatrią i psychologią :loveu:)

Posted

[quote name='Amber'] Ale ty Rena chyba też wyszłaś cała ze spotkania z nim, jak i reszta ludzi z treningu. [/QUOTE]
Tak , zyje , mam sie nie najgorzej , uwazam , ze Jarek jest calkiem fajnym chlopcem , jego niedorowoj jest w zasadzie nie odbiegajacy od innych dobermanow . Mialam okazje widziec kilka sztuk to i porownanie mam jakies .
Moj Kot to nic tez nie uczony , ale ten ma nerwy ze stali , z tym , ze jak nas napadly 2 psy , to dostaly taki w*******, , ze masakra , a ode mnie tez po kopie kazdy , bo jeden sie na mnie rzucil , za co Kot go calkiem na koniec zmasakrowal .
Takze taki Jarek jest to calkiem nieglupi pomysl , bo przynajmniej wiadomo , ze wariat , choc ja wcale tak na naprawde nie uwazam , tak nie mysle , wypisuje tak , bo lubie gada a wtedy sobie na takie czulosci pozwalam . A Kot to calkiem inny , ciezko go wkurzyc , ale jak juz to jak napisalam wyzej .Koniec .
W razie gdyby jakis madry mlodociany umysl zarzucil mi , ze nie umialam odwolac swojego psa jak sie naparzal z 2 innymi nadmienie , ze to nie jest mozliwe , nie bylo i nie bedzie , poza tym sama jeszcze musialam pomoc , bo 2 duzych na jednego , no ok nie malego to przewaga , ale mamusia nie da krzywdy chlopcu zrobic .
W sumie to musze powiedziec , ze niezle wypadlam i sama siebie nie poznaje , bo podejsc do takiej kotlowany i utrafic wroga w leb to wyzwanie , no tak czy nie ?

Posted

[quote name='Okamia']Się kurde śmiej ale czasami na podstawie postów próbuję robić psychoanalizę niektórych użytkowników dogomanii :evil_lol: (taka pozostałość po fascynacji psychiatrią i psychologią :loveu:)[/QUOTE]
I co? Zadzwoniłaś już po oddział SWAT, analizując mój profil PSYCHOLogiczny? :loveu: :eviltong:

Uuuuuaaaa... Idę sobie dla rozluźnienia zaraz obejrzeć po raz kolejny 9 odc. 3 serii Gry o Tron. Dobrze mi to robi na sen :multi: :evil_lol:

[quote name='RPG']Tak , zyje , mam sie nie najgorzej , uwazam , ze Jarek jest calkiem fajnym chlopcem , jego niedorowoj jest w zasadzie nie odbiegajacy od innych dobermanow . Mialam okazje widziec kilka sztuk to i porownanie mam jakies .
Moj Kot to nic tez nie uczony , ale ten ma nerwy ze stali , z tym , ze jak nas napadly 2 psy , to dostaly taki w*******, , ze masakra , a ode mnie tez po kopie kazdy , bo jeden sie na mnie rzucil , za co Kot go calkiem na koniec zmasakrowal .
Takze taki Jarek jest to calkiem nieglupi pomysl , bo przynajmniej wiadomo , ze wariat , choc ja wcale tak na naprawde nie uwazam , tak nie mysle , wypisuje tak , bo lubie gada a wtedy sobie na takie czulosci pozwalam . A Kot to calkiem inny , ciezko go wkurzyc , ale jak juz to jak napisalam wyzej .Koniec .
[B]W razie gdyby jakis madry mlodociany umysl zarzucil mi , ze nie umialam odwolac swojego psa[/B] jak sie naparzal z 2 innymi nadmienie , ze to nie jest mozliwe , nie bylo i nie bedzie , poza tym sama jeszcze musialam pomoc , bo 2 duzych na jednego , no ok nie malego to przewaga , ale mamusia nie da krzywdy chlopcu zrobic .
W sumie to musze powiedziec , ze niezle wypadlam i sama siebie nie poznaje , bo podejsc do takiej kotlowany i utrafic wroga w leb to wyzwanie , no tak czy nie ?[/QUOTE]
Rena, za dużo na dogo nie bywasz, ale reakcje obronną masz już prawidłową :evil_lol:

Całe szczęście powoli się ziarna od plew oddzielają tutaj :eviltong:

Mnie też zawsze hm... fascynował ;) sposób w jaki sposób doberman używa swoich zębów. Kilka sec. i jest dosłownie mielonka. Tak więc po co się stresować i zakładać jakieś kagańce? :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']I co? Zadzwoniłaś już po oddział SWAT, analizując mój profil PSYCHOLogiczny? :loveu: :eviltong:

Uuuuuaaaa... Idę sobie dla rozluźnienia zaraz obejrzeć po raz kolejny 9 odc. 3 serii Gry o Tron. Dobrze mi to robi na sen :multi: :evil_lol:[/QUOTE]

A tam od razu po SWAT - jedynie panowie z białym kaftanem podjadą do Ciebie niedługo :evil_lol:

Idź się rozluźniać pacząc jak mordują Starków :evil_lol: (W ogóle to Martin musiał być chyba gwałcony w dzieciństwie :roll::diabloti:)

Posted

[quote name='Okamia']A tam od razu po SWAT - jedynie panowie z białym kaftanem podjadą do Ciebie niedługo :evil_lol:

Idź się rozluźniać pacząc jak mordują Starków :evil_lol: (W ogóle to Martin musiał być chyba gwałcony w dzieciństwie :roll::diabloti:)[/QUOTE]
Jak ładni to spoko :evil_lol:

I dobrze tak Starkom chu... nikogo nie lubię z nich :evil_lol: Dlatego tak mi ta scena poprawia humor :eviltong:

Martin po prostu wyznaje zasadę...

[IMG]http://coffeeanddragons.files.wordpress.com/2013/06/grrm-meme.jpg?w=480&h=270[/IMG]

Na końcu zostanie tylko Hodor. Ewentualnie Ramsay :evil_lol:

[quote name='omry']Też oglądam, ale dopiero drugi sezon. Khal nie żyje :-([/QUOTE]
Nie on jeden :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Jak ładni to spoko :evil_lol:

I dobrze tak Starkom chu... nikogo nie lubię z nich :evil_lol: Dlatego tak mi ta scena poprawia humor :eviltong:

Martin po prostu wyznaje zasadę...

[IMG]http://coffeeanddragons.files.wordpress.com/2013/06/grrm-meme.jpg?w=480&h=270[/IMG]

Na końcu zostanie tylko Hodor. Ewentualnie Ramsay :evil_lol:[/QUOTE]

Ja mam nadzieję, że mi mojego Johna Śnieżka nie zamorduje bo nie będzie kto miał me oko cieszyć :shake::diabloti:

Najlepszy jest mem:
[img]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/99067ef26fe7c6a4588fabb458e29540.jpg?1311161979[/img]

Posted

[quote name='Okamia']Ja mam nadzieję, że mi mojego Johna Śnieżka nie zamorduje bo nie będzie kto miał me oko cieszyć :shake::diabloti:

Najlepszy jest mem:
[/QUOTE]
Bosze widzisz i nie grzmisz... jak można lubić Johna "miękka faja" Snowa? :evil_lol: Ach, już wiem, te jego loczki i gładziutka buziunia :loveu: :eviltong:

Btw a JS to już nie jest pół martwy? :eviltong:

Jakbym ci wypisała moich ulubieńców to byś miała ciekawy materiał do swoich psychologicznych badań :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Nie on jeden :evil_lol:[/QUOTE]

Ale ja tylko jego pokochałam :-( I jego żonę cudowną przepiękną, ale głupią jak but. To jej głupota go zabiła :-(

Posted

[quote name='omry']Ale ja tylko jego pokochałam :-( I jego żonę cudowną przepiękną, ale głupią jak but. To jej głupota go zabiła :-([/QUOTE]
Niestety jak to mówią...

[IMG]http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA2LzAzL2RlL2dlb3JnZXJybWFyLjI4ZGIyLmpwZwpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/555d5b82/caf/george-r-r-martin-meme-generator-have-a-favorite-character-not-anymore-cce918.jpg[/IMG]

:evil_lol: Ale lubię to w jego powieści... Nikt, ale to nikt nie może czuć się bezpiecznie. Obrywa się dobrym, złym i neutralnym.

Chociaż nie wiadomo czemu wszyscy żałują tych Starków :eviltong: I don't! :loveu:

A Dany jeszcze niejedną głupotę popełni ;)

Posted

Ja też za nimi nie płaczę. Jest mi obojętny każdy oprócz Khalów właśnie, a jego już nie ma :-(
To wcale nie jest śmieszne, serio było mi przykro, że już go więcej nie zobaczę :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Bosze widzisz i nie grzmisz... jak można lubić Johna "miękka faja" Snowa? :evil_lol: Ach, już wiem, te jego loczki i gładziutka buziunia :loveu: :eviltong:
[/QUOTE]

Nie, na loczki nie lecę - ale wygląda jak zbity piesek... No jak Prośka z tymi swoimi ślepkami ciemnymi :loveu::diabloti:

A ulubieńców powiadasz... Ja swoich nie wypiszę bo aż wstyd się przyznać - ale ty pisz pisz :cool3:

BTW ja książki narazie tylko 2 przeczytałam kurde bo nie mam jak czytać na kompie, audiobooki od ojca przehulałam (chodź po angielsku to nie wiem ile bym rozumiała z Martinowego bełkotu bez oglądania literek), a nie mam tableta do czytania ebooków... Papierowych wersji też nie mam skąd bo nasza biblioteka jest taka bogata, że ho ho... a kasy nie mam na książki (sic! nie kupiłam nowych książek od marca i mnie nosi :roll:)

Posted

[quote name='asiak_kasia']NNo jak to jakie-z kim przystajesz...itd :cool3:[/QUOTE]

Się nie poczuwam :diabloti:

[quote name='Amber']I nie robisz żadnych zdjęć swojemu psu. Którego nie masz jeszcze. Ale będziesz mieć... w przyszłości!

[SIZE=1](wiec nie mów mi, że siedzi z tyłu!) :eviltong:[/SIZE][/QUOTE]

Póki nie mam fotoblożka, żadna ze mnie fotoblożanka i tyle! :mad::evil_lol:

[quote name='Amber']

Uuuuuaaaa... Idę sobie dla rozluźnienia zaraz obejrzeć po raz kolejny 9 odc. 3 serii Gry o Tron. Dobrze mi to robi na sen :multi: :evil_lol:
[/QUOTE]

Oj tam serial, idź sobie książkę poczytaj - lepsza!
A tak serio, to nie mam pojęcia co lepsze, bo ja tylko czytałam.

Posted

GoT dobry serial, lubie takie :loveu:

Ja tam uwielbiam karła. Blond lala mnie wkurza, Starków nie lubię, a już szczegolnie mnie ta stara Starkowa wkurzała-boszzz skad oni ją wzięli? :shake:

Sow to taka ciepła klucha, zero werwy i wigoru, takie ecepecie :eviltong:

Ogólnie fajnie jest ogladac każdy odcinek z takim przekonananiem, ze serio nie wiadomo co bedzie za chwile. :loveu: Ksiązki musze bezwzględnie kupić, ale są taaaaaakie drogie :placz: nie lubię ebooków bo mnie oczy bolą, a tabletka mam, ale czyta się ujowo na nim. Wiec pozostaje mi wygrac w totka :roll:

a tak poza tym dzieńdoberek :loveu: