Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powalająca ortografia :loveu: :mdleje:

[QUOTE]Ciekawe czy dalej będzie tak kofffciał pieski jak skończy 2-3lata. [/QUOTE]
Na pewno :loveu: Każdego samca da się przekonać do kochania innych :eviltong:

Posted

No właśnie jeśli o ortografie chodzi to ja mu od pół roku do łba tłukę że ma se w przeglądarce ustawić by mu podkreślało błędy :roll: ja rozumiem dysleksja ale litości to jest jakaś masakra :shake: po mnie niewidać że mam :lol:

Posted

Jak koleś ma takie mniemanie o sobie jak piszecie, to ortografia jest jego najmniejszym problemem :eviltong: Choć jedno z drugim się ściśle wiąże ;)

Posted

On jest miszczu :lol: Zobaczył że ja ze swoją ćwicze WP i szykujemy się do zawodów to też mu się zachciało :-o Na szczęście wybił se ten pomysł z łba :multi: podobno jego "miłość" nie uznaje takich barbarzyńskich sportów :evil_lol: jaka szkoda, już pomału sprzęt se organizował :evil_lol:

Posted

w moim archiwum gg :lol: ale też co nieco pisze na owczarkopedii o ile posty nie są usunięte :lol: na owczarku i amstaff-pitbull taa bo se pit bulla wymarzył :roll: Ludzie cierpliwości do niego nie mieli więc próbowałam coś dla społeczeństwo zrobić :evil_lol: jedne rzeczy mu do łba wchodziły bardziej inne gorzej :cool3:

Aleks to ty masz konto na owczarku? :-o:evil_lol:

Posted

noo na owczarkopedii zarobił bana :evil_lol:

jak miał 8 tygodni to miał być kiler na dzielni na koty.. a jemu tylko zabawy były w głowie :shake:
no i nosił już wtedy ciężką smycz łańcuszkową i obrożę czy kolię...

mi na Owczarku żadne zdjęcia nie chcą się wyświetlać..

I tak galeria dobermana zeszła na ONky :eviltong:

Posted

Ala B 3 razy bana na owczarkopedii zarobił :evil_lol: Jak mu Tomek konto usunął to B. zrobił se następne :lol: Tera chyba też ma konto :lol: Szlachta na czacie nie pisze to nic mi nie pisze na gg :loveu:

No ta smycz to masakra była :lol: Ja takiej bym nawet K niedała (chociaż nie co to dla niej taki łańcuszek :loveu:) to łańcuszek półzaciskowy był :lol:

Posted

kurde niezbyt urodziwy ten kudlacz, ONy tylko krótkowłose i tylko w starym typie. Nie nie mogę scierpieć tego zadu ciąganego po ziemi :shake:
A może mi ktos powiedziec o co kaman z tym [url]http://www.herbuczarnywilk.pl/orasos.html?[/url] Co to znowu za twór? Co to w ogole jest Owczarek Staroniemiecki? :roll:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Ala B 3 razy bana na owczarkopedii zarobił :evil_lol: Jak mu Tomek konto usunął to B. zrobił se następne :lol: Tera chyba też ma konto :lol: Szlachta na czacie nie pisze to nic mi nie pisze na gg :loveu:

No ta smycz to masakra była :lol: Ja takiej bym nawet K niedała (chociaż nie co to dla niej taki łańcuszek :loveu:) to łańcuszek półzaciskowy był :lol:[/QUOTE]
jego pierwsze konto jest OK. Właśnie przejrzałam sobie jego wątek :eviltong: a czat ostatnio umarł.. czekamy na zimę :loveu:

nie wiem co to było, ale razem wzięte było cięższe od tego psa....
[quote name='zaba14']I ONy i Dobki są z Niemiec :D więc jakaś harmonia jest :D[/QUOTE]
można i tak :)
[quote name='asiak_kasia']kurde niezbyt urodziwy ten kudlacz, ONy tylko krótkowłose i tylko w starym typie. Nie nie mogę scierpieć tego zadu ciąganego po ziemi :shake:
A może mi ktos powiedziec o co kaman z tym [URL]http://www.herbuczarnywilk.pl/orasos.html?[/URL] Co to znowu za twór? Co to w ogole jest Owczarek Staroniemiecki? :roll:[/QUOTE]

Owczarek Staroniemiecki to Długowłosy Owczarek Niemiecki z linii użytkowej ;) czyli kłak z prostym zadem...
Występuje w PFK i PKPR.

Posted

[quote name='asiak_kasia']kurde niezbyt urodziwy ten kudlacz, [B]ONy tylko krótkowłose i tylko w starym typie.[/B] Nie nie mogę scierpieć tego zadu ciąganego po ziemi :shake:
A może mi ktos powiedziec o co kaman z tym [URL]http://www.herbuczarnywilk.pl/orasos.html?[/URL] Co to znowu za twór? Co to w ogole jest Owczarek Staroniemiecki? :roll:[/QUOTE]

Jak mój szwabek PRAWDA?:loveu:

Posted

[quote name='Aleks89']Jak mój szwabek PRAWDA?:loveu:[/QUOTE]

Zasadniczo to ujdzie :eviltong: chociaż Lucek jest mało fotogeniczny :diabloti:

No dzień dobry praco...jeszcze póki co :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Zasadniczo to ujdzie :eviltong: chociaż Lucek jest mało fotogeniczny :diabloti:

No dzień dobry praco...jeszcze póki co :evil_lol:[/QUOTE]

O proszę, nie zawiedliście mnie:loveu:
mam co czytać.
Dzień dobry Kasiuniu:loveu:
zaczynamy pracę?

Posted

[quote name='Aleks89']Żałujcie ,że nie macie FB:loveu:Tam można się z Ćmą fajnie pokłócić:lol:Pofilozofować ,pożartować (nie łapie żartów) itd.:evil_lol:[/QUOTE]

Gdzie to takie cuda:diabloti:? Wrzuć linka na fb, potem poczytam:loveu:.