Amber Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Powalająca ortografia :loveu: :mdleje: [QUOTE]Ciekawe czy dalej będzie tak kofffciał pieski jak skończy 2-3lata. [/QUOTE] Na pewno :loveu: Każdego samca da się przekonać do kochania innych :eviltong: Quote
Amber Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Btw nie mogę się patrzeć na te DONy, strasznie nie w moim typie :eviltong: Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 No a ten jest jeszcze wyjątkowo paskudny:lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 No właśnie jeśli o ortografie chodzi to ja mu od pół roku do łba tłukę że ma se w przeglądarce ustawić by mu podkreślało błędy :roll: ja rozumiem dysleksja ale litości to jest jakaś masakra :shake: po mnie niewidać że mam :lol: Quote
Amber Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Jak koleś ma takie mniemanie o sobie jak piszecie, to ortografia jest jego najmniejszym problemem :eviltong: Choć jedno z drugim się ściśle wiąże ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 On jest miszczu :lol: Zobaczył że ja ze swoją ćwicze WP i szykujemy się do zawodów to też mu się zachciało :-o Na szczęście wybił se ten pomysł z łba :multi: podobno jego "miłość" nie uznaje takich barbarzyńskich sportów :evil_lol: jaka szkoda, już pomału sprzęt se organizował :evil_lol: Quote
motyleqq Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 ej, gdzie takie rzeczy ciekawsze można poczytać? :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 w moim archiwum gg :lol: ale też co nieco pisze na owczarkopedii o ile posty nie są usunięte :lol: na owczarku i amstaff-pitbull taa bo se pit bulla wymarzył :roll: Ludzie cierpliwości do niego nie mieli więc próbowałam coś dla społeczeństwo zrobić :evil_lol: jedne rzeczy mu do łba wchodziły bardziej inne gorzej :cool3: Aleks to ty masz konto na owczarku? :-o:evil_lol: Quote
kalyna Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 noo na owczarkopedii zarobił bana :evil_lol: jak miał 8 tygodni to miał być kiler na dzielni na koty.. a jemu tylko zabawy były w głowie :shake: no i nosił już wtedy ciężką smycz łańcuszkową i obrożę czy kolię... mi na Owczarku żadne zdjęcia nie chcą się wyświetlać.. I tak galeria dobermana zeszła na ONky :eviltong: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Ala B 3 razy bana na owczarkopedii zarobił :evil_lol: Jak mu Tomek konto usunął to B. zrobił se następne :lol: Tera chyba też ma konto :lol: Szlachta na czacie nie pisze to nic mi nie pisze na gg :loveu: No ta smycz to masakra była :lol: Ja takiej bym nawet K niedała (chociaż nie co to dla niej taki łańcuszek :loveu:) to łańcuszek półzaciskowy był :lol: Quote
zaba14 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='kalyna'] I tak galeria dobermana zeszła na ONky :eviltong:[/QUOTE] I ONy i Dobki są z Niemiec :D więc jakaś harmonia jest :D Quote
asiak_kasia Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 kurde niezbyt urodziwy ten kudlacz, ONy tylko krótkowłose i tylko w starym typie. Nie nie mogę scierpieć tego zadu ciąganego po ziemi :shake: A może mi ktos powiedziec o co kaman z tym [url]http://www.herbuczarnywilk.pl/orasos.html?[/url] Co to znowu za twór? Co to w ogole jest Owczarek Staroniemiecki? :roll: Quote
kalyna Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Ala B 3 razy bana na owczarkopedii zarobił :evil_lol: Jak mu Tomek konto usunął to B. zrobił se następne :lol: Tera chyba też ma konto :lol: Szlachta na czacie nie pisze to nic mi nie pisze na gg :loveu: No ta smycz to masakra była :lol: Ja takiej bym nawet K niedała (chociaż nie co to dla niej taki łańcuszek :loveu:) to łańcuszek półzaciskowy był :lol:[/QUOTE] jego pierwsze konto jest OK. Właśnie przejrzałam sobie jego wątek :eviltong: a czat ostatnio umarł.. czekamy na zimę :loveu: nie wiem co to było, ale razem wzięte było cięższe od tego psa.... [quote name='zaba14']I ONy i Dobki są z Niemiec :D więc jakaś harmonia jest :D[/QUOTE] można i tak :) [quote name='asiak_kasia']kurde niezbyt urodziwy ten kudlacz, ONy tylko krótkowłose i tylko w starym typie. Nie nie mogę scierpieć tego zadu ciąganego po ziemi :shake: A może mi ktos powiedziec o co kaman z tym [URL]http://www.herbuczarnywilk.pl/orasos.html?[/URL] Co to znowu za twór? Co to w ogole jest Owczarek Staroniemiecki? :roll:[/QUOTE] Owczarek Staroniemiecki to Długowłosy Owczarek Niemiecki z linii użytkowej ;) czyli kłak z prostym zadem... Występuje w PFK i PKPR. Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Jest jedna taka na owczarku ,która ma same OSy :diabloti:Chyba 7 i jak dla mnie jest porażką posiadanie na raz 4szczeniaków:diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='asiak_kasia']kurde niezbyt urodziwy ten kudlacz, [B]ONy tylko krótkowłose i tylko w starym typie.[/B] Nie nie mogę scierpieć tego zadu ciąganego po ziemi :shake: A może mi ktos powiedziec o co kaman z tym [URL]http://www.herbuczarnywilk.pl/orasos.html?[/URL] Co to znowu za twór? Co to w ogole jest Owczarek Staroniemiecki? :roll:[/QUOTE] Jak mój szwabek PRAWDA?:loveu: Quote
asiak_kasia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']Jak mój szwabek PRAWDA?:loveu:[/QUOTE] Zasadniczo to ujdzie :eviltong: chociaż Lucek jest mało fotogeniczny :diabloti: No dzień dobry praco...jeszcze póki co :evil_lol: Quote
Czekunia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='asiak_kasia']Zasadniczo to ujdzie :eviltong: chociaż Lucek jest mało fotogeniczny :diabloti: No dzień dobry praco...jeszcze póki co :evil_lol:[/QUOTE] O proszę, nie zawiedliście mnie:loveu: mam co czytać. Dzień dobry Kasiuniu:loveu: zaczynamy pracę? Quote
Amber Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Ja jeszcze w domu ale zaraz wychodzę... Nie wiem czy net w pracy się pojawił od wczoraj :diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Żałujcie ,że nie macie FB:loveu:Tam można się z Ćmą fajnie pokłócić:lol:Pofilozofować ,pożartować (nie łapie żartów) itd.:evil_lol: Quote
Czekunia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']Żałujcie ,że nie macie FB:loveu:Tam można się z Ćmą fajnie pokłócić:lol:Pofilozofować ,pożartować (nie łapie żartów) itd.:evil_lol:[/QUOTE] Gdzie to takie cuda:diabloti:? Wrzuć linka na fb, potem poczytam:loveu:. Quote
motyleqq Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Olek, to Ty nie łapiesz, że nie śmieszą mnie żarty w pewnych tematach ;) Czekunia, na moim profilu Quote
Recommended Posts