Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bum, bum, bum... Zamówiłam buciki :loveu: Na razie 2 wysokie na przód http://allegro.pl/ruffwear-zimowe-buty-ochronne-extreme-dla-psa-2szt-i2971596031.html i 2 normalne na tył http://allegro.pl/ruffwear-buty-ochronne-vibram-dla-psa-szare-2szt-i2924636263.html A potem pewnie dokupię jeszcze 2 normalne na przód, żeby miał na lato i np. na rower :)

Oczywiście oczami wyobraźni już widzę, jak je gubi w Wiśle - no ale nie ma co krakać :diabloti:

Posted

Podobno to jedyne słuszne buty, które nie spadają po 2 min. biegania... No cóż, zobaczy się :lol:

Jari całe szczęście chodzi w butach tak jakby ich nie miał. A przynajmniej taką mam nadzieję. Jeden but na nim wrażenia nie robi. Mam nadzieje, że 3 dodatkowe też nie zrobią ;).

Posted

[quote name='Amber']Podobno to jedyne słuszne buty, które nie spadają po 2 min. biegania... No cóż, zobaczy się :lol:

Jari całe szczęście chodzi w butach tak jakby ich nie miał. A przynajmniej taką mam nadzieję. Jeden but na nim wrażenia nie robi. Mam nadzieje, że 3 dodatkowe też nie zrobią ;).[/QUOTE]
Dzisiaj w radiu mówili, żeby zaopatrzyć psa mieszkaniowego w kubraczek i butki ;) Amy by umarła, jej nawet skarpetka przeszkadza... chodzi jakby miała gips założony...

Posted

To tak jak Finka - dlatego chodzi i marznie :p

Byłam u weta, Jari dostał kolejne leki + maść. Nie powiem nazwy bo mi się nie chce iść sprawdzać w każdym razie wet powiedział, że wygląda to tak sobie i trzeba wdrążyć znowu intensywne leczenie. Tak więc zakupiłam też kolejną porcję bandaży :loveu:

Z dobrych newsów zamówiłam dziś obróżki u Marty dla wszystkich z ekipy i powinny niebawem być. Raz do roku mogę im coś kupić z osprzętu ;)

Posted

Wyciągnęłam ortalion, żeby nie było, że nie kocham swojego pieska... No i jest swaaaag - odblaski, złote łańcuchy. Gangsta Qortin' :lol:

Posted

Nie muszę nią rzucać. Ona jest grzeczna :loveu:

[quote name='omry']Cortina jak czarny białas
Taka ruda to może Latynos bardziej :evil_lol:

Posted

Już po domu w nich biegał jak debil... On wyznaje zasadę, jak coś nie działa to trzeba zacząć świrować - biegać, tarzać się, drzeć mordę, a na pewno wszystko się ułoży :eviltong:

Ta, na tej focie był w trybie "biedny, zestresowany piesek" :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Już po domu w nich biegał jak debil... On wyznaje zasadę, jak coś nie działa to trzeba zacząć świrować - biegać, tarzać się, drzeć mordę, a na pewno wszystko się ułoży :eviltong:

Ta, na tej focie był w trybie "biedny, zestresowany piesek" :diabloti:[/QUOTE]

Czy ja już Ci mówiłam, że masz pięknego psa? :loveu:
Ale tylko dlatego, że kopiowany, nie myśl sobie :diabloti:

Posted

Dzięki :loveu:

Jakby nie był taki wyliniały to byłby ładniejszy (niestety na razie suple nie działają :roll:) ale fakt, ogólnie jest cholernie ładny :diabloti:

Bez kopiowania wyglądał by natomiast gorzej niż Cortina... :p

Posted

[quote name='Amber']Taaaa mi też się jakoś po 8,5 roku nie może do końca opatrzeć :evil_lol:[/QUOTE]

Jak on z Tobą wytrzymuje? :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Jak on z Tobą wytrzymuje? :evil_lol:[/QUOTE]
Mam duuużo specjalnych talentów, które działają na niego :cool3:

Posted

[quote name='Amber']Mam duuużo specjalnych talentów, które działają na niego :cool3:[/QUOTE]

O widzisz, to tak jak ja i na mojego działają od 4 jak na razie :evil_lol: