Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj ale mnie nie chodziło, że zaraz jak oczoebna rushoffa koszula to gej :P Tylko, że to, dla mnie osobiście, karykatura faceta i orientacja nie ma tu żadnego znaczenia.
A czy geje się obchodzą z gejowatością i czy są fajne, to się nie wypowiem, bo nie znam. Zawsze chciałam kolegę-geja ale coś mnie chyba unikają... :( :lol:

Posted

Amber bier Tzta na shoping ,ubierz go w różową koszulke ,zrób foty i pokaż nam tu "karykature" faceta.
rashelek-jak facet jest męski to w różu również będzie męski.A jak wygląda jak wyrzygany to nawet i w skórzanej kurtce ,z pejczem w dłoni i glanach będzie nadal wyglądał jak wyrzygany.

Posted

Zależy, co tam kto lubi. Ja uparcie będe się trzymać wersji, że dla mnie oczoebny rushoffy i facet do siebie nie pasują, gej czy nie gej, macho czy nie macho ;) Mnie się to nie podoba i tyle :P

Posted

[quote name='rashelek']
A czy geje się obchodzą z gejowatością i czy są fajne,
Ej, geje, to chyba fajni, nie? :D

Ja nie lubię różu na mężczyznach, ale ja generalnie nie lubię różu ;) Jednak róż na kobiecie nie razi mnie tak, jak róż na mężczyźnie ;) Gusta, guściki i te sprawy.

Posted

Ja w sumie nie mam chyba nic różowego chociaż w sumie to chyba bokserki mam różowe sztuk 2.
Nie lubię tego koloru ,ale też właśnie w debacie chodzi o to ,że fatalaszki ,kolorki itd nie odbierają facetowi męskości,bo męskość się ma we łbie i podejściu do życia a nie na sobie:)
Widziałem ,ze w innym wątku pewna ulubienica publiczności już sieje zamęt ,bo oczywiście nie zrozumiała o co komu chodzi.Cóż bywają i takie blondynki ,które tylko potwierdzają sterotyp

Posted

Wpadłam nadrobić nowości w Waszym temacie :) Zdjęcia super, a jamnica ma brzuszek jak szczeniaczek :D
No i ominęła mnie dyskusja o różowym i gejach :D

Posted

Wcale cię nie ominęła, poza tym każdy może się tu wypowiadać o ile mówi z sensem i bez plucia żrącym jadem :lol:

Ja się przyznam, że znam facetów homo i niestety nie mam dobrych doświadczeń. Tych, których spotkałam niestety cechowała nienawiść do kobiet i ogromna doza podstępu. Nie moja wina, że się urodziłam taką jaką jestem. Tak samo ich. Ale jak widać to nie wystarczy ;) Tj to jest o tyle zabawne, że nikt tego w twarz nie powie, ale zachowanie i długofalowe działania mogę odebrać jak odbieram. Jestem jednak na tyle rozsądna by nie segregować ludzi na złych i dobrych na podstawie tylko jednej cechy. Znam też mnóstwo złośliwych i zawistnych kobiet :eviltong:

Widziałem ,ze w innym wątku pewna ulubienica publiczności już sieje zamęt ,bo oczywiście nie zrozumiała o co komu chodzi.Cóż bywają i takie blondynki ,które tylko potwierdzają sterotyp

Gdzie? :diabloti:

Co do żarciku to ja jestem katolem :diabloti: Ale takim trochę na swój sposób ;). Miałam w życiu różne wizje na te sprawy, ale ostatecznie wyszło jak wyszło i nie żałuję :)

Posted

ja tam nie mam nic do gejów czy lesbijek, ważne jest dla mnie żeby się tym nie afiszowali zbyt mocno.
a co do różu, nie chciałabym żeby mój chłopak miał różowe koszulki, bo sama takich nie noszę, ale w różowym krawacie wygląda uroczo :D

Posted

Amber-no cioty bywają wredne itd. Ale to głównie przyczyna zwykle nieciekawych doświadczeń życiowych i nie którzy nie mogą sobie z tym poradzić.Wiadomo o co chodzi.I faceta ci zazdroszczą więc jesteś wróg nr 1 hehe.
No gdzieś w galeriach wiadomych trudnych psów :diabloti:Sie burzyła

Posted

No wiadomo ;) Ale powiedzonko "gej najlepszym przyjacielem kobiety" w moim przypadku bardzo mija się z prawdą. Czasem mam wrażenie, że te wszystkie przyjaźnie są po to aby zaciągnąć kobiety TŻ do łóżka na wszystkie możliwe sposoby :lol: Jakkolwiek paranoiczne by to by było :eviltong:

Ale jak piszę, to wszystko zależy od człowieka, a nie od jednej cechy. Panienki różne różniste czasem bywają jeszcze gorsze... Z tym, że drugiej kobiecie łatwiej z taką walczyć, a do geja nie wiadomo jak się zabrać :lol:

Posted

TŻ sobie całe szczęście z nimi radzi dużo lepiej niż ja ;). Bo dla niego to jak zwykle wszystko jest śmieszne, a ja się wkurzam :eviltong: Z jednym z nich (co gorsze oficjalnie jest nieokreślony, ale wszyscy naokoło wiedzą co i jak, więc jest to podwójnie wkurzające) prowadzę taką wojenkę podjazdową od samego początku znajomości. To miły chłopak i w sumie chyba się lubimy, ale czasem jak zasadzi tekst albo coś zrobi innego to nam z TŻ buty spadają :evil_lol: Zawsze przy tym mówię, że go uwielbiam i niech się nigdy nie zmienia :diabloti:

P.S. Mam dwóch adoratorów z Wawy:diabloti: Przybywać?hahaha

A twój TŻ o tym wie? :diabloti:

Posted

On by mnie jeszcze tam zawiózł hahah Wie o tym ,że mam profil wie ,że ja bez flirtowania nie umiem żyć hehe. Oficjalnie to związek otwarty.
A mam jeszcze do wyboru bogatego z Gdyni :diabloti:

Posted

Normalnie świat stoi przed tobą otworem... :evil_lol: Ale ci nie zazdroszczę ani trochę ;). Jam monogamistka straszliwa, 8 lat z jednym chłopem, a znamy się dyszkę. Już pomijając jakieś tam uczucia, które do niego żywię :eviltong: to taki długoletni związek jest tak wygodny, ciepły i komfortowy... Jak stara kanapa sprężynowa w której ma się swój ukochany dołek i każda część ciała pasuje idealnie ;)

Ja w ogóle jestem strasznym nerdem choć wolę na siebie patrzeć jak na geeka :eviltong: Teraz może trochę mniej, ale w czasach kiedy moje koleżanki ze szkoły latały za pierwszymi chłopakami ja siedziałam przed kompem całe dnie. I tak mi w sumie zostało do dziś :lol: Ale jakimś cudem udało mi się wyhaczyć faceta :lol: i to skutecznie jak widać ;)

Posted

Jeszcze jest dwóch z niemiec :diabloti:Ale szprechać to ja nie mam zamiaru.
Ja w ogóle mam psychike cygana ,nie umiem usiedzieć w miejscu ,najlepiej ciągle byłbym w drodze ,przeprowadzał się ,wyprowadzał itd. taka szuja troche jestem.
A już związki to mnie obrzydliwie nudzą :evil_lol: Pół roku jest ok ,potem włącza mi się funkcja poszukiwacza:diabloti:

Posted

Z Niemiec to uważaj, żeby do czego innego cie nie chcieli :eviltong:

Może nie trafiłeś jeszcze na kogoś wyjątkowo fajnego ;) Takiego co szkoda by było wymieniać po prostu...

Co do fot i stron - to jak się gada dużo to strony lecą ;) Foty dopiero co były. Szczerze to mi się mocno nie chce targać sprzętu, tym bardziej, że Jariemu się znudziło ładne pozowanie i na każde moje podniesienie aparatu do oka reaguje rozdarciem mordy.

Posted

Powiem Ci tylko , że był moment w życiu Kano psa blokowego , że chodził z pomalowanymi na czerwono pazurami i wielką kokardą przy obroży :grins:

Różowych obróżek wtedy nie było :(

Posted

Vailet, chciałaś fotki to masz ;) Zwykle ich nie robię przy codziennych spacerach no bo ile można oglądać to samo? :eviltong: Jak sobie przypomnę poprzednie wakacje z Julkiem... I w ogóle, można było Jariego puścić luzem i się nie bać, że odwali jakiś numer... Teraz z tą wariatką, Cortiną to już w ogóle jest to broń masowego rażenia.