Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karoola']100 punktów za styl![/QUOTE]
Taaa w jego wydaniu, szczególnie na zdjęciach wygląda to tak jakby walczył z groźnym żywiołem... A nie z leniwym strumykiem :evil_lol:

Posted

Ten pies wszystko robi po swojemu, frisbee nie stanowi wyjątku ;)

Dostałam w prezencie dysk z Tchibo, ale nie jest najlepszy :eviltong: Ciężki, z lanej gumy... pewnie wytrzymały, ale można psu guza nabić, no i nie lata za dobrze :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Mam, jak widać ;)[/QUOTE]

okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jeszcze na tej stronie o tym pisałaś, jestem ślepa... tooo hmmm super fotki :siara::evil_lol:

Posted

Od Michałka, a jakże :loveu: Moi znajomi są dobrze wytresowani :evil_lol: w kwestii kupowania prezentów dla mnie i wiedzą, że coś dla psów to najlepsze co mogą kupić :eviltong:

Od razu też piszę, żeby nie było zdziwienia... Jak się kiedyś tutaj pokaże jakiś buldożek francuski, to nie będzie mój pomysł! :shake: :lol:

Posted

Do treningów się na pewno nie nadaje :eviltong: ale do rzucania ot tak sobie czemu nie... Tylko też nie za tę cenę ;)

Coś mnie ostatnio wzięło na fotałki... Byłam sobie nad Wisłą, ludzi masa... też z psami. Pewna parka z młodym wyżłem węgierskim była mega... Przyszli nad wodę w ładnych ubrankach, postali sobie na plaży, 2 razy wrzucili patyczek do wody... i do domu :diabloti: Natomiast ja błocko do kolan, ale chociaż pies szczęśliwy ;)

Posted

Amber fotki swietne jak zawsze :-)
Na spacer z psami nie ma co sie dobrze ubierac ;) ja zawsze wracam uwalona a szczegolnie lubie dostawac ubloconym kijem po nogach :[

Posted

Pewnie , ja też mam oddzielone ciuchy na spacer z psem których mi nie szkoda , ile razy się coś podrze a buty to obojętnie za ile nie kupie starczają na max 2 miesiące więc zaczęłam kupować tanie typu trampki .
Mój radośnie na mnie skacze milion razy na spacerze także w piachu ew. błocie mam wszystko.

Jari widać w swoim żywiole :lol:

Posted

Jak ja wyglądam po spacerku będzie można dziś zobaczyć :evil_lol: Całe szczęście jak nogi trochę wyschną to brud lepiej schodzi :eviltong:

Fajnie jest mieć psa, który pływa bo lubi, a nie dlatego że mu pani ucieka :-D

W przypadku Jariego rozgraniczyłabym pływanie, a bieganie po wodzie :evil_lol:

Mam trochę fotek z weekendu jeszcze. Świetna miejscówka nad Zegrzem... Oczywiście do momentu kiedy i ludzie będą mogli plażować.