Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ok w przypadku Jarka ale ja sie odnosze do ogółu .
Wiem że mało jest psów które mają problemy z pływaniem , najczęściej są to psy dziwnej budowy właśnie ale jeśli pies kocha wode , chce pływać a ma z tym problemy to ja jestem za kapokiem nawet jesli pies jest zdrowy i robi to rekreacyjnie .

Posted

[quote name='gops']Żeby mógł pływać bezpiecznie , na dalsze odległości , nie każdy pies pływa dobrze niestety .
Tym bardziej jak pies lubi wode a nie do końca potrafi pływać , dlaczego mamy mu tego nie ułatwić :)[/QUOTE]
bo to pies, kuźwa, albo się nauczy, albo nie pływa.
Tak samo jak ze skakaniem do frisbee czy łapaniem piłki, albo łapie i spada bezpiecznie i nic mu się nie dzieje, albo nie łapie.

Posted

Dlaczego ma nie pływać skoro chce tylko NIE POTRAFI .
W przypadku frisbee nic nie zdziałamy , w przypadku pływania jest sposób by psu to zapewnić czyli kapok .

Posted

[quote name='gops']Dlaczego ma nie pływać skoro chce tylko NIE POTRAFI .
W przypadku frisbee nic nie zdziałamy , w przypadku pływania jest sposób by psu to zapewnić czyli kapok .[/QUOTE]
nope, tak jak każdego psa można nauczyć łapać frisbee, tak każdego da się nauczyć pływać. Tylko trzeba wiedzieć jak :grins: a nie na leniwca kupować kapok

Posted

[quote name='Unbelievable']nope, tak jak każdego psa można nauczyć łapać frisbee, tak każdego da się nauczyć pływać. Tylko trzeba wiedzieć jak :grins: a nie na leniwca kupować kapok[/QUOTE]

O co Ci chodzi? Bez przesady, spinasz się jakby to był Twój pies :evil_lol: Chce kupić to kupi, krzywdy psu nie robi i nic nikomu go tego.

Posted

[quote name='omry']O co Ci chodzi? Bez przesady, spinasz się jakby to był Twój pies :evil_lol: Chce kupić to kupi, krzywdy psu nie robi i nic nikomu go tego.[/QUOTE]
daj mi spokój, dawno się nie kłóciłam! :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']daj mi spokój, dawno się nie kłóciłam! :evil_lol:[/QUOTE]

Dawaj na forum ttb na fb, jest zabawnie :evil_lol:

Posted

Bosze, Jari ani pływać nie potrafi ani skakać za frisbee... Taki pies bez talentu. No ale podobno się zwierzaki upodabniają do właścicieli. Idę się sprzedać na Allegro :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']nope, tak jak każdego psa można nauczyć łapać frisbee, tak każdego da się nauczyć pływać. Tylko trzeba wiedzieć jak :grins: a nie na leniwca kupować kapok[/QUOTE]

M. nie nauczysz skakać za frisbee bo ona ma w d*** zabawki na zewnątrz, chyba że będziesz rzucać talerzem w domu :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']M. nie nauczysz skakać za frisbee bo ona ma w d*** zabawki na zewnątrz, chyba że będziesz rzucać talerzem w domu :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
wiesz, że mam psa, który ma na imię Gram, prawda? :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Karoola']Ale za to urodą nadrabia :evil_lol: To też kwestia upodobnienia się, cnie? :evil_lol:[/QUOTE]
Twój tok myślenia niezwykle mi się podoba :evil_lol:

Edited by Amber
Posted

Ano są, mam nadzieję, że coś pomogą tym bardziej, że lato idzie i więcej czasu się będzie spędzać w ogrodzie ;) Bez nieproszonych gości :diabloti:

Dziś w końcu nagrałam filmik z "pływania". Nie byłam do końca pewna, czy dziś było odpowiednio ciepło, no ale Jari sam wleciał do wody więc już machnęłam ręką ;)

[video=youtube;ZHvBiQCIazg]https://www.youtube.com/watch?v=ZHvBiQCIazg&list=UU4-vm8DNfX7jmn00VuyPZKQ[/video]