gops Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 No ok w przypadku Jarka ale ja sie odnosze do ogółu . Wiem że mało jest psów które mają problemy z pływaniem , najczęściej są to psy dziwnej budowy właśnie ale jeśli pies kocha wode , chce pływać a ma z tym problemy to ja jestem za kapokiem nawet jesli pies jest zdrowy i robi to rekreacyjnie . Quote
Unbelievable Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='gops']Żeby mógł pływać bezpiecznie , na dalsze odległości , nie każdy pies pływa dobrze niestety . Tym bardziej jak pies lubi wode a nie do końca potrafi pływać , dlaczego mamy mu tego nie ułatwić :)[/QUOTE] bo to pies, kuźwa, albo się nauczy, albo nie pływa. Tak samo jak ze skakaniem do frisbee czy łapaniem piłki, albo łapie i spada bezpiecznie i nic mu się nie dzieje, albo nie łapie. Quote
gops Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Dlaczego ma nie pływać skoro chce tylko NIE POTRAFI . W przypadku frisbee nic nie zdziałamy , w przypadku pływania jest sposób by psu to zapewnić czyli kapok . Quote
Unbelievable Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='gops']Dlaczego ma nie pływać skoro chce tylko NIE POTRAFI . W przypadku frisbee nic nie zdziałamy , w przypadku pływania jest sposób by psu to zapewnić czyli kapok .[/QUOTE] nope, tak jak każdego psa można nauczyć łapać frisbee, tak każdego da się nauczyć pływać. Tylko trzeba wiedzieć jak :grins: a nie na leniwca kupować kapok Quote
omry Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='Unbelievable']nope, tak jak każdego psa można nauczyć łapać frisbee, tak każdego da się nauczyć pływać. Tylko trzeba wiedzieć jak :grins: a nie na leniwca kupować kapok[/QUOTE] O co Ci chodzi? Bez przesady, spinasz się jakby to był Twój pies :evil_lol: Chce kupić to kupi, krzywdy psu nie robi i nic nikomu go tego. Quote
Unbelievable Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='omry']O co Ci chodzi? Bez przesady, spinasz się jakby to był Twój pies :evil_lol: Chce kupić to kupi, krzywdy psu nie robi i nic nikomu go tego.[/QUOTE] daj mi spokój, dawno się nie kłóciłam! :evil_lol: Quote
omry Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='Unbelievable']daj mi spokój, dawno się nie kłóciłam! :evil_lol:[/QUOTE] Dawaj na forum ttb na fb, jest zabawnie :evil_lol: Quote
Amber Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Bosze, Jari ani pływać nie potrafi ani skakać za frisbee... Taki pies bez talentu. No ale podobno się zwierzaki upodabniają do właścicieli. Idę się sprzedać na Allegro :diabloti: Quote
Karoola Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ale za to urodą nadrabia :evil_lol: To też kwestia upodobnienia się, cnie? :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='Unbelievable']nope, tak jak każdego psa można nauczyć łapać frisbee, tak każdego da się nauczyć pływać. Tylko trzeba wiedzieć jak :grins: a nie na leniwca kupować kapok[/QUOTE] M. nie nauczysz skakać za frisbee bo ona ma w d*** zabawki na zewnątrz, chyba że będziesz rzucać talerzem w domu :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='NightQueen']M. nie nauczysz skakać za frisbee bo ona ma w d*** zabawki na zewnątrz, chyba że będziesz rzucać talerzem w domu :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] wiesz, że mam psa, który ma na imię Gram, prawda? :evil_lol: Quote
Amber Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 (edited) [quote name='Karoola']Ale za to urodą nadrabia :evil_lol: To też kwestia upodobnienia się, cnie? :evil_lol:[/QUOTE] Twój tok myślenia niezwykle mi się podoba :evil_lol: Edited April 6, 2014 by Amber Quote
Amber Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 I jeszcze kilka z dziś. Ot, spacerek po Warszaffce ;) Hanami z Pikusiem :loveu: Quote
Amber Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Ano są, mam nadzieję, że coś pomogą tym bardziej, że lato idzie i więcej czasu się będzie spędzać w ogrodzie ;) Bez nieproszonych gości :diabloti: Dziś w końcu nagrałam filmik z "pływania". Nie byłam do końca pewna, czy dziś było odpowiednio ciepło, no ale Jari sam wleciał do wody więc już machnęłam ręką ;) [video=youtube;ZHvBiQCIazg]https://www.youtube.com/watch?v=ZHvBiQCIazg&list=UU4-vm8DNfX7jmn00VuyPZKQ[/video] Quote
Amber Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Zapomniałam oczywiście zdjąć Foresto... My bad ;) Quote
Recommended Posts