Aleks89 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Żryć=jeść ,Źreć=kłócić :evil_lol: Będę się żarł ,bo prototyp stworzenia postaci serialu "Brzydula" mnie poirytował:diabloti: Quote
gops Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 tam gdzie chodze do fryzejra jeden fryzjer jest gejem , widać to od razu , te gestykulowanie rękoma , ruchy . a jest on najlepszy w całym salonie :lol: i zawsze są do niego kolejki . Quote
Aleks89 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Gops-w gliwicach jest salon firmowy Loreala chyba.I tam jest z 10fryzjerek i jeden koleś.Laski zamiatają tylko kłaki po jego strzyżeniu:lol:Klientów za wielu nie mają ,za to do niego w kolejce 15osób lekko:evil_lol: A kiedyś się chwile spotykałem z gejem fryzjerem ,ale w życiu by nikt nie powiedział ,że to gej a już na bank nie fryzjer.Wyglądał raczej jak rzeźnik ,albo zawodnik MMA Quote
Amber Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Aleks89']Żryć=jeść ,Źreć=kłócić :evil_lol: Będę się żarł ,bo prototyp stworzenia postaci serialu "Brzydula" mnie poirytował:diabloti:[/QUOTE] To było zamierzone ;) A teraz to ty nie jesteś zbyt miły ;) Quote
Aleks89 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Amber-wiem:loveu:Jestem z tych co odpowiadają pięknym za nadobne :)(czy jak to tam sie mówi:diabloti:)Wiem nie mam klasy :( Quote
Rinuś Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 W salonach fryzjerskich to chyba sporo geji pracuje :diabloti: ja za to mam kolege, który jest hetero (podobno, był z moją kumpelą 2 lata w związku) , ale po 10 min przebywania z nim każdy z Was powiedziałby że to pedał z krwi i kości :evil_lol: ma ruchy jak Jolka z kabaretu :diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Aleks89']Pogrążasz się Betty.Nie będę zaśmiecał już Amberuniusiusiuniusiuńce blożka ,bo szkoda miejsca na serwerze na te twoje żałosne próby wykaraskania się z tego co napisałaś. Pozdrówki to co mam niby zrobić? skakać i sie wsciekać? Bo TY sobie cos tam ubzdurałeś? :/ dziwne. To że widać ze inna orientacja na kilometr to co z tego wynika? ze szydze z takiej osoby? Chciałbys. Widze ze nie ma sensu jakkolwiek sie wyjaśniać bo TY juz wiesz swoje :roll: Ja wiem swoje co sądze- TY w mojej głowie nie siedzisz i nie wiesz co myślę-a nawet nie chcesz wiedziec. Wiec nie zaśmiecajmy lepiej wątku. Ale wiedz ze czynisz podobnie oceniajac kogos bez wyjaśnień- rażące i mdłe jak na inteligentego chłopaka. [quote name='rinuś'] ja za to mam kolege, który jest hetero (podobno, był z moją kumpelą 2 lata w związku) , ale po 10 min przebywania z nim każdy z Was powiedziałby że to pedał z krwi i kości ma ruchy jak Jolka z kabaretu a to przepraszam bardzo nie brzmi podobnie? Jak ja bym uzyła takich słów od razu byś najechał ;) Quote
Rinuś Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Nie wiem o co chodzi :grab: zaraz zostane wmieszana w jakąś burdę :ghost_2: Quote
Amber Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Haha :evil_lol: Nie no, Rinuś nie powinna cierpieć za nie swoje grzechy :lol: betty, Aleksa uraziło zestawienie: Ja tam akceptuje gejów o ile są logiczni, a nie jacys spedaleni. Nawet znam jednego normalnego :-D Pogadać z nim można na poziomie. Ale też przychodzi do mnie do sklepu taki jeden kurde jak ciota-gada dziwnie, nie myje się, fuuj :/ widac na kilometr jaka orientacja :diabloti: Ciota = nie myje się, tak jakby wszyscy geje się nie myli. Łolaboga, co się stało z mojom galeryjkom? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Chodzi o to, że niektórzy mają mylne spojrzenie na to...bo określa się ogólnie, że gejem jest tylko koles który chodzi jak baba,ma ruchy kobiety i takie specyficzne gadanie i w sumie mi o to chodziło w moim poście o moim koledze...ale są też fajni męscy geje,nad którymi czasem można ubolewać , że są gejami :placz: Quote
gops Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 mi się słowo spedaleni kojarzy właśnie z przesadnym dbaniem o siebie. sama używam tego słowa ale nie jako określeni gejów tylko facetów którzy dbają o siebie przesadnie(oj sa tacy i wcale nie sa gejami). Quote
Rinuś Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='gops']mi się słowo spedaleni kojarzy właśnie z przesadnym dbaniem o siebie. sama używam tego słowa ale nie jako określeni gejów tylko facetów którzy dbają o siebie przesadnie(oj sa tacy i wcale nie sa gejami). To są wtedy metroseksualni :eviltong: Mój były potrafił w łazience 2h siedzieć :diabloti: Quote
gops Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Rinuś']To są wtedy metroseksualni :eviltong: Mój były potrafił w łazience 2h siedzieć :diabloti: też znam jednego takiego faceta i mimo że go bardzo lubie drażni mnie tym , np gdy siedzimy przy jakimś piwku on wyciaga krem do rak i sie smaruje .. i tak co 30min :evil_lol: " bo mam jakąś sucha skóre po tej siłowni" . a przed wyjściem min 20min układa fryzure mimo że ma krótkie włosy. conajmniej dziwnie. Quote
Amber Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Jakby iść dalej tym tropem to dla niektórych słowo pedał to to samo co pedofil. I w ogóle wszyscy: geje, lesbijki, bi, transwestyci, transseksualiści, transgenderzy - to jedno i to samo! :p Taką mamy świetną świadomość w naszym kraju... I się dziwić niektórym, że się nie chcą przyznawać do swojej orientacji :roll: Quote
Rinuś Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='gops']też znam jednego takiego faceta i mimo że go bardzo lubie drażni mnie tym , np gdy siedzimy przy jakimś piwku on wyciaga krem do rak i sie smaruje .. i tak co 30min :evil_lol: " bo mam jakąś sucha skóre po tej siłowni" . a przed wyjściem min 20min układa fryzure mimo że ma krótkie włosy. conajmniej dziwnie. nooo mój były to włosy dobre 30-40 min mimo, że też miał krótkie, aleee "każdy włos ma swoje miejsce na głowie":diabloti: i trzymał się tej zasady :evil_lol: [quote name='Amber']Jakby iść dalej tym tropem to dla niektórych słowo pedał to to samo co pedofil. I w ogóle wszyscy: geje, lesbijki, bi, transwestyci, transseksualiści, transgenderzy - to jedno i to samo! :p Taką mamy świetną świadomość w naszym kraju... I się dziwić niektórym, że się nie chcą przyznawać do swojej orientacji :roll: W ogóle ja gdybym była lesbijką to chyba bym się do tego nie przyznała patrząc co się dzieje dookoła... Quote
Amber Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 nooo mój były to włosy dobre 30-40 min mimo, że też miał krótkie, aleee "każdy włos ma swoje miejsce na głowie":diabloti: i trzymał się tej zasady :evil_lol: Hehe ja mojemu facetowi nie pozwalam zapuszczać w ogóle włosów :diabloti: Dzięki temu nie ma co przy nich robić :loveu: :lol: W ogóle ja gdybym była lesbijką to chyba bym się do tego nie przyznała patrząc co się dzieje dookoła... A nad tym to się serio nigdy nie zastanawiałam nawet :eviltong: Quote
Aleks89 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 A wiecie ,że trans są 3 czy tam 4 odmiany?:evil_lol:Koleżanka mi to tłumaczyła ,ale nie zrozumiałem:lol: Ja jestem zawsze praktycznie łysy więc to tam nie mam co robić.Ale np. po kąpieli używam balsamu ,a na ryj wklepuje kremik p.zmarszczowy:diabloti:Ręce też kremuje jak psychiczny ,bo jak mi sie przesuszą raz to potem mam tam skórę jak odpadający tynk ze ściany:lol: Quote
Amber Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Jak już teraz używasz kremu przeciwzmarszczkowego, to czego będziesz używał w wieku np. 40 lat? ;) Quote
Rinuś Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Mi się kiedyś dziewczyny podobały :diabloti: Paweł powiedział, że poderwałam go na obiecanego 3kąta z jeszcze jedną lasencją :evil_lol: no ale na obiecankach się skończyło :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 o maj gad...to ja kremu do twarzy nie mam :oops: muszę zakupić szybko :diabloti: Quote
Aleks89 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Amber-używam już ,bo nie mam zamiaru w wieku 30paru lat mieć mordy jak mój ojciec :) Który obecnie ma 44 ,a wygląda na hmm 55?:diabloti: Rinuś hahaha padłem xD Quote
Amber Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Łorany na myśl o trójkącie z babolem mam potężne mdłości :ices_bla: [quote name='Rinuś']o maj gad...to ja kremu do twarzy nie mam :oops: muszę zakupić szybko :diabloti: Ja używam tylko nawilżającego dla młodych i pięknych ;) choć niedługo zacznę wchodzić w wiek przeciwzmarszczkowych :razz: [quote name='Aleks89']Amber-używam już ,bo nie mam zamiaru w wieku 30paru lat mieć mordy jak mój ojciec :smile: Który obecnie ma 44 ,a wygląda na hmm 55?:diabloti: Rinuś hahaha padłem xD No dobra, ale skoro już teraz wyczerpujesz broń to potem ci tylko botox zostanie... A potem dłuto :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Jakie wyczerpuje broń?Mam zacząć używać jak będę miał głębokie na pół metra bruzdy?Wtedy to właśnie zostanie tylko botox i dłuto.Jak coś się zrobi to kremikiem można sobie ew. nasmarować zwieracz ,bo zmarszczek się wtedy już nie wyprostuje;) Używać trzeba zacząć odpowiednio wcześnie żeby zapobiec właśnie tworzeniu się zmarszczek.:) Poza tym nie wale tego na ryj tonami i czasem zapominam to nałożyć. Quote
Amber Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Kremów przeciwzmarszczkowych powinno się z reguły używać najwcześniej po 25 roku życia (bo wtedy już tylko się zaczynamy starzeć aż do śmierci :diabloti:) w przypadku kobiet, które mają brzydką, cienką skórę, podatną na zmarszczki ;) Najważniejsze jest nawilżanie i ochrona przeciw słońcu oraz działanie od środka, witaminki itp. A naj naj robi rzucenie fajek :eviltong: Niestety optyczne starzenie się to też sprawa genów... Ja zawsze wyglądałam jak dzieciak i teraz mogę się tylko z tego cieszyć ;) Mogę sobie założyć tshirt, trampki i nikt nie powie, że wyglądam niepoważnie jak na swój wiek :eviltong: A dziś kolega, który po raz pierwszy widział moją mamę powiedział do niej "czeeeść" bo myślał, że to ja :evil_lol: Tak więc geny mam dobre :lol: Quote
betty_labrador Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Rinuś']Nie wiem o co chodzi :grab: zaraz zostane wmieszana w jakąś burdę :ghost_2: nie -spokojnie, chcialam Twoją wypowiedz podać jako przykłąd ;) [quote name='Amber']Haha :evil_lol: Nie no, Rinuś nie powinna cierpieć za nie swoje grzechy :lol: betty, Aleksa uraziło zestawienie: Ciota = nie myje się, tak jakby wszyscy geje się nie myli. Łolaboga, co się stało z mojom galeryjkom? :evil_lol: Nikt nie mówi ze ma cierpieć ;) Naprawde- to że czasem powiem takie rzeczy- czy to musi oznaczac JEDNO? Może napisalam zbyt ogolnikowo, i skrótowo. Sama Gops pisze: [quote name='gops']mi się słowo spedaleni kojarzy właśnie z przesadnym dbaniem o siebie. sama używam tego słowa ale nie jako określeni gejów tylko facetów którzy dbają o siebie przesadnie(oj sa tacy i wcale nie sa gejami). Etam, po co takie dyskusje-przepychanki ;) beznadzieja. Jak ktos nie chce i tak nie zrozumie-nie poslucha-tylko bedzie wiedział swoje ;) Jak łapa Jariego? :) Powiem Wam, że kupiłam Tosce wspanialomyslnie buty z CHABY- NIGDY WIECEJ! kurde jeden na spacerze zgubiła, dwa sie podarły, trzeci spadał, i zdjęłam jej. beznadzieja inwestować w cos tak lichego :roll: Quote
Recommended Posts