Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tam gdzie chodze do fryzejra jeden fryzjer jest gejem , widać to od razu , te gestykulowanie rękoma , ruchy .
a jest on najlepszy w całym salonie :lol: i zawsze są do niego kolejki .

Posted

Gops-w gliwicach jest salon firmowy Loreala chyba.I tam jest z 10fryzjerek i jeden koleś.Laski zamiatają tylko kłaki po jego strzyżeniu:lol:Klientów za wielu nie mają ,za to do niego w kolejce 15osób lekko:evil_lol:
A kiedyś się chwile spotykałem z gejem fryzjerem ,ale w życiu by nikt nie powiedział ,że to gej a już na bank nie fryzjer.Wyglądał raczej jak rzeźnik ,albo zawodnik MMA

Posted

[quote name='Aleks89']Żryć=jeść ,Źreć=kłócić :evil_lol:

Będę się żarł ,bo prototyp stworzenia postaci serialu "Brzydula" mnie poirytował:diabloti:[/QUOTE]
To było zamierzone ;)

A teraz to ty nie jesteś zbyt miły ;)

Posted

W salonach fryzjerskich to chyba sporo geji pracuje :diabloti:

ja za to mam kolege, który jest hetero (podobno, był z moją kumpelą 2 lata w związku) , ale po 10 min przebywania z nim każdy z Was powiedziałby że to pedał z krwi i kości :evil_lol: ma ruchy jak Jolka z kabaretu :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Pogrążasz się Betty.Nie będę zaśmiecał już Amberuniusiusiuniusiuńce blożka ,bo szkoda miejsca na serwerze na te twoje żałosne próby wykaraskania się z tego co napisałaś.
Pozdrówki

to co mam niby zrobić? skakać i sie wsciekać? Bo TY sobie cos tam ubzdurałeś? :/ dziwne. To że widać ze inna orientacja na kilometr to co z tego wynika? ze szydze z takiej osoby? Chciałbys.

Widze ze nie ma sensu jakkolwiek sie wyjaśniać bo TY juz wiesz swoje :roll:
Ja wiem swoje co sądze- TY w mojej głowie nie siedzisz i nie wiesz co myślę-a nawet nie chcesz wiedziec. Wiec nie zaśmiecajmy lepiej wątku. Ale wiedz ze czynisz podobnie oceniajac kogos bez wyjaśnień- rażące i mdłe jak na inteligentego chłopaka.

[quote name='rinuś']
ja za to mam kolege, który jest hetero (podobno, był z moją kumpelą 2 lata w związku) , ale po 10 min przebywania z nim każdy z Was powiedziałby że to pedał z krwi i kości ma ruchy jak Jolka z kabaretu

a to przepraszam bardzo nie brzmi podobnie? Jak ja bym uzyła takich słów od razu byś najechał ;)

Posted

Haha :evil_lol: Nie no, Rinuś nie powinna cierpieć za nie swoje grzechy :lol:

betty, Aleksa uraziło zestawienie:

Ja tam akceptuje gejów o ile są logiczni, a nie jacys spedaleni. Nawet znam jednego normalnego :-D Pogadać z nim można na poziomie. Ale też przychodzi do mnie do sklepu taki jeden kurde jak ciota-gada dziwnie, nie myje się, fuuj :/ widac na kilometr jaka orientacja :diabloti:

Ciota = nie myje się, tak jakby wszyscy geje się nie myli.

Łolaboga, co się stało z mojom galeryjkom? :evil_lol:

Posted

Chodzi o to, że niektórzy mają mylne spojrzenie na to...bo określa się ogólnie, że gejem jest tylko koles który chodzi jak baba,ma ruchy kobiety i takie specyficzne gadanie i w sumie mi o to chodziło w moim poście o moim koledze...ale są też fajni męscy geje,nad którymi czasem można ubolewać , że są gejami :placz:

Posted

mi się słowo spedaleni kojarzy właśnie z przesadnym dbaniem o siebie.
sama używam tego słowa ale nie jako określeni gejów tylko facetów którzy dbają o siebie przesadnie(oj sa tacy i wcale nie sa gejami).

Posted

[quote name='gops']mi się słowo spedaleni kojarzy właśnie z przesadnym dbaniem o siebie.
sama używam tego słowa ale nie jako określeni gejów tylko facetów którzy dbają o siebie przesadnie(oj sa tacy i wcale nie sa gejami).

To są wtedy metroseksualni :eviltong:
Mój były potrafił w łazience 2h siedzieć :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']To są wtedy metroseksualni :eviltong:
Mój były potrafił w łazience 2h siedzieć :diabloti:
też znam jednego takiego faceta i mimo że go bardzo lubie drażni mnie tym , np gdy siedzimy przy jakimś piwku on wyciaga krem do rak i sie smaruje .. i tak co 30min :evil_lol: " bo mam jakąś sucha skóre po tej siłowni" .
a przed wyjściem min 20min układa fryzure mimo że ma krótkie włosy.
conajmniej dziwnie.

Posted

Jakby iść dalej tym tropem to dla niektórych słowo pedał to to samo co pedofil. I w ogóle wszyscy: geje, lesbijki, bi, transwestyci, transseksualiści, transgenderzy - to jedno i to samo! :p Taką mamy świetną świadomość w naszym kraju... I się dziwić niektórym, że się nie chcą przyznawać do swojej orientacji :roll:

Posted

[quote name='gops']też znam jednego takiego faceta i mimo że go bardzo lubie drażni mnie tym , np gdy siedzimy przy jakimś piwku on wyciaga krem do rak i sie smaruje .. i tak co 30min :evil_lol: " bo mam jakąś sucha skóre po tej siłowni" .
a przed wyjściem min 20min układa fryzure mimo że ma krótkie włosy.
conajmniej dziwnie.
nooo mój były to włosy dobre 30-40 min mimo, że też miał krótkie, aleee "każdy włos ma swoje miejsce na głowie":diabloti: i trzymał się tej zasady :evil_lol:

[quote name='Amber']Jakby iść dalej tym tropem to dla niektórych słowo pedał to to samo co pedofil. I w ogóle wszyscy: geje, lesbijki, bi, transwestyci, transseksualiści, transgenderzy - to jedno i to samo! :p Taką mamy świetną świadomość w naszym kraju... I się dziwić niektórym, że się nie chcą przyznawać do swojej orientacji :roll:
W ogóle ja gdybym była lesbijką to chyba bym się do tego nie przyznała patrząc co się dzieje dookoła...

Posted

nooo mój były to włosy dobre 30-40 min mimo, że też miał krótkie, aleee "każdy włos ma swoje miejsce na głowie":diabloti: i trzymał się tej zasady :evil_lol:

Hehe ja mojemu facetowi nie pozwalam zapuszczać w ogóle włosów :diabloti: Dzięki temu nie ma co przy nich robić :loveu: :lol:

W ogóle ja gdybym była lesbijką to chyba bym się do tego nie przyznała patrząc co się dzieje dookoła...

A nad tym to się serio nigdy nie zastanawiałam nawet :eviltong:

Posted

A wiecie ,że trans są 3 czy tam 4 odmiany?:evil_lol:Koleżanka mi to tłumaczyła ,ale nie zrozumiałem:lol:

Ja jestem zawsze praktycznie łysy więc to tam nie mam co robić.Ale np. po kąpieli używam balsamu ,a na ryj wklepuje kremik p.zmarszczowy:diabloti:Ręce też kremuje jak psychiczny ,bo jak mi sie przesuszą raz to potem mam tam skórę jak odpadający tynk ze ściany:lol:

Posted

Mi się kiedyś dziewczyny podobały :diabloti: Paweł powiedział, że poderwałam go na obiecanego 3kąta z jeszcze jedną lasencją :evil_lol: no ale na obiecankach się skończyło :diabloti:

Posted

Łorany na myśl o trójkącie z babolem mam potężne mdłości :ices_bla:

[quote name='Rinuś']o maj gad...to ja kremu do twarzy nie mam :oops: muszę zakupić szybko :diabloti:
Ja używam tylko nawilżającego dla młodych i pięknych ;) choć niedługo zacznę wchodzić w wiek przeciwzmarszczkowych :razz:

[quote name='Aleks89']Amber-używam już ,bo nie mam zamiaru w wieku 30paru lat mieć mordy jak mój ojciec :smile: Który obecnie ma 44 ,a wygląda na hmm 55?:diabloti:
Rinuś hahaha padłem xD
No dobra, ale skoro już teraz wyczerpujesz broń to potem ci tylko botox zostanie... A potem dłuto :evil_lol:

Posted

Jakie wyczerpuje broń?Mam zacząć używać jak będę miał głębokie na pół metra bruzdy?Wtedy to właśnie zostanie tylko botox i dłuto.Jak coś się zrobi to kremikiem można sobie ew. nasmarować zwieracz ,bo zmarszczek się wtedy już nie wyprostuje;) Używać trzeba zacząć odpowiednio wcześnie żeby zapobiec właśnie tworzeniu się zmarszczek.:)
Poza tym nie wale tego na ryj tonami i czasem zapominam to nałożyć.

Posted

Kremów przeciwzmarszczkowych powinno się z reguły używać najwcześniej po 25 roku życia (bo wtedy już tylko się zaczynamy starzeć aż do śmierci :diabloti:) w przypadku kobiet, które mają brzydką, cienką skórę, podatną na zmarszczki ;) Najważniejsze jest nawilżanie i ochrona przeciw słońcu oraz działanie od środka, witaminki itp. A naj naj robi rzucenie fajek :eviltong:

Niestety optyczne starzenie się to też sprawa genów... Ja zawsze wyglądałam jak dzieciak i teraz mogę się tylko z tego cieszyć ;) Mogę sobie założyć tshirt, trampki i nikt nie powie, że wyglądam niepoważnie jak na swój wiek :eviltong: A dziś kolega, który po raz pierwszy widział moją mamę powiedział do niej "czeeeść" bo myślał, że to ja :evil_lol: Tak więc geny mam dobre :lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Nie wiem o co chodzi :grab:
zaraz zostane wmieszana w jakąś burdę :ghost_2:

nie -spokojnie, chcialam Twoją wypowiedz podać jako przykłąd ;)

[quote name='Amber']Haha :evil_lol: Nie no, Rinuś nie powinna cierpieć za nie swoje grzechy :lol:

betty, Aleksa uraziło zestawienie:

Ciota = nie myje się, tak jakby wszyscy geje się nie myli.

Łolaboga, co się stało z mojom galeryjkom? :evil_lol:

Nikt nie mówi ze ma cierpieć ;)

Naprawde- to że czasem powiem takie rzeczy- czy to musi oznaczac JEDNO? Może napisalam zbyt ogolnikowo, i skrótowo. Sama Gops pisze:

[quote name='gops']mi się słowo spedaleni kojarzy właśnie z przesadnym dbaniem o siebie.

Etam, po co takie dyskusje-przepychanki ;) beznadzieja. Jak ktos nie chce i tak nie zrozumie-nie poslucha-tylko bedzie wiedział swoje ;)

Jak łapa Jariego? :)
Powiem Wam, że kupiłam Tosce wspanialomyslnie buty z CHABY- NIGDY WIECEJ! kurde jeden na spacerze zgubiła, dwa sie podarły, trzeci spadał, i zdjęłam jej. beznadzieja inwestować w cos tak lichego :roll: