Cantadorra Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='bela51']U Furciaczka jest Bruno, na ktorego watek zagladam dosc czesto. http://www.dogomania.pl/threads/217061-BRUNO-By%C5%82-%C5%BCyw%C4%85-atrap%C4%85-z-kt%C3%B3rej-wychodzi%C5%82y-robaki..ZBIERAMY-NA-HOTEL!!!!! Bela mnie uprzedziła :) Quote
Agata69 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cantadorra napisał(a):Bela mnie uprzedziła :) Ale jakie wnioski wynikaja z lektury tego watku? Quote
Agata69 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Uważam, ze cena jest wysoka ale do pzryjęcia jezeli w tym hotelu Rudy bedzie obserwowany, uczony, oswajany itd. To nie ma ceny. Zreszta ustalilismy, że taki hotel potrzebny nam do diagnozy Rudego, czyli teoretycznie na krótko. Quote
Cantadorra Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Agata69 napisał(a):Ale jakie wnioski wynikaja z lektury tego watku? Wniosek z tego taki, że osoba, która ma kontakt z Furciaczek i trzyma tam psiaka może coś powiedzieć na temat hoteliku. Opinie uzyskane na pw są bardzo dobre, a cena w porównaniu z innymi hotelami nie jest wysoka, lecz standardowa. Poza tym, jak pisałaś Agato, tam się zajmuje psiakiem, więc to jest najważniejsze, to nie jest zwykłe karmienie i wypuszczanie na wybieg i nic więcej. Jak dla mnie kombinacja ceny i usług jak najbardziej do przyjęcia. Inaczej, ja dzwoniąc do kilku hoteli, nie znalazłam lepszej oferty dla Rudego. Quote
Agata69 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cantadorra napisał(a):Wniosek z tego taki, że osoba, która ma kontakt z Furciaczek i trzyma tam psiaka może coś powiedzieć na temat hoteliku. Opinie uzyskane na pw są bardzo dobre, a cena w porównaniu z innymi hotelami nie jest wysoka, lecz standardowa. Poza tym, jak pisałaś Agato, tam się zajmuje psiakiem, więc to jest najważniejsze, to nie jest zwykłe karmienie i wypuszczanie na wybieg i nic więcej. Jak dla mnie kombinacja ceny i usług jak najbardziej do przyjęcia. Inaczej, ja dzwoniąc do kilku hoteli, nie znalazłam lepszej oferty dla Rudego. I to jest sensowny głos w sprawie. Quote
Agmarek Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Skoro więc miejsce już jest, to Mru bardzo Cię proszę o wykastrowanie Rudego. Zbieramy kasę na śliczne rude futro które szybciutko ma nauczyć się chodzić na smyczy, kochać bezwzględnie człowieka i jeszcze szybciej zjeżdżać do własnego domu :-) Przejrzałam pobieżnie wątek Bruna, mam nadzieję że Furciaczek poradzi sobie z Rudym szkodnikiem ;-) Quote
joteska Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 witam, zaglądam za cioteczką Contadorrą, polecam Furciaczka ma podejście do psów a ma tam bardzo rózne charakterki i z nimi pracuje, osobiście byłam, ocieplane czyste pomieszczenia i kojce z solidnymi budami. Opiekunowie, którzy bardzo troszczą się o swoich podopiecznych i poświęcają im czas. Cieszę sie, że Bruno z mojego podpisu znalazl tam swój kącik:smile: Quote
Agmarek Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Joteska bardzo dziękuję. dla nas to istotna informacja :-) Quote
Cantadorra Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Widzę, że na weekend wszyscy odpoczywają, choć ja akurat pracowałam :) Hallo, mru, zajrzyj proszę. Kiedy Rudy mógłby być wykastrowany? Quote
Cantadorra Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Koosiek, czy jest to wyróżnione allegro dla Rudego? Możesz podać link? Quote
Agata69 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Czy w sprawie psa cos się w ogóle dzieje? Czy tylko klikamy? Quote
Agmarek Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Agata69']Czy w sprawie psa cos się w ogóle dzieje? Czy tylko klikamy?[/QUOTE] Prosiliśmy Mru o wykastrowanie Rudego, z Furciaczkiem rozmawiałam w zeszłym tygodniu. Ma od niej jechać jakiś pies w naszą stronę, a z powrotem mógłby się zabrać Rudy. Po kosztach. Furciaczek miała się odezwać kiedy już coś będzie wiadomo. Napisałam jej na pw przypomnienie ;) Quote
furciaczek Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Chwiliwo mam utrudniony dostep do internetu, jak bede juz miala konkretne informacje odnosnie transportu to zadzwonie do Agmarek i dam znac na czym stoimy. Quote
Agmarek Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 No to czekamy i kaskę zbieramy :-) Quote
Cantadorra Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Agmarek']No to czekamy i kaskę zbieramy :-)[/QUOTE] Kolejny krok: na jakie konto? Quote
olgaj Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Podejmijcie decyzje we własnym sumieniu na jakie konto chchecie zbierac :) mozemy udostępnić konto fundacyjne, ale musi byc faktura za hotel, niewiem zatem czy podana cena obejmuje pobyt z fakturą ? Co dokarmy dysponujemy jeszcze jakimis zapasami wiec mozemy zadeklarowac ze pokarmimy go w miare naszych możliwość, uprzedzam tylko ze dysponujemy tylko karmą marki lidl tesco, nie sa to zatem karmy wysokich lotów. :( Quote
Agata69 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='olgaj']Podejmijcie decyzje we własnym sumieniu na jakie konto chchecie zbierac :) mozemy udostępnić konto fundacyjne, ale musi byc faktura za hotel, niewiem zatem czy podana cena obejmuje pobyt z fakturą ? Co dokarmy dysponujemy jeszcze jakimis zapasami wiec mozemy zadeklarowac ze pokarmimy go w miare naszych możliwość, uprzedzam tylko ze dysponujemy tylko karmą marki lidl tesco, nie sa to zatem karmy wysokich lotów. :([/QUOTE] W lesie tez pewnie nie jadł cudów, a kasy przeciez nie ma , prawda? Nie ma co wybrzydzać, zawsze w miare możliwości mozna dokupić mu cos lepszego. darowanemu koniowi i tak dalej... Quote
kosu32 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Paczka z płytami na bazarek poszła. Dajcie znać kiedy trafi do odbiorcy. Quote
bela51 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Szafa Agmarka juz obfocona, z małymi wyjątkami, gdzie konieczne poprawki.:lol: Dzisiaj wieczorem bede wrzucac na wątek, gdyz teraz niestety znowu musze wybyc z domu. Płyty chyba polezą na poczcie do piątku.:roll: Quote
Agmarek Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Cantadorra']Kolejny krok: na jakie konto?[/QUOTE] Furciaczek powiedziała że wystawia faktury. [quote name='Agata69']zawsze w miare możliwości mozna dokupić mu cos lepszego. darowanemu koniowi i tak dalej...[/QUOTE] Dokładnie tak ! [quote name='kosu32']Paczka z płytami na bazarek poszła. Dajcie znać kiedy trafi do odbiorcy.[/QUOTE] Kosu jeszcze raz dziękuję. Quote
Cantadorra Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Fajnie, że olgaj zgodziła się zbierać na swoje konto i że będzie karma. To kolejny krok do przodu. Mru, halo, halo, zniknęłaś i co z kastracją Rudego? Quote
Cantadorra Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Koosiek, dotychczasowe allegro Rudego skończyło się 27 listopada. Czy zrobisz dalej? Poza tym trzeba zmienić adres mail i nr telefonu. Quote
koosiek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Allegro jest, jeszcze 9 dni :) Wyróżnione: http://allegro.pl/sympatyczny-rudy-szuka-domu-pies-adopcja-i1972639584.html To jaki ma być kontakt? Quote
Agmarek Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Cantadorra'] Mru, halo, halo, zniknęłaś i co z kastracją Rudego? Mru odpisała mi na priw że prawie w ogóle nie bywa na dogo, ale postara się żeby na dniach Rudziaszek został wykastrowany i da znać :-) [quote name='koosiek']Allegro jest, jeszcze 9 dni :) Wyróżnione: http://allegro.pl/sympatyczny-rudy-szuka-domu-pies-adopcja-i1972639584.html To jaki ma być kontakt? No rzeczywiście jest. 109 wyświetleń i ani jednego telefonu :angryy: Kontakt 507044771 meil: [email protected] Dziękuję :-) Quote
Recommended Posts