Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uważam, ze cena jest wysoka ale do pzryjęcia jezeli w tym hotelu Rudy bedzie obserwowany, uczony, oswajany itd. To nie ma ceny. Zreszta ustalilismy, że taki hotel potrzebny nam do diagnozy Rudego, czyli teoretycznie na krótko.

Posted

Agata69 napisał(a):
Ale jakie wnioski wynikaja z lektury tego watku?

Wniosek z tego taki, że osoba, która ma kontakt z Furciaczek i trzyma tam psiaka może coś powiedzieć na temat hoteliku. Opinie uzyskane na pw są bardzo dobre, a cena w porównaniu z innymi hotelami nie jest wysoka, lecz standardowa. Poza tym, jak pisałaś Agato, tam się zajmuje psiakiem, więc to jest najważniejsze, to nie jest zwykłe karmienie i wypuszczanie na wybieg i nic więcej. Jak dla mnie kombinacja ceny i usług jak najbardziej do przyjęcia. Inaczej, ja dzwoniąc do kilku hoteli, nie znalazłam lepszej oferty dla Rudego.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Wniosek z tego taki, że osoba, która ma kontakt z Furciaczek i trzyma tam psiaka może coś powiedzieć na temat hoteliku. Opinie uzyskane na pw są bardzo dobre, a cena w porównaniu z innymi hotelami nie jest wysoka, lecz standardowa. Poza tym, jak pisałaś Agato, tam się zajmuje psiakiem, więc to jest najważniejsze, to nie jest zwykłe karmienie i wypuszczanie na wybieg i nic więcej. Jak dla mnie kombinacja ceny i usług jak najbardziej do przyjęcia. Inaczej, ja dzwoniąc do kilku hoteli, nie znalazłam lepszej oferty dla Rudego.

I to jest sensowny głos w sprawie.

Posted

Skoro więc miejsce już jest, to Mru bardzo Cię proszę o wykastrowanie Rudego. Zbieramy kasę na śliczne rude futro które szybciutko ma nauczyć się chodzić na smyczy, kochać bezwzględnie człowieka i jeszcze szybciej zjeżdżać do własnego domu :-)
Przejrzałam pobieżnie wątek Bruna, mam nadzieję że Furciaczek poradzi sobie z Rudym szkodnikiem ;-)

Posted

witam, zaglądam za cioteczką Contadorrą, polecam Furciaczka ma podejście do psów a ma tam bardzo rózne charakterki i z nimi pracuje, osobiście byłam, ocieplane czyste pomieszczenia i kojce z solidnymi budami. Opiekunowie, którzy bardzo troszczą się o swoich podopiecznych i poświęcają im czas. Cieszę sie, że Bruno z mojego podpisu znalazl tam swój kącik:smile:

Posted

[quote name='Agata69']Czy w sprawie psa cos się w ogóle dzieje? Czy tylko klikamy?[/QUOTE]
Prosiliśmy Mru o wykastrowanie Rudego, z Furciaczkiem rozmawiałam w zeszłym tygodniu. Ma od niej jechać jakiś pies w naszą stronę, a z powrotem mógłby się zabrać Rudy. Po kosztach.
Furciaczek miała się odezwać kiedy już coś będzie wiadomo. Napisałam jej na pw przypomnienie ;)

Posted

Podejmijcie decyzje we własnym sumieniu na jakie konto chchecie zbierac :) mozemy udostępnić konto fundacyjne, ale musi byc faktura za hotel, niewiem zatem czy podana cena obejmuje pobyt z fakturą ?
Co dokarmy dysponujemy jeszcze jakimis zapasami wiec mozemy zadeklarowac ze pokarmimy go w miare naszych możliwość, uprzedzam tylko ze dysponujemy tylko karmą marki lidl tesco, nie sa to zatem karmy wysokich lotów. :(

Posted

[quote name='olgaj']Podejmijcie decyzje we własnym sumieniu na jakie konto chchecie zbierac :) mozemy udostępnić konto fundacyjne, ale musi byc faktura za hotel, niewiem zatem czy podana cena obejmuje pobyt z fakturą ?
Co dokarmy dysponujemy jeszcze jakimis zapasami wiec mozemy zadeklarowac ze pokarmimy go w miare naszych możliwość, uprzedzam tylko ze dysponujemy tylko karmą marki lidl tesco, nie sa to zatem karmy wysokich lotów. :([/QUOTE]

W lesie tez pewnie nie jadł cudów, a kasy przeciez nie ma , prawda? Nie ma co wybrzydzać, zawsze w miare możliwości mozna dokupić mu cos lepszego. darowanemu koniowi i tak dalej...

Posted

Szafa Agmarka juz obfocona, z małymi wyjątkami, gdzie konieczne poprawki.:lol: Dzisiaj wieczorem bede wrzucac na wątek, gdyz teraz niestety znowu musze wybyc z domu.
Płyty chyba polezą na poczcie do piątku.:roll:

Posted

[quote name='Cantadorra']Kolejny krok: na jakie konto?[/QUOTE]
Furciaczek powiedziała że wystawia faktury.
[quote name='Agata69']zawsze w miare możliwości mozna dokupić mu cos lepszego. darowanemu koniowi i tak dalej...[/QUOTE] Dokładnie tak !

[quote name='kosu32']Paczka z płytami na bazarek poszła. Dajcie znać kiedy trafi do odbiorcy.[/QUOTE] Kosu jeszcze raz dziękuję.

Posted

[quote name='Cantadorra']
Mru, halo, halo, zniknęłaś i co z kastracją Rudego?
Mru odpisała mi na priw że prawie w ogóle nie bywa na dogo, ale postara się żeby na dniach Rudziaszek został wykastrowany i da znać :-)
[quote name='koosiek']Allegro jest, jeszcze 9 dni :) Wyróżnione: http://allegro.pl/sympatyczny-rudy-szuka-domu-pies-adopcja-i1972639584.html

To jaki ma być kontakt? No rzeczywiście jest. 109 wyświetleń i ani jednego telefonu :angryy:
Kontakt 507044771 meil: [email protected] Dziękuję :-)