olgaj Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 podaje adres dla osób które potrzebują danych do przelewu na konto dla Rudego Fundacja Pomagajmy Razem- Zwierzęta w Potrzebie Ul. Chłędowskiego 1 m 8 Łódź 93-239 Proszę pamiętać o dopisku " rudy " lub " dla Rudego " Quote
kosu32 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='bela51']Zapraszam na bazarek filmowy, dla Rudego i Heli http://www.dogomania.pl/threads/219524-Ponad-50-film%C3%B3w-na-psy-z-lasu-Rudego-i-Hele-zapraszamy-do-28.12.2011.?p=18203865#post18203865 Zapraszamy serdecznie :) Quote
furciaczek Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Chyba nam sie zaczyna cos paprac, szwy mu sie rozlazly ...nie ma opcji zebym dokladnie obejzala wiec tyle co na zblizeniu na focie mozna cos zobaczyc. Moze Wy macie lepsze oko... Quote
Cantadorra Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Oj się rozlazło, tak to przynajmniej wygląda na fotce. Ciekawe co wet z tym zrobi........ Zmartwiłam się, bo przy takim psiaku jest to totalny kłopot........ Quote
furciaczek Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Cantadorra napisał(a):Oj się rozlazło, tak to przynajmniej wygląda na fotce. Ciekawe co wet z tym zrobi........ Zmartwiłam się, bo przy takim psiaku jest to totalny kłopot........ Wycieczka do weta bedzie dla niego kolejnym traumatycznym przezyciem;/ Ropy ani zadnego wysieku narazie nie zauwazylam...ale cos trzeba z tym zrobic kurcze. Quote
Cantadorra Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 furciaczek napisał(a):Wycieczka do weta bedzie dla niego kolejnym traumatycznym przezyciem;/ Ropy ani zadnego wysieku narazie nie zauwazylam...ale cos trzeba z tym zrobic kurcze. Rozlizał sobie szwy skubany, a czy wet może przyjechać do was? Quote
furciaczek Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Cantadorra napisał(a):Rozlizał sobie szwy skubany, a czy wet może przyjechać do was? Tak, moze dojechac. Pokaze jej jutro fote i zapytam co mysli. najpredzej jakies antybiotyki w tabsach. Moze lepiej nie ciachajce Heli, jak u Murki sie zaaklimatyzuje troszke to wtedy. Szkoda psiakom fundowac takie ekstra rozrywki w pierwszych dniach po zmianie miejsca w ich stanie psychicznym. Quote
Cantadorra Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 furciaczek napisał(a):Tak, moze dojechac. Pokaze jej jutro fote i zapytam co mysli. najpredzej jakies antybiotyki w tabsach. Moze lepiej nie ciachajce Heli, jak u Murki sie zaaklimatyzuje troszke to wtedy. Szkoda psiakom fundowac takie ekstra rozrywki w pierwszych dniach po zmianie miejsca w ich stanie psychicznym. Też tak myślę, co za dużo wrażeń to niezdrowo..... Quote
Agmarek Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Ja już oszalałam :-( Rudasku kochany - co tam się dzieje z Twoimi klejnotami?! :placz: Quote
kosu32 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Rzeczywiście nie wygląda to dobrze. Bez antybiotyku jednak chyba się nie obejdzie. Ale co dalej? Quote
joteska Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 furciaczku, błagam niech Rudaska obejrzy wetka osobiście i pomaca nawet przy pomocy kagańca, oby się nie wdało jakieś cholerne zakażenie idące głebiej, brzuszek jest czerwony:shake: bez antbiotyku się nie obedzie dziś poszło moje skromne 40zł na psiulkę Quote
furciaczek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Wizyta wet jutro dopiero. Narazie poza tym ze sie rozeszlo nie widac zadnego ropnego wycieku itd. Obawiam sie ze po ogledzinach wrocimy do punku wyjscia ehh ale lepsze to jak jakies pskudne zakazenie. Z niecierpliwoscia czekam na pierwsze spacery i wesole merdanie ogonem:) Quote
Agmarek Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Napisałam już do Mru z prośbą o to żeby nie sterylizować Heli ! Joteska dziękuję Ci bardzo za te pieniążki. One dla Rudego nie są skromne. To bardzo wiele, tym bardziej że teraz dojdą dodatkowe nieprzewidziane koszta związane z leczeniem tego paskudztwa :placz: Furciaczek daj linka do tego lekarstwa dla strachulca. Poproszę jeszcze na fejsie. Może ktoś ma na zbyciu. Quote
olgaj Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Wpłaty na Rudego Agata69 - 50 pln Aleksandra W. -25 pln Narazie jest zatem 75 złotych. Faktura dotarła na 400 złotych. brakuje 325 złotych Czy zdjęcia z hotelu sa do wykorzystania ??? Mam na myśli allegro cegiełkowe? Quote
furciaczek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 olgaj napisał(a):Wpłaty na Rudego Agata69 - 50 pln W Aleksandra -25 pln Narazie jest zatem 75 złotych. Faktura dotarła na 400 złotych. brakuje 325 złotych Czy zdjęcia z hotelu sa do wykorzystania ??? Mam na myśli allegro cegiełkowe? Tak, zdiecia mozna brac :) Co do faktury to sie machnelam, odruchowo trzasnelam 400zl...chcialam napisac do Ciebie zebys sie nie przestraszyla ale masz skrzynke zapchana:diabloti: Quote
Agmarek Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 furciaczek napisał(a):chcialam napisac do Ciebie zebys sie nie przestraszyla ale masz skrzynke zapchana:diabloti: No właśnie. Też chciałam wysłać pw, bo telefon cały dzień milczy :-) Quote
olgaj Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Telefon padł nawet nie wiedziałam kiedy a w pracy mam takie urwanie głowy ze nie nie spawdzam skrzynki. Co do faktury jesli mozesz to wystaw nową a ta odeślę albo zniszcze - jak sobie życzysz. Chyba ze ta zapłacimy taką jaka jest a następną wystawisz pominiejszoną na 300 pln? Podaję Wam drugi ktory jest zawsze włączony 502 352 500 Quote
Agmarek Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Furciaczek a propos tego leku KalmAid, to odezwała się do mnie na fejsie osoba która takowy preparat ma, ale niepełny. W syropie - odstąpi. Na jakiś czas powinno wystarczyć :-) Jak tylko będę go miała - wysyłam. Quote
olgaj Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 aga poszukaj gdzies moze ktos ma ten lek o ktorym rozmawiałyśmy przez telefon, podobno naprawde daje dobre efekty :) Quote
Agmarek Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 olgaj napisał(a):aga poszukaj gdzies moze ktos ma ten lek o ktorym rozmawiałyśmy przez telefon, podobno naprawde daje dobre efekty :) Furciaczek chciała KalmAid, bo już na tym pracowała, ale poszukam tego. Może dla Heli się przyda ;-) Quote
furciaczek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 A jaki to lek? Mamy antybiotyk na najblizsze dni, koszt 40zl. Wstawie paragon jutro jakos bo padam na pysk. Szwy wyjmiemy na glupim jasiu, raz dwa i bedzie po bolu :) Quote
joteska Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 to jednak szwy nie wchłanialne? może za długo je miał i wystąpił odczyn, swędziało to sobie chłopak sam chciał wyjąc Quote
Agmarek Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 furciaczek napisał(a):A jaki to lek? Mamy antybiotyk na najblizsze dni, koszt 40zl. Wstawie paragon jutro jakos bo padam na pysk. Fluoksetyna 10 mg. Quote
Agmarek Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 KalmAid już dzisiaj odebrany i wysłany :-) Furciaczek jeśli ten lek nie zadziała, to może spróbujemy z Fluoksetyną? Jak dzisiaj czuje się Rudasek? Quote
Recommended Posts