Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podaje adres dla osób które potrzebują danych do przelewu na konto dla Rudego
Fundacja Pomagajmy Razem- Zwierzęta w Potrzebie
Ul. Chłędowskiego 1 m 8
Łódź 93-239

Proszę pamiętać o dopisku " rudy " lub " dla Rudego "

Posted

Cantadorra napisał(a):
Oj się rozlazło, tak to przynajmniej wygląda na fotce. Ciekawe co wet z tym zrobi........ Zmartwiłam się, bo przy takim psiaku jest to totalny kłopot........

Wycieczka do weta bedzie dla niego kolejnym traumatycznym przezyciem;/
Ropy ani zadnego wysieku narazie nie zauwazylam...ale cos trzeba z tym zrobic kurcze.

Posted

furciaczek napisał(a):
Wycieczka do weta bedzie dla niego kolejnym traumatycznym przezyciem;/
Ropy ani zadnego wysieku narazie nie zauwazylam...ale cos trzeba z tym zrobic kurcze.

Rozlizał sobie szwy skubany, a czy wet może przyjechać do was?

Posted

Cantadorra napisał(a):
Rozlizał sobie szwy skubany, a czy wet może przyjechać do was?

Tak, moze dojechac. Pokaze jej jutro fote i zapytam co mysli. najpredzej jakies antybiotyki w tabsach.

Moze lepiej nie ciachajce Heli, jak u Murki sie zaaklimatyzuje troszke to wtedy. Szkoda psiakom fundowac takie ekstra rozrywki w pierwszych dniach po zmianie miejsca w ich stanie psychicznym.

Posted

furciaczek napisał(a):
Tak, moze dojechac. Pokaze jej jutro fote i zapytam co mysli. najpredzej jakies antybiotyki w tabsach.

Moze lepiej nie ciachajce Heli, jak u Murki sie zaaklimatyzuje troszke to wtedy. Szkoda psiakom fundowac takie ekstra rozrywki w pierwszych dniach po zmianie miejsca w ich stanie psychicznym.

Też tak myślę, co za dużo wrażeń to niezdrowo.....

Posted

furciaczku, błagam niech Rudaska obejrzy wetka osobiście i pomaca nawet przy pomocy kagańca, oby się nie wdało jakieś cholerne zakażenie idące głebiej, brzuszek jest czerwony:shake: bez antbiotyku się nie obedzie

dziś poszło moje skromne 40zł na psiulkę

Posted

Wizyta wet jutro dopiero. Narazie poza tym ze sie rozeszlo nie widac zadnego ropnego wycieku itd.
Obawiam sie ze po ogledzinach wrocimy do punku wyjscia ehh ale lepsze to jak jakies pskudne zakazenie.
Z niecierpliwoscia czekam na pierwsze spacery i wesole merdanie ogonem:)

Posted

Napisałam już do Mru z prośbą o to żeby nie sterylizować Heli !
Joteska dziękuję Ci bardzo za te pieniążki. One dla Rudego nie są skromne. To bardzo wiele, tym bardziej że teraz dojdą dodatkowe nieprzewidziane koszta związane z leczeniem tego paskudztwa :placz:
Furciaczek daj linka do tego lekarstwa dla strachulca. Poproszę jeszcze na fejsie. Może ktoś ma na zbyciu.

Posted

Wpłaty na Rudego
Agata69 - 50 pln
Aleksandra W. -25 pln

Narazie jest zatem 75 złotych.
Faktura dotarła na 400 złotych.
brakuje 325 złotych

Czy zdjęcia z hotelu sa do wykorzystania ??? Mam na myśli allegro cegiełkowe?

Posted

olgaj napisał(a):
Wpłaty na Rudego
Agata69 - 50 pln
W Aleksandra -25 pln

Narazie jest zatem 75 złotych.
Faktura dotarła na 400 złotych.
brakuje 325 złotych

Czy zdjęcia z hotelu sa do wykorzystania ??? Mam na myśli allegro cegiełkowe?

Tak, zdiecia mozna brac :)

Co do faktury to sie machnelam, odruchowo trzasnelam 400zl...chcialam napisac do Ciebie zebys sie nie przestraszyla ale masz skrzynke zapchana:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
chcialam napisac do Ciebie zebys sie nie przestraszyla ale masz skrzynke zapchana:diabloti:

No właśnie. Też chciałam wysłać pw, bo telefon cały dzień milczy :-)

Posted

Telefon padł nawet nie wiedziałam kiedy a w pracy mam takie urwanie głowy ze nie nie spawdzam skrzynki.
Co do faktury jesli mozesz to wystaw nową a ta odeślę albo zniszcze - jak sobie życzysz.
Chyba ze ta zapłacimy taką jaka jest a następną wystawisz pominiejszoną na 300 pln?

Podaję Wam drugi ktory jest zawsze włączony 502 352 500

Posted

Furciaczek a propos tego leku KalmAid, to odezwała się do mnie na fejsie osoba która takowy preparat ma, ale niepełny. W syropie - odstąpi. Na jakiś czas powinno wystarczyć :-)
Jak tylko będę go miała - wysyłam.

Posted

olgaj napisał(a):
aga poszukaj gdzies moze ktos ma ten lek o ktorym rozmawiałyśmy przez telefon, podobno naprawde daje dobre efekty :)

Furciaczek chciała KalmAid, bo już na tym pracowała, ale poszukam tego. Może dla Heli się przyda ;-)