Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jeszcze dogomaniaczka fiorsteinbock podala mi nr. telefonu i e-mail do jednej dziewczyny, ktora jest z Nowej Rudy. Polecila ja do wizyty pa. Ja wyslalam do niej e-maila z prosba o wizyte, ale nie wiem kiedy go odczyta. Moze ktos z Was zadzwonil by do niej sie zapytac? Podam nr. telefonu na PM.

Edited by Sabina02
Posted

[quote name='Sabina02']Jeszcze dogomaniaczka fiorsteinbock podala mi nr. telefonu i e-mail do jednej dziewczyny, ktora jest z Nowej Rudy. Polecila ja do wizyty pa. Ja wyslalam do niej e-maila z prosba o wizyte, ale nie wiem kiedy go odczyta. Moze ktos z Was zadzwonil by do niej sie zapytac? Podam nr. telefonu na PM.

Ponawiam pytanie, bo wciaz nie ma nikogo do wizyty... :(

Posted

Ulka18 napisał(a):
Sabinko, moze na tym Facebook, ktory podeslalam by sie ktos znalazl do PA? A na miau.pl szukalas?

Na fb wlasnie wyslalam prosbe o dolaczenie do grupy, musza ja zaakceptowac. Jak to zrobia, to sprobuje rozgrysc jak tam sie wpisac (bo ja to cienka jestem z fb :oops:).

Na miau.pl nie jestem zarejestrowana, znasz kogos kto jest tam zarejestrowany i moglby poszukac na miau?

Od osob do ktorych napisalam z prosba o wizyte, albo dostalam negatywna odpowiedz, albo w ogole. Jestem zalamana, ze nikogo nie moge znalesc. :placz: Juz nawet transport jest do Wroclawia, a stamtad nowi wlasciciele pisali ze moga odebrac Frania, a do wizyty nie ma nikogo. :placz:

Posted (edited)

[quote name='togaa']Dziewczyny z tego wątku; giselle4 i michelle04 są z Dzierżoniowa. To zaledwie 27 km od Nowej Rudy;

http://www.dogomania.pl/forum/threads/227201-Laluni-brakuje-pieniązków-(-proszę-pomóżcie/page41

Do michelle04 wyslalam PM pięć dni temu i mi do tej pory nie odpisala (choc byla potem na dogo wielokrotnie). A do giselle4 zaraz wysle PM, dziękuję! :lol:

Edited by Sabina02
Posted (edited)

kaskadaffik napisał(a):
Ale to ciężkie wszystko...nie wiem czy sie ludziom nie chce czy jak...

Juz sama nie wiem... :niewiem:

Giselle4 mi odpisala, ze zna dziewczyne z Nowej Rudy, ktora pomaga bokserom z Fundacji, i ze napisze do niej w sprawie wizyty dla Frania.... zobaczymy. Napisalam tez na tej stronie na FB, ktora polecila mi Ulka18.

Ci zaintersowani ludzie sa poza domem do konca weekendu i mialam nadzieje, ze jak wroca do domu w poniedzialek to bede miala dla nich jakies konkrety... a tu dupa zbita. :shake:

Edited by Sabina02
Posted

A juz miała pisac ...przemagluj mailami sama i dajmy go....
Uszczęśliwiałam 3 dni psy w schronisku,padam na ryj,a jestem szczęśliwa,ze i im udało sie dac chwile radosci.Twoja Monia bieda porobiła sie na mnie jak brałam na ręce

Posted

halcia napisał(a):
A juz miała pisac ...przemagluj mailami sama i dajmy go....
Uszczęśliwiałam 3 dni psy w schronisku,padam na ryj,a jestem szczęśliwa,ze i im udało sie dac chwile radosci.Twoja Monia bieda porobiła sie na mnie jak brałam na ręce

No, po tym wszytkim co przeszlam z tym Frankiem, to jak ta cholera nie bedzie miala najlepszego domu na swiecie, to sie wkurze! :mad:

Biedna Halcia, :-( to teraz wskakuj do wanny i relax!

A o Moni napisalam Ci PM. :)

Posted

Caly czas czekam na wiadomosc od osoby, ktora robila wizyte pa. Juz dostaje pypcia!!! :errrr: Wiem, ze juz jest po wizycie, bo przed chwila napisali do mnie ci Panstwo, u ktorych byla wizyta. Czuje, ze bedzie dobrze. :lol: Z tego co moge wywnioskowac z moich kontaktow w-mailowych z nimi, to Franio bedzie mial super, super domek!!! :multi: Ale poczekajmy na oficjalne info. ;)

Posted

Eeeeeeee tam,Franek ma dom i troche sportu:evil_lol:Mnie sie juz spodobało to,ze okreslili ,ze prowadza aktywny tryb zycia.To juz wiadomo było...FRanio tez:eviltong: