halcia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Który nawet nieraz niewiele daje...tak kiedys uznałyśmy z RaDunią... Quote
Sabina02 Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 (edited) Jeszcze dogomaniaczka fiorsteinbock podala mi nr. telefonu i e-mail do jednej dziewczyny, ktora jest z Nowej Rudy. Polecila ja do wizyty pa. Ja wyslalam do niej e-maila z prosba o wizyte, ale nie wiem kiedy go odczyta. Moze ktos z Was zadzwonil by do niej sie zapytac? Podam nr. telefonu na PM. Edited August 3, 2012 by Sabina02 Quote
Sabina02 Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='Sabina02']Jeszcze dogomaniaczka fiorsteinbock podala mi nr. telefonu i e-mail do jednej dziewczyny, ktora jest z Nowej Rudy. Polecila ja do wizyty pa. Ja wyslalam do niej e-maila z prosba o wizyte, ale nie wiem kiedy go odczyta. Moze ktos z Was zadzwonil by do niej sie zapytac? Podam nr. telefonu na PM. Ponawiam pytanie, bo wciaz nie ma nikogo do wizyty... :( Quote
Sabina02 Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Nadal nie ma nikogo do wizyty pa... :-( Na pocieszenie kilka fotek od Karmelci: Quote
Sabina02 Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 (edited) Edited August 4, 2012 by Sabina02 Quote
Sabina02 Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 A tu super fajniusia kolezanka Frania: :loveu: Quote
Ulka18 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Sabinko, moze na tym Facebook, ktory podeslalam by sie ktos znalazl do PA? A na miau.pl szukalas? Quote
Sabina02 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Ulka18 napisał(a):Sabinko, moze na tym Facebook, ktory podeslalam by sie ktos znalazl do PA? A na miau.pl szukalas? Na fb wlasnie wyslalam prosbe o dolaczenie do grupy, musza ja zaakceptowac. Jak to zrobia, to sprobuje rozgrysc jak tam sie wpisac (bo ja to cienka jestem z fb :oops:). Na miau.pl nie jestem zarejestrowana, znasz kogos kto jest tam zarejestrowany i moglby poszukac na miau? Od osob do ktorych napisalam z prosba o wizyte, albo dostalam negatywna odpowiedz, albo w ogole. Jestem zalamana, ze nikogo nie moge znalesc. :placz: Juz nawet transport jest do Wroclawia, a stamtad nowi wlasciciele pisali ze moga odebrac Frania, a do wizyty nie ma nikogo. :placz: Quote
togaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Dziewczyny z tego wątku; giselle4 i michelle04 są z Dzierżoniowa. To zaledwie 27 km od Nowej Rudy; http://www.dogomania.pl/forum/threads/227201-Laluni-brakuje-pieni%C4%85zk%C3%B3w-%28-prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BCcie/page41 Quote
Sabina02 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 (edited) [quote name='togaa']Dziewczyny z tego wątku; giselle4 i michelle04 są z Dzierżoniowa. To zaledwie 27 km od Nowej Rudy; http://www.dogomania.pl/forum/threads/227201-Laluni-brakuje-pieniązków-(-proszę-pomóżcie/page41 Do michelle04 wyslalam PM pięć dni temu i mi do tej pory nie odpisala (choc byla potem na dogo wielokrotnie). A do giselle4 zaraz wysle PM, dziękuję! :lol: Edited August 5, 2012 by Sabina02 Quote
kaskadaffik Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ale to ciężkie wszystko...nie wiem czy sie ludziom nie chce czy jak... Quote
Sabina02 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 (edited) kaskadaffik napisał(a):Ale to ciężkie wszystko...nie wiem czy sie ludziom nie chce czy jak... Juz sama nie wiem... :niewiem: Giselle4 mi odpisala, ze zna dziewczyne z Nowej Rudy, ktora pomaga bokserom z Fundacji, i ze napisze do niej w sprawie wizyty dla Frania.... zobaczymy. Napisalam tez na tej stronie na FB, ktora polecila mi Ulka18. Ci zaintersowani ludzie sa poza domem do konca weekendu i mialam nadzieje, ze jak wroca do domu w poniedzialek to bede miala dla nich jakies konkrety... a tu dupa zbita. :shake: Edited August 5, 2012 by Sabina02 Quote
Sabina02 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 (edited) Mamy osobe do wizyty!!!! :multi: Ulka18, to dzieki Tobie, bo ta osoba jest z FB. :loveu: Edited August 6, 2012 by Sabina02 Quote
Sabina02 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Wizyta umówiona na środę ok 18. :lol: Trzymamy kciuki!!!!! :kciuki: Quote
halcia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 A juz miała pisac ...przemagluj mailami sama i dajmy go.... Uszczęśliwiałam 3 dni psy w schronisku,padam na ryj,a jestem szczęśliwa,ze i im udało sie dac chwile radosci.Twoja Monia bieda porobiła sie na mnie jak brałam na ręce Quote
Sabina02 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 halcia napisał(a):A juz miała pisac ...przemagluj mailami sama i dajmy go.... Uszczęśliwiałam 3 dni psy w schronisku,padam na ryj,a jestem szczęśliwa,ze i im udało sie dac chwile radosci.Twoja Monia bieda porobiła sie na mnie jak brałam na ręce No, po tym wszytkim co przeszlam z tym Frankiem, to jak ta cholera nie bedzie miala najlepszego domu na swiecie, to sie wkurze! :mad: Biedna Halcia, :-( to teraz wskakuj do wanny i relax! A o Moni napisalam Ci PM. :) Quote
halcia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ja nie biedna,ja zadowolona!Mało tego,lubie tak śmierdzie:evil_lol:ć!!!:diabloti: Quote
Sabina02 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 halcia napisał(a):Ja nie biedna,ja zadowolona!Mało tego,lubie tak śmierdzie:evil_lol:ć!!!:diabloti: Hahahaha!!!!! :megagrin: Quote
Maciek777 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Takie info to ja rozumiem;) Fajnie znowu oglądać Frania na zdjęciach:) Quote
halcia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Środa! CZekamy!W ogromnym napieciu...Kciuki obowiązują wszystkich kibicujacych! Quote
Ulka18 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Dopiero 14, trzeba jakos doczekac do 18 i potem na relacje z PA. Mozna sobie zdjecia Franciszka kolejny raz spokojnie obejrzec i trzymac kciuki za dom :kciuki: Quote
Sabina02 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Caly czas czekam na wiadomosc od osoby, ktora robila wizyte pa. Juz dostaje pypcia!!! :errrr: Wiem, ze juz jest po wizycie, bo przed chwila napisali do mnie ci Panstwo, u ktorych byla wizyta. Czuje, ze bedzie dobrze. :lol: Z tego co moge wywnioskowac z moich kontaktow w-mailowych z nimi, to Franio bedzie mial super, super domek!!! :multi: Ale poczekajmy na oficjalne info. ;) Quote
halcia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Eeeeeeee tam,Franek ma dom i troche sportu:evil_lol:Mnie sie juz spodobało to,ze okreslili ,ze prowadza aktywny tryb zycia.To juz wiadomo było...FRanio tez:eviltong: Quote
KasiaKia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Bardzo się cieszę, ale żeby nie zapeszyć nie puszczam kciuków :) Quote
Recommended Posts