Kasia77 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ŚWIAT napisał(a):Olenka_f trzymam kciuki za Ozzyego... dołączamy się i bardzo wszyscy czekamy na Nikusię, domek całe dnie wygląda dziewczynki Quote
Kasia77 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Olu daj znać prosze, kiedy sie Was spodziewać?, dom co dzień wygląda Niki, czeka. Mocno sie niepokoimy.Wszystko w porządku? Jeśli jest problem z dojazdem, to moge coś pomysleć i przyjechać po nią, niech juz cieszy się domem, każdy dzień taki ważny:sad: a przyjechać i sprawdzic co i jak, możecie w każdej chwili Quote
Ilonajot Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Kasia77 napisał(a):Olu daj znać prosze, kiedy sie Was spodziewać?, dom co dzień wygląda Niki, czeka. Mocno sie niepokoimy.Wszystko w porządku? Jeśli jest problem z dojazdem, to moge coś pomysleć i przyjechać po nią, niech juz cieszy się domem, każdy dzień taki ważny:sad: a przyjechać i sprawdzic co i jak, możecie w każdej chwili no wlasnie jest POWAZNY problem z transportem, z tego co wiem ... Olenka ma zepsuty komputer w schronisku i ograniczony dostep do neta w zwiazku z tym :( Quote
Kasia77 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ilonajot napisał(a):no wlasnie jest POWAZNY problem z transportem, z tego co wiem ... Olenka ma zepsuty komputer w schronisku i ograniczony dostep do neta w zwiazku z tym :( w takim razie , moge mysleć nad transportem i jechać po Niki jeśli taka opcja Oli odpowiada Quote
Betbet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Rozmawiałam dziś z Oleńką, mówiła coś że w piątek jedzie, ale nie wiem, może to już nieaktualne. A Kasiu jaka była pierwotna wersja z transportem? Tzn czym niunia ma dojechać do Słupska? Quote
Kasia77 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Betbet napisał(a):Rozmawiałam dziś z Oleńką, mówiła coś że w piątek jedzie, ale nie wiem, może to już nieaktualne. A Kasiu jaka była pierwotna wersja z transportem? Tzn czym niunia ma dojechać do Słupska? Olenka pisała,że osobiście niunie przywiezie, a że to było w zeszły czwartek (poza piątkiem i sobotą w gre wchodził kazdy inny dzień), to dom od niedzieli patrzy, i patrzy na każdy przejeżdżający samochód... :) to jest numer tel do mnie , gdyby miał sie przydać: 724 265 106 Szkoda zeby mała siedziała w schronie, więc jesli Ola nie da rady jechac, pomyslę co ja mogę i kiedy Quote
olenka_f Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Kasia77 napisał(a):w takim razie , moge mysleć nad transportem i jechać po Niki jeśli taka opcja Oli odpowiada odpowiada Kochana, bardzo chcę z nią pojechać ale coś mi transport nie wychodzi a chciałabym żeby ona już była szczęśliwa Quote
Betbet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Itske pewnie mogłaby ją zabrać do Gdańska, dalej trzebaby kombinowac, bo Itske proponowała że zabierze mi Kejti w sobotę przed 17:00 to może niech wexmie Nikę? Tylko co dalej od Gdanska... Quote
Kasia77 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Betbet napisał(a):Itske pewnie mogłaby ją zabrać do Gdańska, dalej trzebaby kombinowac, bo Itske proponowała że zabierze mi Kejti w sobotę przed 17:00 to może niech wexmie Nikę? Tylko co dalej od Gdanska... do Gdańska postaram sie dojechać, gdyby godzinowo coś sie nie zgrało, to miałabym tam na miejscu najlepszy psi dom:) , który na pewno Nam pomoże Quote
Kasia77 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 olenka_f napisał(a):odpowiada Kochana, bardzo chcę z nią pojechać ale coś mi transport nie wychodzi a chciałabym żeby ona już była szczęśliwa będzie szczęśliwa, na pewno, a przyjeżdżać możecie potem w kazdej chwili Quote
Betbet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 hm hm hm, to ja wszystko dziś obgadam z siostrzaną i jutro dam wam znać jak to u mnie wygląda, bo jesli pojadę w sobotę autem siory i siorą po Kejti (tak do południa bym chciała) to mozna zabrac Nikusię. Oby żadna nie wymiotowała ani nie siusiała Quote
Ilonajot Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Betbet napisał(a):Itske pewnie mogłaby ją zabrać do Gdańska, dalej trzebaby kombinowac, bo Itske proponowała że zabierze mi Kejti w sobotę przed 17:00 to może niech wexmie Nikę? Tylko co dalej od Gdanska... Kejti siedziala z Nikusia w jednym pokoiku, znaja sie i lubia :) moglyby jechac razem ... tylko na pewno dla Nikusi musialby byc jakis transporterek Quote
olenka_f Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 zdaje się że mamy transport :) :) czekajcie chwile, wszystko dogadujemy Quote
Kasia77 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Betbet napisał(a):hm hm hm, to ja wszystko dziś obgadam z siostrzaną i jutro dam wam znać jak to u mnie wygląda, bo jesli pojadę w sobotę autem siory i siorą po Kejti (tak do południa bym chciała) to mozna zabrac Nikusię. Oby żadna nie wymiotowała ani nie siusiała w takim razie czekam na info. i będe mysleć jak się dopasować Quote
Betbet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dogadujcie a ja dogadam wieczorem, bo dopiero wtedy spotkam w domu osobę strategiczną w tym przypadku. Jezu ludzie sa w zimowych kurtkach na zewnątrz, leje i chłodno, a ja nie wzięłam nic ze osbą...jestem w koszulce i krótkich spodenkach... Quote
Secia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 dajcie znać gdzie będzie Niki w Gdańsku. Kocyk czeka 4 puszki dla kotów dla karmiącego domku i kaska za 2 miesiące. Jak domek chce to mam jeszcze trochę suchej karmy dla starszych psów po Misi mojej mamy. Misia za TM od 2 tygodni :-( Quote
olenka_f Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 sobota ok 7.30 wyjeżdżamy z Niką ze Starogardu i jedziemy do domku , jej nowego domku :) Quote
olenka_f Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Secia napisał(a):dajcie znać gdzie będzie Niki w Gdańsku. Kocyk czeka 4 puszki dla kotów dla karmiącego domku i kaska za 2 miesiące. Jak domek chce to mam jeszcze trochę suchej karmy dla starszych psów po Misi mojej mamy. Misia za TM od 2 tygodni :-( tak bardzo mi przykro Quote
brazowa1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Przykro mi Seciu,na pewno Misia miała szczęsliwe zycie... No,Nika pakuj kocyk,zabawki i w drogę Quote
Kasia77 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Secia napisał(a):dajcie znać gdzie będzie Niki w Gdańsku. Kocyk czeka 4 puszki dla kotów dla karmiącego domku i kaska za 2 miesiące. Jak domek chce to mam jeszcze trochę suchej karmy dla starszych psów po Misi mojej mamy. Misia za TM od 2 tygodni :-( strasznie nam przykro Seciu:sad::sad: Quote
Kasia77 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 olenka_f napisał(a):sobota ok 7.30 wyjeżdżamy z Niką ze Starogardu i jedziemy do domku , jej nowego domku :) przekaże :) i czekamy :):) Quote
Betbet Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 woooow tak wcześnie jedziecie? Olenko, a my się nie miniemy? Quote
Secia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Kochani Misia miała bardzo dobre życie. Znalazłam ją na ulicy 11 lat temu. Była młodziutka z pierwszą cieczką. Ostatnio bolał ją brzuszek i byłyśmy u weta i krew badaliśmy i nic nie wyszło. Kasłała i była osłuchana. Nie jadła 4 dni i znowu wet i lekarstwa i było już dobrze. W sobotę poszła rano na spacer jak przyszła to się rozkasłał i odeszła w 3 minuty. Nikt nie zdążył zareagować. Bardzo bardzo śmierdziało jej z buzi jak już była martwa. Ząbki jak perełki, bo bardzo dbaliśmy, więc podejrzewamy , że mógł pęknąć wrzód i dlatego zgon był natychmiastowy. Quote
Secia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ponawiam pytanie kto będzie skarbnikiem NIKUSI?? KASIU77 MOŻE TY ZE WZGLĘDU NA BLISKOŚĆ? Quote
Secia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 spotkałam się z Olenką i przekazałam mięciutki kocyk dla Nikusi, szkieletorka, 3 puszki dla kotów i 50, PLnkó czyli wpłata za 2 miesiące i 10 dodatkowo. Quote
Recommended Posts