Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olu daj znać prosze, kiedy sie Was spodziewać?, dom co dzień wygląda Niki, czeka.
Mocno sie niepokoimy.Wszystko w porządku?
Jeśli jest problem z dojazdem, to moge coś pomysleć i przyjechać po nią, niech juz cieszy się domem, każdy dzień taki ważny:sad:
a przyjechać i sprawdzic co i jak, możecie w każdej chwili

Posted

Kasia77 napisał(a):
Olu daj znać prosze, kiedy sie Was spodziewać?, dom co dzień wygląda Niki, czeka.
Mocno sie niepokoimy.Wszystko w porządku?
Jeśli jest problem z dojazdem, to moge coś pomysleć i przyjechać po nią, niech juz cieszy się domem, każdy dzień taki ważny:sad:
a przyjechać i sprawdzic co i jak, możecie w każdej chwili

no wlasnie jest POWAZNY problem z transportem, z tego co wiem ...

Olenka ma zepsuty komputer w schronisku i ograniczony dostep do neta w zwiazku z tym :(

Posted

Ilonajot napisał(a):
no wlasnie jest POWAZNY problem z transportem, z tego co wiem ...

Olenka ma zepsuty komputer w schronisku i ograniczony dostep do neta w zwiazku z tym :(

w takim razie , moge mysleć nad transportem i jechać po Niki jeśli taka opcja Oli odpowiada

Posted

Rozmawiałam dziś z Oleńką, mówiła coś że w piątek jedzie, ale nie wiem, może to już nieaktualne. A Kasiu jaka była pierwotna wersja z transportem? Tzn czym niunia ma dojechać do Słupska?

Posted

Betbet napisał(a):
Rozmawiałam dziś z Oleńką, mówiła coś że w piątek jedzie, ale nie wiem, może to już nieaktualne. A Kasiu jaka była pierwotna wersja z transportem? Tzn czym niunia ma dojechać do Słupska?

Olenka pisała,że osobiście niunie przywiezie, a że to było w zeszły czwartek (poza piątkiem i sobotą w gre wchodził kazdy inny dzień),
to dom od niedzieli patrzy, i patrzy na każdy przejeżdżający samochód... :)

to jest numer tel do mnie , gdyby miał sie przydać: 724 265 106

Szkoda zeby mała siedziała w schronie, więc jesli Ola nie da rady jechac, pomyslę co ja mogę i kiedy

Posted

Kasia77 napisał(a):
w takim razie , moge mysleć nad transportem i jechać po Niki jeśli taka opcja Oli odpowiada

odpowiada Kochana, bardzo chcę z nią pojechać ale coś mi transport nie wychodzi a chciałabym żeby ona już była szczęśliwa

Posted

Itske pewnie mogłaby ją zabrać do Gdańska, dalej trzebaby kombinowac, bo Itske proponowała że zabierze mi Kejti w sobotę przed 17:00 to może niech wexmie Nikę? Tylko co dalej od Gdanska...

Posted

Betbet napisał(a):
Itske pewnie mogłaby ją zabrać do Gdańska, dalej trzebaby kombinowac, bo Itske proponowała że zabierze mi Kejti w sobotę przed 17:00 to może niech wexmie Nikę? Tylko co dalej od Gdanska...

do Gdańska postaram sie dojechać, gdyby godzinowo coś sie nie zgrało, to miałabym tam na miejscu najlepszy psi dom:) , który
na pewno Nam pomoże

Posted

olenka_f napisał(a):
odpowiada Kochana, bardzo chcę z nią pojechać ale coś mi transport nie wychodzi a chciałabym żeby ona już była szczęśliwa

będzie szczęśliwa, na pewno, a przyjeżdżać możecie potem w kazdej chwili

Posted

hm hm hm, to ja wszystko dziś obgadam z siostrzaną i jutro dam wam znać jak to u mnie wygląda, bo jesli pojadę w sobotę autem siory i siorą po Kejti (tak do południa bym chciała) to mozna zabrac Nikusię. Oby żadna nie wymiotowała ani nie siusiała

Posted

Betbet napisał(a):

Kejti siedziala z Nikusia w jednym pokoiku, znaja sie i lubia :) moglyby jechac razem ... tylko na pewno dla Nikusi musialby byc jakis transporterek

Posted

Betbet napisał(a):
hm hm hm, to ja wszystko dziś obgadam z siostrzaną i jutro dam wam znać jak to u mnie wygląda, bo jesli pojadę w sobotę autem siory i siorą po Kejti (tak do południa bym chciała) to mozna zabrac Nikusię. Oby żadna nie wymiotowała ani nie siusiała

w takim razie czekam na info. i będe mysleć jak się dopasować

Posted

Dogadujcie a ja dogadam wieczorem, bo dopiero wtedy spotkam w domu osobę strategiczną w tym przypadku. Jezu ludzie sa w zimowych kurtkach na zewnątrz, leje i chłodno, a ja nie wzięłam nic ze osbą...jestem w koszulce i krótkich spodenkach...

Posted

dajcie znać gdzie będzie Niki w Gdańsku. Kocyk czeka 4 puszki dla kotów dla karmiącego domku i kaska za 2 miesiące. Jak domek chce to mam jeszcze trochę suchej karmy dla starszych psów po Misi mojej mamy. Misia za TM od 2 tygodni :-(

Posted

Secia napisał(a):
dajcie znać gdzie będzie Niki w Gdańsku. Kocyk czeka 4 puszki dla kotów dla karmiącego domku i kaska za 2 miesiące. Jak domek chce to mam jeszcze trochę suchej karmy dla starszych psów po Misi mojej mamy. Misia za TM od 2 tygodni :-(

tak bardzo mi przykro

Posted

Secia napisał(a):

strasznie nam przykro Seciu:sad::sad:

Posted

Kochani Misia miała bardzo dobre życie. Znalazłam ją na ulicy 11 lat temu. Była młodziutka z pierwszą cieczką. Ostatnio bolał ją brzuszek i byłyśmy u weta i krew badaliśmy i nic nie wyszło. Kasłała i była osłuchana. Nie jadła 4 dni i znowu wet i lekarstwa i było już dobrze. W sobotę poszła rano na spacer jak przyszła to się rozkasłał i odeszła w 3 minuty. Nikt nie zdążył zareagować. Bardzo bardzo śmierdziało jej z buzi jak już była martwa. Ząbki jak perełki, bo bardzo dbaliśmy, więc podejrzewamy , że mógł pęknąć wrzód i dlatego zgon był natychmiastowy.

Posted

spotkałam się z Olenką i przekazałam mięciutki kocyk dla Nikusi, szkieletorka, 3 puszki dla kotów i 50, PLnkó czyli wpłata za 2 miesiące i 10 dodatkowo.