Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka1234']

Proszę o rozpisanie wpłaty 200zł z Jamniczej Skarpety na 1 stronie wątku.
Potrzebuje tego do rozliczeń wątku skarpetkowego.
Ponawiam prośbę do założycielki wątku.

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka1234']Ponawiam prośbę do założycielki wątku.
danka1234 napisz moze do Olenki na pw, ona wpada na chwile i wypada, nie czyta wszystkiego, bo ma tyle roboty schroniskowej, dzis znowu mieli bardzo trudna interwencje :( ...

Posted

[quote name='olenka_f']Kasiu adres do paczki mam ale gdzie mam wpłacić pieniądze za lipiec ?[/QUOTE]

Maksiowi dziewczyny wpłacają na moje konto a ja przekazuje ,
ale zapytam Pani, jakieś konto chyba Pan ma :)

Posted

Olu, czy leki Niśki są wysłane? , nie ma już wetmedinu , tego drugiego na serce tez jedna tabletka czy jakoś tak , generalnie na serce tylko zapas tego w płynie jest.

Posted

wysłane ale tylko vetmedin, mam nadzieję że juz macie
daj Kochana nazwę drugiego który brakuje
Kasiu spytajcie o dawkowanie vetmedinu waszej doktor, wg mnie ona powinna dostawać całą tabletkę a nie tak jak kazali pół, ale ja nie jestem lekarzem i chyba za dużo szukam bo necie :(

Posted

[quote name='olenka_f']wysłane ale tylko vetmedin, mam nadzieję że juz macie
daj Kochana nazwę drugiego który brakuje
Kasiu spytajcie o dawkowanie vetmedinu waszej doktor, wg mnie ona powinna dostawać całą tabletkę a nie tak jak kazali pół, ale ja nie jestem lekarzem i chyba za dużo szukam bo necie :([/QUOTE]

zapytam o dawkowanie koniecznie, bo Niśka ładnie przybiera na wadze, wczoraj mieliśmy 5,800 :):) , więc dawkowanie trzeba dopasować :)
o nazwe tego drugiego leku spytam i napisze, w razie czego wezme kilka tabletek od nas z lecznicy zanim nie dojdą ze Starogardu :)

Posted

[quote name='Kasia77']zapytam o dawkowanie koniecznie, bo Niśka ładnie przybiera na wadze, wczoraj mieliśmy 5,800 :):) , więc dawkowanie trzeba dopasować :)
o nazwe tego drugiego leku spytam i napisze, w razie czego wezme kilka tabletek od nas z lecznicy zanim nie dojdą ze Starogardu :)[/QUOTE]

boziu to niedlugo bedzie z niej KLUSKA ;) pieknie!!! to znaczy ze jej sluzy ...

Posted

Kochani jestem po urlopie i czytam co u sunieczki a tu takie dobre newsy :-)
Spotkam się z Olenką w środę i przekażę 100 zł jakie wpłynęły do mnie od Kaerjot. Niestety nie dałam rady przed urlopem.

Obejrzałam filmik z Nikusia. Kuleczka robi się z niej :-) bardzo dziękuję domkowi za troskliwą opiekę :loveu:

proszę poczytajcie o tym preparacie. Mogę kupić go dla Nikusi i drugiego jamnika. Oba mają nowotwory a to właśnie na to.

http://sklep.mvet.pl/Preparaty-mineralno---witaminowe/Dla-kotow/Koty-dorosle/produkt.2211.NTS-Immunactiv-Anticancer/

Posted

[quote name='Secia']Kochani jestem po urlopie i czytam co u sunieczki a tu takie dobre newsy :-)
Spotkam się z Olenką w środę i przekażę 100 zł jakie wpłynęły do mnie od Kaerjot. Niestety nie dałam rady przed urlopem.

Obejrzałam filmik z Nikusia. Kuleczka robi się z niej :-) bardzo dziękuję domkowi za troskliwą opiekę :loveu:

proszę poczytajcie o tym preparacie. Mogę kupić go dla Nikusi i drugiego jamnika. Oba mają nowotwory a to właśnie na to.

http://sklep.mvet.pl/Preparaty-mineralno---witaminowe/Dla-kotow/Koty-dorosle/produkt.2211.NTS-Immunactiv-Anticancer/

Dziękuje Seciu :) Nad tymi preparatami myslę od dawna :), u Maksia na wątku podawałam do nich link , bo nie mogłam sie zdecydować czy seria niebieska czy fioletowa będzie lepsza , nasza wetka mówi ze obydwie serie są fajne, ale po namyśle , ze względu na to że łatwiej podać obu psom preparat w tabletce (fioletowa seria jest tylko w proszku), ten który zamiesciłaś byłby jak najbardziej trafiony;)

Posted

Kasiu w takim razie proszę zakup ten preparat i powiedz domkowi, że to dla obu jamników. Daj mi konto na pw to podeślę kaskę

Wczoraj przekazałam Olence:
100,00 od Kaerjot
10,00 ode mnie do brakującej mojej puli za 3 miesiąc hotelowania sunieczki

Posted

Secia napisał(a):
Kasiu w takim razie proszę zakup ten preparat i powiedz domkowi, że to dla obu jamników. Daj mi konto na pw to podeślę kaskę

Wczoraj przekazałam Olence:
100,00 od Kaerjot
10,00 ode mnie do brakującej mojej puli za 3 miesiąc hotelowania sunieczki

Ogromne dzięki od Nisi i Maksia :)

A u Niśki kolejne zmiany - uszy które były takie brzydkie i łyse, "gubią" starą połuszczoną zgrubiałą skórke i mamy coraz ładniejsze, zdrowe uszka :)

Posted

Kasia77 napisał(a):
Ogromne dzięki od Nisi i Maksia :)

A u Niśki kolejne zmiany - uszy które były takie brzydkie i łyse, "gubią" starą połuszczoną zgrubiałą skórke i mamy coraz ładniejsze, zdrowe uszka :)

kocham Was :)

Posted

Immunactiv Anticancer
[SIZE=4]dla psów i kotów wyniszczanych przez nowotwór i w trakcie chemioterapii
[SIZE=4]zakupiłam jedno opakowanie i wysłałam dla Niki i jej towarzysza prosto do domku