Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś chcesz, Pańcia?

Znowu zdjęcia?! Powiedz tym ludziom z forum żeby nie byli tacy wymagający! Masz tu prawy profil i ma na miesiąc starczyć :D

O, i jeszcze taka dumna postawa na naszym "profesjonalnym" stoliku do strzyżenia :lol:

Wołałaś mnie?

No już idę, idę, zła kobieto :lol:

POZDRAWIAMY Z UPALNEGO JAK NIE WIEM CO I NIE WIEM PO CO WROCŁAWIA :multi:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekla64 napisał(a):
ponoc kalpanie szczeka { strzelanie zebami] takie nawet na odleglosc to wlasnie cecha sznupow , ja takiego mialam jednego Tokio

co do tego czy Aron podwazyl czy nie juz doszlyscie
mnie zaciekawilo zupelnie co innego

bo tego akurat nie umiem sobie uzmyslowiwc jak wyglada smianie sie psa z samego siebie?????

pomozcie mi to moze wpadne na to czy moje psy sie smieja z siebie czy nie

poczucia humoru ja sznupom jak i bokserom nie odmowie nigdy za to jamniki ooooo to sa .... i one napweno nie lubia w wiekszosci jak sie czlek z nich smieje

w kazda razie sobie n awzajem i nam robia kawaly na kazdym kroku jak ino wiedza ze teraz mozna sie powyglupiac
ale nie potrafie zdefiniowac czy umia sie smiac z siebie
napewno szybko sie otrzasaja po roznych wpadkach

po prostu psu nie przeszkadza,że się z nie go ktoś śmieje a nawet przychodzi i macha ogonem,oczywiście nie jest to doslowne śmianie się z siebie

Posted

ahedok, przekaż Irysowi, że my nie tyle "wymagający" co z chęci podziwiania jego nieziemskiej urody wołamy o zdjęcia ;)

Fantastyczna gimnastyka :lol:

Piękne zdjęcia, choć, mogłyby być nieco jaśniejsze ;)

Posted

[quote name='Saththa']Ale irysek jest piękny;) Sama dostojność i majestat ;)

:loveu:

[quote name='jambi']ahedok, przekaż Irysowi, że my nie tyle "wymagający" co z chęci podziwiania jego nieziemskiej urody wołamy o zdjęcia ;)

przekażę, ale nie wiem czy to go przekona :lol:

Fantastyczna gimnastyka :lol:

Piękne zdjęcia, choć, mogłyby być nieco jaśniejsze ;)

faktycznie, na laptopie wydawały się ok, ale na fonie prawie nic nie widzę, następne bd jaśniejsze ;)

[quote name='eria']a urody to mu natura nie poskąpiła:loveu::loveu:

jest taki upał, że NIE DA się robić zdjęć :o wychodzimy z domu i odczucia są takie jakby podejść o wiele za blisko do ogniska :lol:
aż się martwię co mój biedak czarny włochaty musi przeżywać... nawet nie prosi o dłuższe spacery, tylko na 5 minut i szybko do domu
także z aparatem muszę poczekać na lepsze czasy ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']mocz mu łeb i uszy będzie miał trochę chłodniej

Fakt, tak robiliśmy Karusowi, który był starszym psim panem i baliśmy się niestety słusznie zeby nie dostał zawalu :(

[quote name='ania90']Irysek :loveu:

[quote name='strasznika']Zgadzam się, jest przepiękny! :loveu:

Dzięki dzięki ;)

[quote name='#Etna#']U mnie tez gorąco jak diabli:angryy:
moja czarna kulka też nie chce spacerować za bardzo...
A ja ciągle jestem pod wrażenim Iryskowych łap:loveu:
http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/sierpien/P8254581640x480.jpg
Cudne!

Dzięki :loveu: Tylko wyczesywać trzeba hmm

Posted

ahedok napisał(a):
Fakt, tak robiliśmy Karusowi, który był starszym psim panem i baliśmy się niestety słusznie zeby nie dostał zawalu

tu chodzi o udar cieplny-pies się nie poci,więc nie ochładza swego ornizmu

Posted

wilczy zew napisał(a):
tu chodzi o udar cieplny-pies się nie poci,więc nie ochładza swego ornizmu

Dobra dobra moze niefortunnie sie wyrazilam, ale wiem o co chodzi tak samo jak wiem, ze pies sie nie poci xd

Posted

a dzisiaj mam coś nowego - mianowicie ultrakróciutki filmik, ale następne będą dłuższe i lepsze, to tylko próba ;)

IRYS na polu (o świcie - wstałam tak wcześnie :multi: hmm a raczej nie położyłam się spać w ogóle ale cóż :diabloti:) - reakcja na komendę "naprzód" z siedzenia :lol:

[video=youtube;WEOaS0g-IRs]http://www.youtube.com/watch?v=WEOaS0g-IRs[/video]

zauważcie kangurze skoki mojego małego ADHD :D (na końcu ;))

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha skoki jak Tygrys z Kubusia Puchatka :lol:

u nas dzisiaj się ochłodziło i Irek dostał małpiego rozumu na spacerze :D
szalał, wycinał ósemki, takie właśnie skoki, nawet zniszczył jedną kukurydzę :lol:

Posted

heh, ja nawet nie próbowałam go zapinać jak tak szalał, wtedy najlepiej unikać świrusa a i tak o mało co by mnie nie stratował słoniątko :lol:

Posted

ahedok napisał(a):
Dobra dobra moze niefortunnie sie wyrazilam, ale wiem o co chodzi tak samo jak wiem, ze pies sie nie poci xd

poci się ;) ale nie tak jak człowiek :lol:

Wasia ma racje - tygrysek z Kubusia Puchatka to pikuś :lol: fajny ten brykający Irys ;)

Posted

no ja tyz bym jednak wmawiala chlopu ze my nie wymagamy ino zachwycamy sie i ciagle nam malo

Wilczy
to moje wszytskie psy maja poczucie humoru, zawsze jak cos glupiego zrobia i ja sie smieje to leca uchachane z wiatarkami na koncu tulowia do mnie coby my sie dalej smiali razem