Culineo Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 mój skacze jak udaje, że coś mu rzucam i on to próbuje dojrzeć zawsze płacze ze śmiechu jak to widze :D tylko Irys skacze przednie łapy potem tylnie :D mój jak gazela 4 naraz :roflt: Quote
ahedok Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='jambi']poci się ;) ale nie tak jak człowiek :lol: czy przypadkiem za pomoca jezyka? Wasia ma racje - tygrysek z Kubusia Puchatka to pikuś :lol: fajny ten brykający Irys ;) Oj brykajacy, brykajacy ;) [quote name='Tekla64']no ja tyz bym jednak wmawiala chlopu ze my nie wymagamy ino zachwycamy sie i ciagle nam malo zobacze zobacze co mu powiem :D Wilczy to moje wszytskie psy maja poczucie humoru, zawsze jak cos glupiego zrobia i ja sie smieje to leca uchachane z wiatarkami na koncu tulowia do mnie coby my sie dalej smiali razem Irys tez lubi radosnych ludzi, bardzo sie ozywia jak ktos sie smieje :lol: [quote name='klaudusia0219']mój skacze jak udaje, że coś mu rzucam i on to próbuje dojrzeć zawsze płacze ze śmiechu jak to widze :D tylko Irys skacze przednie łapy potem tylnie :D mój jak gazela 4 naraz :roflt: Irys zna wiele technik skakania, skacze bardzo wysoko, nawet ponad metr i daleko, jest w tym miszczem xD nawet z pomostu skakal do wody niezachecany :lol: Quote
wilczy zew Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 jambi napisał(a):poci się ;) ale nie tak jak człowiek :lol: się czepiasz dziewczyno :lol: poci się przez opuszki łapek a ziajaniem próbuje obniżyć temperaturę Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='wilczy zew']się czepiasz dziewczyno :lol: no jak zawsze :evil_lol: ahedok - przypadkiem za pomocą języka też ;) no i takoż jak napisała wilczy zew :) Quote
ahedok Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 a ja dzisiaj mam trochę dłuższy filmik - wczorajszy spacerek - Irys patroluje "swoje" pole :D [video=youtube;GSxkwptzqQc]http://www.youtube.com/watch?v=GSxkwptzqQc[/video] Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 hihihihi, można by rzec - Patrol mocno zakrapiany :evil_lol: ... tak sie zastanawiałam jak zakończysz ten filmik... hehehe sam Irys zdaje sie zakończył :diabloti: Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):ahhh filmi :loveu::) w domu obejrze;) ja Ci go streszcze ;) film zaczyna się od pojawienia się na ekranie czarnej plamy z zielonym paskiem, po chwili orientujesz się, że ta plama to pies, a zielone to obroża. Zasadnicza akcja rozgrywa się w plenerze, wyobraź sobie polną dróżkę, dookoła zieleń, łąkowe kwiecie, lato w pełni, tą drogą zasuwa rzeczony pies. I tak sobie biega to z lewej to zprawej, potem z prawej na lewą, by za chwilę niepostrzeżenie powrócić na prawą, nim sie nie obejrzysz pies znów jest po lewej... to wciaga :megagrin: niemniej, jak wynika ze scenariusza pies jest na patrolu, znaczy się - patroluje teren, obiega, rozgląda się i zostawia ślady... fachowo to się zdaje się nazywa "zaznacza" :p ( na początku liczyłam, ale przy którymśtam z kolei podniesieniu nogi straciłam rachube :evil_lol: ) Film kończy się nagle, zupełnie nieoczekiwanym zwrotem akcji... otóż pies dokonuje nagłego wspomnianego zwrotu, przykuca, i.. w tym momencie film się urywa, w iście tarantinowskim stylu. :klacz: ps. w kwestii dialogów się nie wypowiem, oglądałam w pracy, a tu nie mam głosników :p Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jambi napisał(a):ja Ci go streszcze ;) film zaczyna się od pojawienia się na ekranie czarnej plamy z zielonym paskiem, po chwili orientujesz się, że ta plama to pies, a zielone to obroża. Zasadnicza akcja rozgrywa się w plenerze, wyobraź sobie polną dróżkę, dookoła zieleń, łąkowe kwiecie, lato w pełni, tą drogą zasuwa rzeczony pies. I tak sobie biega to z lewej to zprawej, potem z prawej na lewą, by za chwilę niepostrzeżenie powrócić na prawą, nim sie nie obejrzysz pies znów jest po lewej... to wciaga :megagrin: niemniej, jak wynika ze scenariusza pies jest na patrolu, znaczy się - patroluje teren, obiega, rozgląda się i zostawia ślady... fachowo to się zdaje się nazywa "zaznacza" :p ( na początku liczyłam, ale przy którymśtam z kolei podniesieniu nogi straciłam rachube :evil_lol: ) Film kończy się nagle, zupełnie nieoczekiwanym zwrotem akcji... otóż pies dokonuje nagłego wspomnianego zwrotu, przykuca, i.. w tym momencie film się urywa, w iście tarantinowskim stylu. :klacz: ps. w kwestii dialogów się nie wypowiem, oglądałam w pracy, a tu nie mam głosników :p a co Ty masz dzisiaj taki słowotok :evil_lol: Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 malawaszka napisał(a):a co Ty masz dzisiaj taki słowotok :evil_lol: a bo tylko dzisiaj? :niewiem: Quote
Fides79 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jambi napisał(a):ja Ci go streszcze ;) film zaczyna się od pojawienia się na ekranie czarnej plamy z zielonym paskiem, po chwili orientujesz się, że ta plama to pies, a zielone to obroża. Zasadnicza akcja rozgrywa się w plenerze, wyobraź sobie polną dróżkę, dookoła zieleń, łąkowe kwiecie, lato w pełni, tą drogą zasuwa rzeczony pies. I tak sobie biega to z lewej to zprawej, potem z prawej na lewą, by za chwilę niepostrzeżenie powrócić na prawą, nim sie nie obejrzysz pies znów jest po lewej... to wciaga :megagrin: niemniej, jak wynika ze scenariusza pies jest na patrolu, znaczy się - patroluje teren, obiega, rozgląda się i zostawia ślady... fachowo to się zdaje się nazywa "zaznacza" :p ( na początku liczyłam, ale przy którymśtam z kolei podniesieniu nogi straciłam rachube :evil_lol: ) Film kończy się nagle, zupełnie nieoczekiwanym zwrotem akcji... otóż pies dokonuje nagłego wspomnianego zwrotu, przykuca, i.. w tym momencie film się urywa, w iście tarantinowskim stylu. :klacz: ps. w kwestii dialogów się nie wypowiem, oglądałam w pracy, a tu nie mam głosników :p ooo dzięki :cool3: to juz nie musżę oglądać jak wstawie moje filmiki to ciekawe jakbyś je streściła, ale tam bez glosu ciężko :cool3::p może sobie słuchawki skombinuj :razz: Quote
ahedok Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Heh, doczekalam sie pierwszej recenzji mojej sztuki filmowej :lol: Irys mnie niestety zmusil do zakonczenia filmu ale nad tym jeszcze popracujemy :D Co do dialogow to nie ma, bo z psem sie kiepsko rozmawia, jest Irka hauhauhau, moje "naprzod" i pare gwizdniec ;) Nastepnym razem jak bd krecic to moze sztuczki albo skoki albo zabawe albo handling, bo formula spacerowa juz sie wyczerpala :lol: Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Łooooooooo matko tak u Was wiało? mam wrażenie, ze mi mózg wywiało samym dzwiekiem;) Quote
ahedok Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):Łooooooooo matko tak u Was wiało? mam wrażenie, ze mi mózg wywiało samym dzwiekiem;) Oj wialo strasznie, a przy nagrywaniu to sie zwielokrotnilo. Ale zawsze mozna sciszyc :lol: Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Fides79']ooo dzięki :cool3: to juz nie musżę oglądać jak wstawie moje filmiki to ciekawe jakbyś je streściła, ale tam bez glosu ciężko :cool3::p może sobie słuchawki skombinuj :razz: ale gdzie tam! recnezja nie była po to żebyś nie oglądała! a tu widze koleżanka idzie na łatwiznę... jak w szkole, zamiast czytać lekture czytało sie streszczenie i szlus :megagrin: słuchawek tyz sie nie da bo mi brakuje jakiejś karty w środku podobno, :hmmmm: czy zrypana jest? ja wiem? [quote name='Saththa']Łooooooooo matko tak u Was wiało? mam wrażenie, ze mi mózg wywiało samym dzwiekiem;) a widzisz!!! a jednak obraz z dźwiękiem zupełnie inaczej się prezentuje, miałas kino 3D :megagrin: ahedok, mam nadzieję, że nie jesteś zła na mnie za tą recenzję? ;) Quote
ahedok Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Alez skad, jestem swiadoma jakosci nagrania :D W dodatku ja jestem rezyserem teatralnym i to sztuki anglojezycznej takze nieme psie kino to dla mnie nowosc ;) Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 lepszy filmik taki, niż żaden. :evil_lol: Quote
jambi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ahedok napisał(a):Alez skad, jestem swiadoma jakosci nagrania :D W dodatku ja jestem rezyserem teatralnym i to sztuki anglojezycznej takze nieme psie kino to dla mnie nowosc ;) a za tem - debiut? więc należą się oklaski! :klacz: mówię to ja - jako recenzent-debiutant :) Quote
Tekla64 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 a tosta sie zebraly i recenzja adekwatna i film pelen napiecia najbardziej spiety byl Irys Quote
ahedok Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 no to dostałam dzisiaj legitkę licealną co oznacza brak problemów przy wstępie do wszelakich klubów :diabloti: oznacza też niestety, że idę do szkoły, więc będzie nas tu raczej mało, przynajmniej na początku... przepraszam bardzo, jak będzie chwila to oczywiście spróbuję wpaść, ale na pewno nie zawsze się uda :roll: Quote
ahedok Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 a na pocieszenie zdjęcie autorstwa siostrzyczki: Iryniu nie zawsze jest dostojny, czasem musi się przytulić do kraciastego kocyka :roll: Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='ahedok']a na pocieszenie zdjęcie autorstwa siostrzyczki: [url]http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/SAM_0602640x480.jpg[/url] Iryniu nie zawsze jest dostojny, czasem musi się przytulić do kraciastego kocyka :roll:[/QUOTE] No pewnie ;) wszak czasem trzeba nabra c sił na to całe dostojenstwo;) Quote
jambi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 eee, weź Ty nie przesadzaj, ile można być dostojnym?! w końcu na jakąś "prywatę w zaciszu własnego domu" tez jest pora nie? ;) myślisz, że taka np. Joanna Krupa czy inna Górniak to w kapciach i szlafroku po domu się nie pęta? Quote
Recommended Posts