#Etna# Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Fajny filmik:razz: Moja Etna też tak samo skacze jak próbuje zobaczyc gdzie poleciał patyczek itp:cool3: A w domu każdemu wszystko wolno więc niech Irysek się nie krępuje i przytula do kocyków:p Quote
ahedok Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 przepraszam za nieobecność, ale szkoła to jest jakiś koszmar :o mam 43 godziny tygodniowo, do tego 1,5h dojazdu w jedną stronę i wychodzi że na nic nie ma czasu... ale mam trochę zdjęć na pocieszenie xD umorusany twarożkiem na początek: :lol: Quote
ahedok Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 wszystkie są surowe, nie mam nawet siły na podpisy :roll: Irek przedwczoraj zaliczył strzyżenie, to są foty sprzed ;) Quote
Fides79 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 łooo ile on miał tego futra na sobie, szczególnie na łapach, no na dwa psy by wystarczyło :lol: a że umorusany twarozkiem to tak delikatnie powiedziane;) Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Z tym umorusaniem to niedopowiedzenie heheh, :) Futro to ona ma ;) tj miał;) Czekam na zdjęcia z teraz;) Quote
ahedok Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 nie ma fot z teraz i nie będzie :angryy: Quote
eria Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Wpadłam się pozachwycać moim ulubieńcem. Cudny jest jak zawsze :) O! Dopatrzyłam się oczka!! http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/wrzesien/P8274598640x480.jpg Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ahedok napisał(a):nie ma fot z teraz i nie będzie :angryy: hmmmm co się stało? Quote
ahedok Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='eria']Wpadłam się pozachwycać moim ulubieńcem. Cudny jest jak zawsze :) O! Dopatrzyłam się oczka!! http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/wrzesien/P8274598640x480.jpg Dzięki :loveu: On ma oczy, tylko ukryte :lol: [quote name='Saththa']hmmmm co się stało? szkoła się stała i to w dodatku jakaś koszmarna :o Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ahedok napisał(a):Dzięki :loveu: On ma oczy, tylko ukryte :lol: szkoła się stała i to w dodatku jakaś koszmarna :o Aaaa no tak, ale no cóż nic nie zrobisz:) Quote
Korenia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ahedok napisał(a):szkoła się stała i to w dodatku jakaś koszmarna :o A nie mówiłam :evil_lol: Powodzenia :) Jak nowa klasa? Quote
jambi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Piękne zdjęcia :) a z tym twarożkiem to ma taka minę jakby chciał się udać wprost na kanapę :evil_lol: na szkołe nie da rady, taki mus i koniec, zwyczajnie - trzeba przeżyć :niewiem:, no zawsze można ewentualnie wagarować, ale to sie potem może kiepsko skończyć i ewentualnie za te wagary dadzą Ci w promocji kolejny rok... rok dłużej w koszmarnej szkole :shake: Quote
ahedok Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='Saththa']Aaaa no tak, ale no cóż nic nie zrobisz:) niby mogę zakończyć edukację ale hmmm :diabloti: [quote name='Korenia']A nie mówiłam :evil_lol: Powodzenia :) Jak nowa klasa? sprawdziło się, chociaż nie powinno było :lol: nowa klasa jest niestety zdecydowanie gorsza od poprzedniej, może po prostu tamta była za dobra :hmmmm: dzięki w każdym razie ;) [quote name='jambi']Piękne zdjęcia :) a z tym twarożkiem to ma taka minę jakby chciał się udać wprost na kanapę :evil_lol: na szczęście był na ogrodzie :D na szkołe nie da rady, taki mus i koniec, zwyczajnie - trzeba przeżyć :niewiem:, no zawsze można ewentualnie wagarować, ale to sie potem może kiepsko skończyć i ewentualnie za te wagary dadzą Ci w promocji kolejny rok... rok dłużej w koszmarnej szkole :shake: no niestety planuję zagraniczne studia (UK) więc poprawka odpada :D a szkoda :evil_lol: Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ahedok napisał(a): no niestety planuję zagraniczne studia (UK) więc poprawka odpada :D a szkoda :evil_lol: Uuuuuuu zostawisz Irysia? Quote
Fides79 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 niby mogę zakończyć edukację ale hmmm :diabloti:własnie, niby obowiązek edukacyjny jest u nas do 18 rż :cool3: więc chyba jeszcze troche musisz wytrwać Quote
weszka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Słodki zabawowy i umorusany Irysek :) Szkoły nie zazdroszczę ale takie życie. Jak nie szkoła to praca. Quote
ahedok Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Saththa napisał(a):Uuuuuuu zostawisz Irysia? jak znam siebie, to mu to na zdrowie wyjdzie :evil_lol: Fides79 napisał(a):własnie, niby obowiązek edukacyjny jest u nas do 18 rż :cool3: więc chyba jeszcze troche musisz wytrwać odnoszę niezbite wrażenie, że jednak 16/do ukończenia gimnazjum ania90 napisał(a):pilkarz z Iryska jak na chłopca przystało ;) weszka napisał(a):Słodki zabawowy i umorusany Irysek :) Szkoły nie zazdroszczę ale takie życie. Jak nie szkoła to praca. ten typ tak już ma, że jest słodki :diabloti: szkoła jest stresująca, ale i tak wolę do niej chodzić niż nie :) haha dzisiaj miałam skrócone lekcje (po 30 min każda) i skończyłam jak normalne liceum :D Quote
Fides79 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 odnoszę niezbite wrażenie, że jednak 16/do ukończenia gimnazjum niestety, muszę Cie rozczarować, do 18 :lol: Quote
*Magda* Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Fides79']niestety, muszę Cie rozczarować, do 18 :lol: Fides ma rację, cytuję: "Nauka w Polsce jest obowiązkowa do ukończenia 18 roku życia. Obowiązek szkolny dziecka rozpoczyna się z początkiem roku szkolnego w tym roku kalendarzowym, w którym dziecko kończy 7 lat. Po ukończeniu 18 roku życia nikt nie może nakazać dziecku lub jego rodzicom dalszej nauki. Po ukończeniu 18 lat dziecko staje się osobą dorosłą i może zrezygnować z nauki w szkole, nie ponosząc żadnych konsekwencji." Quote
Doginka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Twarożkowe fotki super:loveu: Ale ja czekam na foty Irka po fryzjerze;-) Quote
Recommended Posts