Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ahedok napisał(a):
O, dzieki, jestem o jednego psa madrzejsza ze tak to ujme xD
Nie gadalam, strasznie zabiegana byla, wystawiala 3 a moze 4 sztuki, az sie pogubilam :D

o kurde :o no to nieźle :D

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
o kurde :o no to nieźle :D

nieźle nieźle, jeszcze na dodatek sędzia zapomniał przyznać CACiBA w suczkach i EMI była jakby dwa razy xD

Korenia napisał(a):
Fajne sznupki, mi chyba żaden w obiektyw nie wpadł...

mi nic innego nie wpadło :D

Tekla64 napisał(a):
ale mialas wypas tyla sznupow na raz hihihi i to pieknie zrobionych a swego nie masz ochoty zaczac jednak wystawiac?

miałam wypas, ale własny najpiękniejszy
straszną mam ochotę i chyba będę namawiać rodziców, ale z drugiej strony mam bardzo mało czasu, i tak śpię po 5h na dobę i nie wiem czy to dobry pomysł
ale takie turne w wakacje :hmmmm: na pewno kiedyś się wybiorę na konkurs "Kobieta i Pies" bo mam pomysł na stylizację, ale muszę mieć 18 :diabloti:

Posted

już druga super fotorelacja z wystawy :) Napoleon fajnisty i siostrzyczka Irysa też ! A Waskeza widziałam na żywo w Katowicach ,wyglądał gorzej - chyba zmienił groomera i wygląd bardziej na + :)

Posted

wilczy zew napisał(a):
radochę mi zrobiłaś tymi fotkami;na Iryska też czekam

cieszę się
drugiego zdania nie widzę, bo serce mi się kraje :D

eria napisał(a):
już druga super fotorelacja z wystawy :) Napoleon fajnisty i siostrzyczka Irysa też ! A Waskeza widziałam na żywo w Katowicach ,wyglądał gorzej - chyba zmienił groomera i wygląd bardziej na + :)

Waskez wyglądał bardzo dobrze, dostał nawet CWC
może byłoby więcej, ale warknął przy ocenie (właściciel twierdził, że to dlatego, że go przydepnął ale kto to tam wie :hmmmm:)

Posted

Waskezika trymuje itp jego właściciel :)
to był pierwszy olbrzym na mojej pierwszej wystawie i tak go zapamiętałam, że zawsze z tatą sie idziemy do niego przywitać i coraz to lepiej wyglada :D

Posted

no, jutro wyjeżdżam na trzydniową wycieczkę, która zapowiada się fajnie, to może klasa się zintegruje
na Irysiowe ostrzyżone zdjęcia już nie ma co liczyć, bo zdążył zarosnąć z powrotem :D
jak wrócę, to może go obfocę :hmmm:
pozdrawiamy w każdym razie wszystkich bardzo gorąco :multi:

Posted

[quote name='Doginka']Fotorelacja fajna, ale zabrakło mi w niej miników:sad:[/QUOTE]

mi też, ale niestety były w tym samym czasie kilka ringów dalej...

[quote name='weszka']Fajna relacja. Jeszcze kilka olbrzymiastych bym mogła ci rozpoznać ;)[/QUOTE]

bardzo chętnie się doszkolę :)

[quote name='Tekla64']no jo nie zostaje nam nic innego jak czekac az powroci sie z wycieczki i w koncu obfoci Irysa coby my sie w koncu nacieszyly[/QUOTE]

wróciłam, nie obfociłam :D

[quote name='eria']mnie się już tęskni za moim ulubieńcem !!![/QUOTE]

mam niespodziankę, jak mnie nie było ogolili psa xD
została głowa i szyja i będą foty ;)

a wycieczka była rewelacyjna jesli chodzi o atrakcje (paintball, tyrolki i te sprawy) i dosyć kiepska towarzysko
teraz umieram na ból mięśni i zespół powycieczkowego rozleniwienia...

pozdrawiamy z Irkiem, który do swoich sztuczek dołożył ostatnio "dychę" czyli podwójną piątkę i zwrot o 180 stopni ;)

• 2 weeks later...
Posted

trochę mi głupio pokazywać się bez fot no ale nie miałam czasu
Iys ma się świetnie, zajmuje się głównie spaniem i hasaniem po polach ;)
pozdrawiamy

Posted

[quote name='ahedok']trochę mi głupio pokazywać się bez fot no ale nie miałam czasu
Iys ma się świetnie, zajmuje się głównie spaniem i hasaniem po polach ;)
pozdrawiamy[/QUOTE]
To się rozpisałaś:roflt: Nie gadaj tyle tylko foty wstawiaj:lol:

Posted

wstawiłabym gdybym miała!
jak wracam z budy jest już ciemno, pies wiecznie umorusany więc foty byłyby wyłącznie domowe i bardzo artystyczne :/
w dodatku za*ol taki, że ledwo zdąże zajrzeć do 2-3 galerii, ja nie wiem co w tej szkole się dzieje...
sobotę też już mi dyrektor zaplanował, także najwcześniej w niedzielę zdjęcia ;)