Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

Zapraszamy wolontariuszy odwiedzających nasze psiaki w schronisku na
ZEBRANIE WOLONTARIATU, które odbędzie się w tą sobotę (19 marca) o godzinie 11
. Miejsce spotkania schronisko w Dyminach :)

Do zobaczenia! :)

ps: jesli ktoś nie da rady przyjść w tych godzinach, proszę o wysłanie mi na pw lub na maila ([email protected]) swojego nr telefonu i maila. Wspólnie ustalimy termin kolejnego spotkania :)

Posted

Dziś do domku pojechał Biszu:sweetCyb: ,państwo mają domek z dużą działką więc będzie mógł sobie biegać do woli:Dog_run: kiedy oni będą w pracy a potem ma być w domu oczywiście to dopiero jak się zaaklimatyzuje a mam nadzieję że tak będzie bo ludzie wydawali się bardzo konkretni i Biszu podobał im się od pierwszego wejrzenia.Życzę mu dużo szczęścia
Ponieważ "inwentarz"się musi zgadzać dostałam następną kruszynę (Tusię)psinka mniejsza od kota więc mam nockę z głowy ,muszę czuwać bo nie wiem jak zareaguje Molly:shake:

Posted

Tych zakutych wsioków pozabijać to mało:snipersm:jak taki s.......yn może spać wiedząc że jego zwierzę tonie w gnoju:flaming:.Sama spędziłam dzieciństwo na wsi ale nigdy nie widziałam takiego okrucieństwa jakie jest teraz!!!!! Dawniej ludzie wiedzieli że krowa jak jest zadowolona to tylko z niej pożytek dla gospodarza o dzieci tak nie dbali jak o inwentarz a teraz to im chyba UFO mózgi powypalało:angryy:

Posted

[quote name='ewab']Arkad, ja tam świętokrzyskiego nie rozgrzeszam, ale i w innych rejonach bywa nie lepiej. Co najwyżej nie zawsze o tym głośno.

A tu ciąg dalszy doniesień prasowych nt. zwierząt
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110319/POWIAT0104/307953024

Popieram. W całym kraju jest tak samo i to nie tylko na wsi, nietety:shake: Choćby ten atykuł - ktoś jej dwa razy wywozi psa, a gdzie ta kobieta była w tym momencie? Z mieszkania jej porwali psiaka? Czy wyrwali z rąk kiedy z nim spacerowała? Puszczała go pewnie samopas a teraz ma pretensję nie wiadomo do kogo:angryy:

Posted

Gdyby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda 'łąkowa' hodowla bydła - patent holenderski, zapraszam do północno-zachodnich Niemiec, Holandii i województwa lubuskiego. Stojące na mrozie, z ranami z odmrożenia byki - to nie nowina. Cała Polska jest taka sama. Świętokrzyskie, może jest biedniejsze - ale zupełnie polskie, trzeba min. 50 lat by to wytępić. A może do tego czasu Natura wszystkich nas wyśle na ..... w tzw. P. W końcu powinien przyjść ten koniec świata i załatwić co trzeba.

Posted

jaanna019 napisał(a):
No to oby nie było uchybień formalnych ;) Sprawdzilam ten kosztorys, w takim zakresie prac mogą się wyrobić ale to taka kosmetyka a nie remont porządny.

Jaanna019 ja piszę o konkursie na opiekę nad psami nie o przetargu na remont schroniska;).

Dziś konkurs został rozstrzygnięty. Opiekę nad zwierzętami będzie sprawował... "Zwierzak". I cieszę się i... daj nam Panie siły:modla:.

Posted

[quote name='ewab']jaanna019 ja piszę o konkursie na opiekę nad psami nie o przetargu na remont schroniska;).

Dziś konkurs został rozstrzygnięty. Opiekę nad zwierzętami będzie sprawował... "zwierzak". I cieszę się i... Daj nam panie siły:modla:.

gratulacje!!!!!