Fides79 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 to masz linka, przejrzyj sobie, dasz rade te 3 stronki ;) http://www.dogomania.pl/threads/74179-Fotki-zmiana-regulaminu-obja%C5%9Bnienie-zmian-i-instukcje.Prosimy-o-zapoznanie-si%C4%99. ja sie tu nauczyłam wstawiac podlinkowane banerki :) Quote
lilo Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Jako że Długi Weekend ( z dużych liter bo to ważne Święto :)) się zbliża a internet będę miec z doskoku i nie będzie mnie parę dni już teraz życzę spokojnego Weekendu Majowego :iloveyou:duzo spacerkow :painting: wypoczynku :sleep2: relaksu na świeżym powietrzu połączonego z konsumpcją :beerchug::eating::drink1::knajpa::sabber: dużo wspaniałych fotek :cool2: i oczywiscie pięknej pogody :B-fly: I proszę nie zawalac wątków postami bo nie będę tego nadrabiac jak wrócę !!! :angryy: Quote
lilo Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='malawaszka']lilo baw się dobrze!!![/QUOTE] Dzięki kochana , jeszcze tu się pelętam w międzyczasie pakowania ale o 13.30 wyjazd więc pewnie zniknę nagle wraz z pojawieniem się Hipka ( TZ-ta ). Mam nadzieję że Wy też będziecie się dobrze bawic, ucałuj w mokry nosek Dropsa , Lunę , Pepę , Zuzię i siebie ( bo założę sie że Ty powoli tez masz juz mokry nosek :)) No i buziaki dla Dżambola , Zerdusio , Fides , Watachy , Sathathy , Tekli , Wilczego Zewu, Erhana i wszystkich których zapomniałam wymienic oraz ich czworonoznych przyjaciół :) Ależ mam dziś całuśny humor :) Quote
malawaszka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 hahaha szalona :lol: no ale nie dziwię się - przed wyjazdem też bym taki miała :lol: mój nosek jest mokry oczywiście bo pyłki znowu szaleją :D Quote
jambi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Dzieki za buziaki! :) Miło widzieć Cię uśmiechniętą :lol: baw sie dobrze, odpoczywaj od nas, rób foty a potem nam opowiesz ;) Quote
Fides79 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 dzięki:lol: miłego, udanego i słonecznego wyjazdu :p Quote
Saththa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Dziękuje ;) Ty równiez baw sie dobrze;) I duzo fot rób ;) I pogody życze;) Quote
Tekla64 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ja tyz dziekuje ale ja bede miec pracowity weekend i ja bardzo prosze nie mowicze nie ponadrabiasz zaleglosci bo moze cie wiele ominac!!!! baw sie dobrze i super humoru caly czas i pogody i relaksu wracaj z duza iloscia superanckich zdjec Quote
jambi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 no ja Ci mogę obiecać, że duzo do nadrabiania to nie będziesz miała - jesli chodzi o mnie ;) z racji wolnych dni zapewne będę miała wolne i od komputera :lol: Quote
wilczy zew Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Już wyjechalaś ale może jeszcze zajrzysz. BAW SIĘ DOBRZE!! Quote
WATACHA Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 A dziękuję za buziaczki i przesyłam od siebie i piesków.Miłej zabawy. Quote
WATACHA Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Wrócili, ale szlaja się gdzieś i ogrodników szuka ;) Quote
lilo Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 A wrocilismy ale wpadlismy w wir pracy :) akurat dzis mialam szalony dzien biegania po bankach urzedach i innych takich. Wlazłam na dogo i nie moge sie odnalezc , nie wiem co ze soba zrobic i skacze po wątkach chaotycznie i bez pomyslu. Ale widze ze mnie na uslugowym wytropili :) Wczoraj Polska przywitala nas dziurawymi drogami i sniegiem - o ile to pierwsze bylo oczywiste i wyczekiwane to to drugie zaskoczylo nas tak ze do tej pory mamy glupie miny i nie wiem czy to to maj jest czy inny styczen :) Malawaszko - nie przelalam Ci jeszcze pieniazkow z bazarku z prostego powodu - nie mam jeszcze wszystkich wplat :( ale jak sie uda reszte uzyskac to od razu kasiorka poleci dla sznupkow Quote
lilo Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 dziś po raz kolejny mordowałam mojego TZ-ta o dom tymczasowy , obiecał że się zastanowi co jest dużym postępem -wcześniej wogóle nie chciał o tym słyszec , jego obawy wzbudza tylko to że nie będę chciała tymczasa oddac , nie chce uwierzyc że wezmę psa a potem oddam. Tak czy inaczej umówiliśmy się że wrócimy do tematu po urlopie. Quote
zerduszko Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Łohohoh :) Ciężko się oddaje :shake: Ale jak się zaprzesz, to dasz radę. A kiedy macie urlopik? Quote
lilo Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 pod koniec lipca. Ja się też trochę boję tego ale jeszcze nie jest powiedziane że TZ-t się zgodzi - zresztą to ogromna odpowiedzialnosc dlatego trzeba sobie dobrze przemyślec wszystko. Quote
zerduszko Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='lilo']pod koniec lipca. Ja się też trochę boję tego ale jeszcze nie jest powiedziane że TZ-t się zgodzi - zresztą to ogromna odpowiedzialnosc dlatego trzeba sobie dobrze przemyślec wszystko.[/QUOTE] Ja Cię nie chcę namawiać, bo faktycznie to jest odpowiedzialność, ale jakbym ja o tym myślała, rozważała, czy dam radę, czy mam warunki itd. to bym nie brała tymczasów ;) A tak, to jakoś się człowiek zepnie, dobre dusze pomogą i kolejna bida uratowana. Kawał czasu Ci został do przekonywania :D Quote
lilo Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Nie taki kawał , przekonuje już od roku :) ale ostatnio jakiś bardziej ludzki się zrobił - może przez to że Lilek z nami sypia :) i jeszcze bardziej się zakumplowali. Ostatnio nawet pokazywałam mu Zuzię na zdjęciu a on mi mówi że widział już na fb u mnie na profilu. Zaskoczyło mnie to. A co do zastanawiania się to najtrudniejszy jest pierwszy raz :) wiesz ja jestem w dużej mierze uzależniona jednak od TZ-ta chocby ze wzgledu na to że ja nie jeżdżę samochodem i on musi byc świadomy że taki piesek może potrzebowac więcej czasu i zaangażowania niż nasz Liluś. A pozatym każda wyprawa do weta czy fryzjera będzie musiała odbywac się pojedynczo bo mamy dwuosobowe autko :) a moje kolana tylko jednego piesa pomieszczą :) Wiem że to drobiazgi ale ja już tak mam - zanim się na Lilka zdecydowałam też długo się zastanawiałam :) wolę dobrze wszystko przemyślec niż potem załowac :) Quote
zerduszko Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 U mnie za pierwszym razem się zastanawiałam jedną sekundę :lol: Ojciec jak nas zobaczył, to prawie wystawił za drzwi, więc mały mógł być w domu tylko jak ojciec był w pracy, po pracy szybko leciałam do domu i jechałam do Damiana na noc, rano przed pracą zawoziłam psa do domu. Wariackie papiery, ale nikt go nie chciał, a na ulicy szczeniaka nie zostawiłabym. Zresztą często moje tymczasy to czyste wariactwo. Teraz już mam dylematy, po każdym takim swissie coraz dłużej się zastanawiam ;) Jedno wiem: wszystkiego się na pewno nie przewidzi, jak to w życiu :) Quote
lilo Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 zobaczymy jak się rozwinie praca nad TZ-tem pod koniec lipca wrócę z wakacji i przycisnę go :)a w międzyczasie będę partyzantkę uprawiac :) Quote
wilczy zew Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='lilo'] ale ostatnio jakiś bardziej ludzki się zrobił - może przez to że Lilek z nami sypia :) [/QUOTE] znaczy się...trochę spsiał ;) Quote
Recommended Posts