giselle4 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Oooo :) to duza konkurencja sie trafila :) bardzo prosze cioteczki, zaglosujcie na schronisko w Radomsku, bardzo potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/2023...-pomoc./page38 Trzeba sie zarejstrowac na stronie krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353 zagłosowalam ,tam psy umieraja i tam jest potrzebna pomoc na cito Quote
Poker Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 tylko dlaczego one umieraja tam? czy karma zostanie właściwie wykorzystana? Quote
basia34 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ja tez sie ciesze ze ksiezniczka juz w domku. Quote
giselle4 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 juz wszyscy zapomnieli o Tobie ,ksiezniczko ja pamietam....aniołku Quote
Asior Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 nie zapomnieli, nie zapomnieli, tylko każdy ma pewno masę rzeczy na głowie.. ja przynajmniej mam. Mam wieści z domku małej. Mała ustawiła wszystkich :) Koty chodzić mogą psy chodzić mogą, ale nie wolno im być w pobliżu Pańci kiedy ona jest miziana :) Wtedy broni dostępu do pani :) No i w żadnym wypadku nie wolno kotom podejść do miski księżniczki :D Wtedy też budzą się w niej mordercze instynkty :diabloti: Przez dzień siedzi głównie na polu ze swoją młodszą panią :cool3: a wieczorem oczywiście księżniczka króluje w wyrku. Zdjęcia będą dziś, bo chyba były za duże i nie doszły na moją pocztę. Dziś Klaudia wyśle jeszcze raz pojedynczo ;) Quote
giselle4 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 dziękuje za wiesci cudowne i pomyslac ze sie balam o jej malenkosc i delikatnosc.... badz grzeczna malutka:) Quote
Asior Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 giselle, Klaudia zaprasza Cię do siebie :) Żebyś była spokojna. U Klaudii są dwa psy jej (jamnik i pekińczyk, małe, jamnik trochę gruby :)) Nic nie zagraża księżniczce, a wręcz ona tam rządzi :) Serio serio, sama się możesz przekonać na własne oczy ;) Quote
Asior Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [video=youtube;PFkXcQGAKs8]http://www.youtube.com/watch?v=PFkXcQGAKs8[/video] a jaka śpiewaczka z niej ;) Quote
Asior Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 zdjęcia z komórki tylko niestety ale dobrej jakości powiem szczerze, ze byłam w szoku jak ją zobaczyłam przy Gabrysi.. myślałam, że jest mniejsza ;) a ona wielkości westa dorosłego ;) Quote
mshume Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Rzeczywiście, 2 kilo to toto nie jest ;),ale za to jakie cudo kochane :) Quote
fiorsteinbock Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Swietne wiesci i fantastyczny filmik, nie wiem, ktora panna ma wiekszy talent ale mysle, ze moglyby zrobic kariere w duecie! Kruszynka jest przesłodka, ogladac ją w takiej scenerii to najwieksza nagroda dla nas wszystkich! Powodzenie slicznoto!!! A jeszcze niedawno zyla za kratami! Quote
fochu Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 nasza maleńka :) widać że się zadomowiła i pokazuje na co ją stać :) Quote
Asior Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 oj pokazuje , pokazuje :) rządzi wszystkimi zwierzętami w domu!!!!!! Quote
basia34 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A u nas przyloz do rany.No mala ksiezniczka pokazuje kto zadzi z pancia. Quote
Asior Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 wiesz, tu poczuła sie w domku, zobaczyła, że do serca Pańci jest konkurencja i zaczęła pokazywać różki ;) Quote
Asior Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 he he, wiedziała, ze to tylko przejściówka i musi się zachowywać poprawnie :p Quote
giselle4 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Asior napisał(a):oj pokazuje , pokazuje :) rządzi wszystkimi zwierzętami w domu!!!!!! dziekuej ciociu,jak widze dziewczyna z dolnego slaska... dziekue Asior fotki rewelka:) Quote
giselle4 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 aaa i jeszcze pamietajcie ze trzeba surowe jajo na taki piekny głosik:):) Quote
Asior Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 powiem Wam coś to padniecie!!!!!! Iris (teraz Laura) , musiała mieć domek kiedyś... ONA SIKA DO KUWETY I ZAGRZEBUJE TO W ŻWIRKU!!!!! Ponieważ Klaudia ma koty, jak wiadomo musi być i kuweta.. Klaudia ma kuwetę krytą, i któregoś dnia słyszy, że ktoś zagrzebuje żwirek, a wiedziała, że wszystkie 4 koty są w ogrodzie. Więc leci szybko do przedpokoju, a tam Laura łapą zagrzebuje piasek do którego wcześniej nasikała :D SZOK :) No i wiem od Klaudii, że Laura nie widzi poza nią i jej córką świata, jak jedna znika gdzieś, to ta piszczy za tą która poszła. Z dnia na dzień jest bardziej kochana i cudowna :) Klaudia mówi, że nie zamieniła by jej na żadnego innego psa, ona całą sobą okazuje miłość swoim ludziom ;) No i już "dogadała" się z kotami, mogą czasem skubnąć coś jej z miski ;) i miłość straszna panuje między nią a pekinką Ogólnie ujmując to cudowny przewspaniały psiak :loveu: Quote
giselle4 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 ...chwilo trwj ,jestes piękna dziekuje to balsam na moje serducho....dziekuje:) Quote
Recommended Posts