Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zapomnieli, nie zapomnieli, tylko każdy ma pewno masę rzeczy na głowie.. ja przynajmniej mam. Mam wieści z domku małej. Mała ustawiła wszystkich :)
Koty chodzić mogą psy chodzić mogą, ale nie wolno im być w pobliżu Pańci kiedy ona jest miziana :) Wtedy broni dostępu do pani :)
No i w żadnym wypadku nie wolno kotom podejść do miski księżniczki :D
Wtedy też budzą się w niej mordercze instynkty :diabloti:
Przez dzień siedzi głównie na polu ze swoją młodszą panią :cool3: a wieczorem oczywiście księżniczka króluje w wyrku.
Zdjęcia będą dziś, bo chyba były za duże i nie doszły na moją pocztę. Dziś Klaudia wyśle jeszcze raz pojedynczo ;)

Posted

giselle, Klaudia zaprasza Cię do siebie :) Żebyś była spokojna.
U Klaudii są dwa psy jej (jamnik i pekińczyk, małe, jamnik trochę gruby :))
Nic nie zagraża księżniczce, a wręcz ona tam rządzi :)
Serio serio, sama się możesz przekonać na własne oczy ;)

Posted

zdjęcia z komórki tylko niestety ale dobrej jakości

powiem szczerze, ze byłam w szoku jak ją zobaczyłam przy Gabrysi.. myślałam, że jest mniejsza ;)

a ona wielkości westa dorosłego ;)

Posted

Swietne wiesci i fantastyczny filmik, nie wiem, ktora panna ma wiekszy talent ale mysle, ze moglyby zrobic kariere w duecie!
Kruszynka jest przesłodka, ogladac ją w takiej scenerii to najwieksza nagroda dla nas wszystkich! Powodzenie slicznoto!!!
A jeszcze niedawno zyla za kratami!

Posted

Asior napisał(a):
oj pokazuje , pokazuje :) rządzi wszystkimi zwierzętami w domu!!!!!!

dziekuej ciociu,jak widze dziewczyna z dolnego slaska...
dziekue Asior fotki rewelka:)

Posted

powiem Wam coś to padniecie!!!!!!
Iris (teraz Laura) , musiała mieć domek kiedyś... ONA SIKA DO KUWETY I ZAGRZEBUJE TO W ŻWIRKU!!!!!

Ponieważ Klaudia ma koty, jak wiadomo musi być i kuweta.. Klaudia ma kuwetę krytą, i któregoś dnia słyszy, że ktoś zagrzebuje żwirek, a wiedziała, że wszystkie 4 koty są w ogrodzie. Więc leci szybko do przedpokoju, a tam Laura łapą zagrzebuje piasek do którego wcześniej nasikała :D
SZOK :)
No i wiem od Klaudii, że Laura nie widzi poza nią i jej córką świata, jak jedna znika gdzieś, to ta piszczy za tą która poszła.
Z dnia na dzień jest bardziej kochana i cudowna :)
Klaudia mówi, że nie zamieniła by jej na żadnego innego psa, ona całą sobą okazuje miłość swoim ludziom ;)
No i już "dogadała" się z kotami, mogą czasem skubnąć coś jej z miski ;) i miłość straszna panuje między nią a pekinką
Ogólnie ujmując to cudowny przewspaniały psiak :loveu: