Asior Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 gojda1971 napisał(a):wiem mi chodziło tylko o to ze razem pojada ja wiem, ze Ty wiesz ;) odpowiadałam na post fiorsteinbock :D Quote
fochu Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 nasz panienka :) bosz rozkochała mnie w sobie,to anioł a nie pies :) grzeczna w domu,nie brudzi ,ładnie na spacer idzie ,leży na swoim posłanku grzecznie ,tuli się do człowieka nie oddam jej :P a teraz foteczki naszej gwiazdeczki Uplo Uploaded with ImageShack.usaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Asior Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 no nieee no boska jest :) śmiać mi się chce, bo Klaudia naciskała, że ona ją chce z kokardką :D no to ma z kokardką :) Quote
Poker Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 cudowna jest , gęba mi się śmieje na jej widok. Quote
fochu Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 dziewczyny ona jest rewelacyjna! moj Elik to drań,choć miły jest dla niej o dziwo :) dałam jej posłanie Elisiowe w pokoju gościnnym ,bo tam siedziałam ,poszłam potem na spacer z nimi wróciliśmy do domu ,to sobie pomyślałam że przeniosę jej posłanie do sypialni niech śpi z nami a ona poszła do gościnnego,położyła się na swoim ręczniku ,malenka kochana więc zaniosłam jej to legowisko Elikowe niech śpi na miękkim ,nakryłam ręcznikiem i odpadła :D kocham ją! Quote
basia34 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 To cudo i nas rozkochala w sobie.Pa serduszko nasze kochane ,niech Ciebie kochaja w nowym domku ,zaslugujeszna to. Quote
giselle4 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Asior napisał(a):no nieee no boska jest :) śmiać mi się chce, bo Klaudia naciskała, że ona ją chce z kokardką :D no to ma z kokardką :) chcesz i masz ale to prawad ona nie spawia zadnych klopotow.....aniołek Quote
fochu Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 dziewczyna jest rewelacyjna :) w nocy hop na łózko i pod kołdrę ,pospała tam nie wiem nawet jak długo ale jak się rano obudziłam spała w swoim posłaniu :) w domu nic nie nabrudziła,prowadzi do drzwi jak chce wyjść na spacerkach bardziej ciągnie niż mój Elik :P Quote
fiorsteinbock Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Slodka jest, to prawda. I niesamowicie madra. W trakcie jazdy zaczelo jej sie zbierac na wymioty, szybko postawilam ją na gumowy dywanik ale przeszlo jej, to byl falszywy alarm. Wskoczyla na siedzenie i przytulila sie. Jak wjechalismy do Wroclawia znowu ją zaatakowaly mdlosci, szybciutko zeskoczyla na gumowy dywanik i sobie ulzyla. Taka madrala czysciutka!!! A tak poza tym to caly czas sie tulila i na kolana pchala, byleby czuc czlowieka. Tz po uchu wylizala w ramach podziekowan za przejazdzke ;) Quote
gojda1971 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 super naprawde jest sliczna troche mi przypomina moja tinus tez był z niej taki słodziak Quote
fochu Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 dziewczynka już odstawiona na akademie rolniczą teraz tylko fruu do Krakowa :) Quote
fiorsteinbock Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Iris zostala przekazana kkanarekk :) Gosiu wielkie dzieki za szybką akcje i nocleg dla malutkiej, bardzo nam pomoglas - na dzis nie mielismy transportu. Quote
fochu Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 żaden problem Edytko :) takie pieski to można brać :D nawet Elik ją polubił ,a wiesz jaki z niego gagatek Quote
Asior Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 księżniczka już u Klaudii :) Niby taka grzeczniutka, a obwarczała pekinkę Klaudii :D Dostała od cioci asiorkowej czerwoną obróżkę z diamencikami, jak prawdziwa królowa teraz będzie wyglądać ;) Maciuś (ten psiak z Krotoszyna) siedzi grzeczniutko i stresa ma, ale myślę, że szybko się przekona, ze tam mu się krzywda nie stanie ;) Quote
fiorsteinbock Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No wiesz Asior, podejrzewam, ze pekinka tez cudna - wiec dzierzoniowska Krolowa poczula, ze jej pozycja zagrozona :) Quote
Asior Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 no no :) tak musimy sobie to tłumaczyć ;) Jeszcze nie wiem jak stara jamnica rezydentka ją przyjęła, ale jutro się dowiem ;) Quote
fiorsteinbock Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Oooo :) to duza konkurencja sie trafila :) bardzo prosze cioteczki, zaglosujcie na schronisko w Radomsku, bardzo potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/2023...-pomoc./page38 Trzeba sie zarejstrowac na stronie krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353 Quote
fochu Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Oooo :) to duza konkurencja sie trafila :) bardzo prosze cioteczki, zaglosujcie na schronisko w Radomsku, bardzo potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/2023...-pomoc./page38 Trzeba sie zarejstrowac na stronie krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353 zagłosowane :) Quote
fiorsteinbock Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dzieki Gosiu, pomozcie rozsylac prosbe - Radomsko musi dostac wsparcie. Quote
fochu Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 wrzuciłam prośbę o oddanie głosu na Radomsko na Fb Quote
giselle4 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Asior napisał(a):no no :) tak musimy sobie to tłumaczyć ;) Jeszcze nie wiem jak stara jamnica rezydentka ją przyjęła, ale jutro się dowiem ;) mam nadzieje ze bedzie ok:) Quote
giselle4 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 fochu napisał(a):dziewczynka już odstawiona na akademie rolniczą teraz tylko fruu do Krakowa :) Gosiu dziekuje bardzo rozgladam sie za taka malizna aby Tobie dac:) Quote
fochu Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 giselle4 napisał(a):Gosiu dziekuje bardzo rozgladam sie za taka malizna aby Tobie dac:) hihihi wiesz Grażynko że ja chętnie wezmę ,tylko moja rodzina by się chyba już mnie zrzekła :P Quote
Recommended Posts