Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny ona jest rewelacyjna!
moj Elik to drań,choć miły jest dla niej o dziwo :)
dałam jej posłanie Elisiowe w pokoju gościnnym ,bo tam siedziałam ,poszłam potem na spacer z nimi
wróciliśmy do domu ,to sobie pomyślałam że przeniosę jej posłanie do sypialni niech śpi z nami
a ona poszła do gościnnego,położyła się na swoim ręczniku ,malenka kochana
więc zaniosłam jej to legowisko Elikowe niech śpi na miękkim ,nakryłam ręcznikiem i odpadła :D
kocham ją!

Posted

Asior napisał(a):
no nieee no boska jest :)
śmiać mi się chce, bo Klaudia naciskała, że ona ją chce z kokardką :D
no to ma z kokardką :)

chcesz i masz
ale to prawad ona nie spawia zadnych klopotow.....aniołek

Posted

dziewczyna jest rewelacyjna :)
w nocy hop na łózko i pod kołdrę ,pospała tam nie wiem nawet jak długo ale jak się rano obudziłam spała w swoim posłaniu :)
w domu nic nie nabrudziła,prowadzi do drzwi jak chce wyjść
na spacerkach bardziej ciągnie niż mój Elik :P

Posted

Slodka jest, to prawda. I niesamowicie madra. W trakcie jazdy zaczelo jej sie zbierac na wymioty, szybko postawilam ją na gumowy dywanik ale przeszlo jej, to byl falszywy alarm. Wskoczyla na siedzenie i przytulila sie. Jak wjechalismy do Wroclawia znowu ją zaatakowaly mdlosci, szybciutko zeskoczyla na gumowy dywanik i sobie ulzyla. Taka madrala czysciutka!!!
A tak poza tym to caly czas sie tulila i na kolana pchala, byleby czuc czlowieka. Tz po uchu wylizala w ramach podziekowan za przejazdzke ;)

Posted

księżniczka już u Klaudii :)
Niby taka grzeczniutka, a obwarczała pekinkę Klaudii :D
Dostała od cioci asiorkowej czerwoną obróżkę z diamencikami, jak prawdziwa królowa teraz będzie wyglądać ;)
Maciuś (ten psiak z Krotoszyna) siedzi grzeczniutko i stresa ma, ale myślę, że szybko się przekona, ze tam mu się krzywda nie stanie ;)

Posted

Asior napisał(a):
no no :) tak musimy sobie to tłumaczyć ;)
Jeszcze nie wiem jak stara jamnica rezydentka ją przyjęła, ale jutro się dowiem ;)

mam nadzieje ze bedzie ok:)

Posted

giselle4 napisał(a):
Gosiu dziekuje bardzo rozgladam sie za taka malizna aby Tobie dac:)

hihihi wiesz Grażynko że ja chętnie wezmę ,tylko moja rodzina by się chyba już mnie zrzekła :P