giselle4 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Asior']KKANAREK BĘDZIE JEDNAK NIE WE WTOREK A W PONIEDZIAŁEK WE WROCKU Będzie tam na 10.. Trzeba będzie jej dowieźć psiaka na plac Grunwaldzki od tyłu jest wejście do kliniki weterynaryjnej Uniwersytetu Przyrodniczego. ULV czy dasz radę????? ja po zapaleniu oskrzeli blagam niech kto spomoze Quote
fiorsteinbock Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 KOCHANA cioteczka FOCHU przenocuje Iris i jutro zawiezie pod klinikę. Nie mamy transportu na ranek, wiec taka opcje wymyslilismy. Asior, mozesz podeslac mi namiary na kkanarek aby dziewczyny byly w kontakcie? Quote
giselle4 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 fiorsteinbock napisał(a):KOCHANA cioteczka FOCHU przenocuje Iris i jutro zawiezie pod klinikę. Nie mamy transportu na ranek, wiec taka opcje wymyslilismy. Asior, moze podeslac mi namiary na kkanarek aby dziewczyny byly w kontakcie? ASior jeszcze sie nie odezwala....ale do wieczora daleko Quote
basia34 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Kruszynka nakarmiona i po spacerku.Hopaj malutka. Quote
fiorsteinbock Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 giselle4 napisał(a):ASior jeszcze sie nie odezwala....ale do wieczora daleko A nic nie szkodzi, napisalam do kkanarekk prosbe o nr tel. Po 18stej jestem juz umowiona z Gosia we Wroclawiu. Quote
fochu Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 no to czekamy na gwiazdeczkę :) mam nadzieję że Elik jej nie zje ;) Quote
giselle4 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 fochu napisał(a):no to czekamy na gwiazdeczkę :) mam nadzieję że Elik jej nie zje ;) Gosiu,tylko jej pilnuj do Elik ja zbalamuci:) Quote
basia34 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ja jestem do waszej dyspozycji ,czekam na Was kochane. Quote
giselle4 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 pakuj sie dziecinko jutro juz nowe zycie:) Quote
Asior Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 giselle4 napisał(a):ASior jeszcze sie nie odezwala....ale do wieczora daleko asior już napisała nr do kkanarek ;) Jest gorąca prośba do opiekunki Iris... żeby napisała na kartce wszystko co Klaudia musi wiedzieć o suni. Co je, co lubi, czego się boi. Klaudia nie chciała by jej drastycznie zmieniać jedzenia. Quote
fochu Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 giselle4 napisał(a):Gosiu,tylko jej ilnuj do Elik ja zbalamuci:) Elik był dziś na pierwszych zajęciach w przedszkolu i jest padnięty jak pies pluto,więc może nie będzie tak źle ;) Quote
giselle4 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Asior napisał(a):asior już napisała nr do kkanarek ;) Jest gorąca prośba do opiekunki Iris... żeby napisała na kartce wszystko co Klaudia musi wiedzieć o suni. Co je, co lubi, czego się boi. Klaudia nie chciała by jej drastycznie zmieniać jedzenia. na karteczke juz nie bylo czasu Iris je wszystko i gotowane i sucha lubi spacerki i trzeba z nią wychodzic bo bedzie cierpiec a nie zalatwi sie w kojcu. boi sie samotnosci ....chce by był ktos blisko ale nie szczeka kiedy jest sama cichutko lezy na poslanku u nas miala do gryzienia gąsiorka... Quote
giselle4 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Asior,prosze niech pani podpisze umowe adopcyjna i odeslij mi ją albo do schronu... Quote
giselle4 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Fochu ,zrob fotke po przyjedzie do Ciebie malutkiej dziecinki Quote
giselle4 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 aaa i umiesc tutaj bo my dzisiaj bez aparatow:( Quote
Asior Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 giselle4 napisał(a):Asior,prosze niech pani podpisze umowe adopcyjna i odeslij mi ją albo do schronu... ooki doki :) podaj mi adres do odsyłki ;) Mała będzie miała naprawdę fajny domek ;) Quote
giselle4 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Asior napisał(a):ooki doki :) podaj mi adres do odsyłki ;) Mała będzie miała naprawdę fajny domek ;) dziekuje i wierze Tobie.....bo jestesmy z jednej gliny Quote
fochu Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 jasne że foteczki naszej piękności się pojawią :) Quote
fochu Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 dziewczynka jest już u mnie,Elik ją ślicznie przyjął(normalnie mnie chłopak zaskakuje) Iris śpi na posłanku Elikowym,sesja zrobiona,potem wkleję fotki cud dziewczyna,sam chętnie bym ją zostawiła u siebie :D Quote
fiorsteinbock Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 A ja dopiero zajechalam do domu, straszny ruch na drogach :) Iris to typowy maluch do tulenia i calowania, jest rozkoszna w calosci :) Czlowiek dla niej to najwiekszy Przyjaciel i akceptuje kazdego kogo napotka, od razu sie zaprzyjaznia bez jakichkolwiek zastrzezen. Odpowiadają jej Wujkowie i Ciotki, byleby byly z nią. Domek bedzie mial z niej prawdziwa pocieche. Iris nie mozna nie kochac ale nie lubic. Taka juz jest...i ja bym ją z mila checia zaadoptowala :) Quote
gojda1971 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 macius tez juz szykuje sie do drogi beda tam razem z nową kolezanka Quote
fiorsteinbock Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Trzymamy zatem kciuki za futrzastych :) Macius tez na DS? Quote
Asior Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Trzymamy zatem kciuki za futrzastych :) Macius tez na DS? Nie Maciuś na DT.. Ten domek ma szczęście do znajdywania domków.. ostatnia malizna z Jamrozowizny była tam niecałe dwa dni :D Quote
gojda1971 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 wiem mi chodziło tylko o to ze razem pojada Quote
Recommended Posts