giselle4 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Nikaragua napisał(a):Jaka śliczna malizna. to niech zmyka szybko do tego domku w Krakowie :) tey jej tego zycze Quote
mshume Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Czyli dobrze, ze dałam znać Asiorowi :) trzymam kciuki :)giselle4 napisał(a):ciotki,jezeli wszystko bedzie prawda to Ona ma juz domek w KRAKOWIE I TO SPRAWDZONY PRZEZ NASZA CIOTECZKE ASIOR to by był najszybszy domek na dogo:) Quote
fochu Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Boziu jedyny jakie maleństwo ! Przesłodka ,byłoby wspaniale gdyby do tego domku pojechała :) Quote
giselle4 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 mshume napisał(a):Czyli dobrze, ze dałam znać Asiorowi :) trzymam kciuki :) dziękuje kochana ,bardzo dziekuje:0 Quote
giselle4 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 fochu napisał(a):Boziu jedyny jakie maleństwo ! Przesłodka ,byłoby wspaniale gdyby do tego domku pojechała :) a troche wiekszych jest 8 istotek i co z tymi zrobic biedakami? ja juz nie wiem:( Quote
fiorsteinbock Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 heheh to fotek juz nie wstawiac? :) Domek zaklepany? Quote
giselle4 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 fiorsteinbock napisał(a):heheh to fotek juz nie wstawiac? :) Domek zaklepany? wstaw Edytko,wstaw ja zas wstawie kamyczek sunieczki Quote
basia34 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 No sliczny moze zrobimy grasiu jakis interes sprzedajac Go. Quote
RenWroc Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 czy Iris rzeczywiście ma już domek zaklepany? pytam, bo przekonuję powoli rodzinę do adopcji, a przy takich ładnych dwóch kilogramach doszli byśmy chyba do porozumienia :) Quote
Poker Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 o ludzieeeeeee, co za rozkosz, uwielbiam takie maleńtaski :loveu: i imię świetne I co z DS, kiedy jedzie? Quote
giselle4 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Poker napisał(a):o ludzieeeeeee, co za rozkosz, uwielbiam takie maleńtaski :loveu: i imię świetne I co z DS, kiedy jedzie? Kieruje akcja Asior a Ona jak wiemy jest zbanowana ale mysle ze do soboty cos wymyslą dziewczyny:: 0 Quote
giselle4 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 RenWroc napisał(a):czy Iris rzeczywiście ma już domek zaklepany? pytam, bo przekonuję powoli rodzinę do adopcji, a przy takich ładnych dwóch kilogramach doszli byśmy chyba do porozumienia :) Witaj ,czy to musi byc dziewczynka? moge podeslac pare fotek rownie atrakcyjnych i malutkich panow..... Quote
giselle4 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 basia34 napisał(a):No sliczny moze zrobimy grasiu jakis interes sprzedajac Go. oprawimy w srebro i na allegro,oryginal:) Quote
RenWroc Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 halo, halo, widzi mnie ktoś, chcę kruszynkę do domku zabrać, proszę dać znać, czy ten wcześniej zadeklarowany domek jest wciąż zainteresowany.. Quote
ulvhedinn Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='RenWroc']halo, halo, widzi mnie ktoś, chcę kruszynkę do domku zabrać, proszę dać znać, czy ten wcześniej zadeklarowany domek jest wciąż zainteresowany.. A jakby był, to moze cię zainteresuje 3,5 kg? ;) http://www.dogomania.pl/threads/202117-Żmigród-Yorkowaty.Same-kości-ból-i-strach-(Juz-piękny-o-ogłoszenia-prosi!!!!! Quote
Recommended Posts