fochu Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 a to ci spryciara sobie kocią kuwetę przywłaszczyła :D heheh może i u mnie z kuwetki korzystała a ja niczego nieświadoma byłam ;) Quote
Asior Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ale to szok jest, nie?? ja rozumiem, że czasem ludzie uczą takie 1,5 kg malizny sikać w domu, żeby nie zamarzały w zimie na polu, ale Iris do miniaturek nie należy a i tak bezbłędnie korzysta z kuwety ;) Quote
fochu Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ciekawe czym jeszcze nas zaskoczy dziewczynka ? Quote
giselle4 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Asior napisał(a):ale to szok jest, nie?? ja rozumiem, że czasem ludzie uczą takie 1,5 kg malizny sikać w domu, żeby nie zamarzały w zimie na polu, ale Iris do miniaturek nie należy a i tak bezbłędnie korzysta z kuwety ;) Asiu,bardzo prosze o przesłanie Umowy Adopcyjnej musze rozliczyc sie w schronisku i Iris:) dziekuje Quote
Asior Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 giselle4 napisał(a):Asiu,bardzo prosze o przesłanie Umowy Adopcyjnej musze rozliczyc sie w schronisku i Iris:) dziekuje kurcze, zapomniałam powiedzieć Klaudii :oops: JUtro będe z nią rozmawiać!!!! Mam też kupę zdjęć małej, ale to już jutro wkleję ;) Quote
giselle4 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Asior napisał(a):kurcze, zapomniałam powiedzieć Klaudii :oops: JUtro będe z nią rozmawiać!!!! Mam też kupę zdjęć małej, ale to już jutro wkleję ;) Dziekuje Asiu:) a fotki kochamy ogladac.... Quote
fiorsteinbock Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Cudne, cudne i zadowolone! Koty przepiękne, psiakom tez niczego nie brakuje - jednym slowem - niesamowita ekipa! Quote
giselle4 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 piekne a jamniczek bombka... koty tez sliczne:) Quote
mshume Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Super foty, widać,że dziewczyny dobrze się razem bawią :) Quote
Asior Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 noo bombka, bombka.. po sterylce się roztyła.. ale dałam Klaudii już błonnik i mam nadzieje, że przyniesie rezultat ;) Quote
giselle4 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Asior napisał(a):noo bombka, bombka.. po sterylce się roztyła.. ale dałam Klaudii już błonnik i mam nadzieje, że przyniesie rezultat ;) to nie domek to mino zoo:) ale zwierzaki szczesliwe i dobrze :) Quote
Asior Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 giselle... no coty!!! przecież większość z nas ma po kilka zwierzaków ;) Quote
giselle4 Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Asior napisał(a):giselle... no coty!!! przecież większość z nas ma po kilka zwierzaków ;) hihihihi to ja sie do nich nie zaliczam mam jedną niunie i na działce-15 kotow ale to nie moje tylko przychodza na miche:) Quote
giselle4 Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Asior napisał(a):giselle... no coty!!! przecież większość z nas ma po kilka zwierzaków ;) ale podziwiam ludzi ktorzy maja wiecej zwierzat oboje z Tz jestesmy alergikami a On jeszcze astma oskrzelowa ale po odczulania czujemy sie dobrze. zwierzata kochamy Zycze Wesołych Swiat Quote
Asior Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 osz kurcze, mówiłam już Klaudii i tym, muszę jej jeszcze raz przypomnieć Quote
Recommended Posts