Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulvhedinn']No to własnie ta "moja" Paulina ;) Jak nie padnę jutro (mam upiorny dzionek) to mogę po nią we wtorek rano pojechać PKS-em, do 15b
kobietochyba z nieba spadlas...zawsze spadasz z...nieba....

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):
No to własnie ta "moja" Paulina ;) Jak nie padnę jutro (mam upiorny dzionek) to mogę po nią we wtorek rano pojechać PKS-em, do 15 chyba wyrobię?

dam moj transporterek...ostatni
kiedys odbiore:0
albo TY ZABIERZESZ DO SIEBIE ..JAKOS TO BEDZIE

Posted

BARDZO PROSIMY o to czy ktoś dał by radę małą przewieźć na wtorek (przyszły), do wrocławia.. Znalazłam inny transport, samochodowy, żeby Pauliny nie obciążać wiezieniem pociągiem i kłopotem z transporterkiem (no bo jak go potem zwrócić).. A ponieważ do tego domu jedzie też inny psiak na tymczas z Krotoszyna to połączyłam oba transporty w jeden.
No więc transport bezpłatny, kkanarek jedzie do Wrocławia z krakowa z psem na badania to by ją wzieła i tego malucha z Krotoszyna

Posted

U mnie to zależy niestety od pracy,jesli nie będę pracować to nie ma sprawy (a- i będę miała prośbę o przewiezienie czegoś Z Krakowa ;) ).

P.S. Asior, czego telefonu nie odbierasz???

Posted

KKANAREK BĘDZIE JEDNAK NIE WE WTOREK A W PONIEDZIAŁEK WE WROCKU

Będzie tam na 10.. Trzeba będzie jej dowieźć psiaka na plac Grunwaldzki od tyłu jest wejście do kliniki weterynaryjnej Uniwersytetu Przyrodniczego.
ULV czy dasz radę?????