Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RenWroc napisał(a):
halo, halo, widzi mnie ktoś, chcę kruszynkę do domku zabrać, proszę dać znać, czy ten wcześniej zadeklarowany domek jest wciąż zainteresowany..

jestem,jestem
jutro napisze czy wczesniejszy domek jest zainteresowany
jak nie to....:)

Posted

Kto robił u Ciebie wizytę przedadopcyjną? Możesz dać jakieś referencje?

RenWroc napisał(a):
halo, halo, widzi mnie ktoś, chcę kruszynkę do domku zabrać, proszę dać znać, czy ten wcześniej zadeklarowany domek jest wciąż zainteresowany..

Posted

dotąd nikt u mnie nie robił wizyty przedadopcyjnej w sprawie psiaka, bo psiaka nie mam, za to swego czasu pomyślnie przeszłam "test na kota", bo wzięłam kotkę z domu adopcyjnego i mam dwa koty dwuletnie teraz, a kot w domu, mój poprzedni, przeżył zdrowo ponad 16 lat; teraz przeprowadziłam się, ale z wiosną przyjdzie czas na wszelkie zabezpieczenia balkonu i okien, w razie czego zapraszam..

Posted

Już jestem, tak psiaka chce dla siebie, koty jeszcze na psach się nie znają, Kuba 4kg energii, ma ADHD i nie da sobie w kasze dmuchać, Laleczka, parę deko wagi mniej i delikatesik jest, atakować nie będzie, liczę na to, że przez małego psiaka atakowana za bardzo nie będzie, a z czasem wszystko chyba się ułoży; dobra byłaby wizyta przedadopcyjna z psem od razu, ale nie wiem, czy to się da zrobić, to mój pierwszy raz :))

Posted

boszzzz, jaki ruch na wątku :) Niedługo się bić zaczną ;)
Niestety zmartwię niektórych, domek zainteresowany nadal ;) Kombinujemy tylko transport ;)
Domek zakochany na maxa codziennie oglądają zdjęcia ;)
W domu też jest kilka kotów, więc będzie wesoło . Za domek ręczę, jest mi znany od kilku m-cy, jesteśmy w stałym kontakcie, do tej pory był naszym (KTOZ-owskim) DT dla kotów, ale teraz jest w stanie dać DS tej ślicznotce i DT dla jakiejś jeszcze malutkiej bidy ;)

Posted

Asior napisał(a):
boszzzz, jaki ruch na wątku :) Niedługo się bić zaczną ;)
Niestety zmartwię niektórych, domek zainteresowany nadal ;) Kombinujemy tylko transport ;)
Domek zakochany na maxa codziennie oglądają zdjęcia ;)
W domu też jest kilka kotów, więc będzie wesoło . Za domek ręczę, jest mi znany od kilku m-cy, jesteśmy w stałym kontakcie, do tej pory był naszym (KTOZ-owskim) DT dla kotów, ale teraz jest w stanie dać DS tej ślicznotce i DT dla jakiejś jeszcze malutkiej bidy ;)

witaj i dobrze ze jestes.....
szuakaj transportu i bardzo dziekuje:)

Posted

no to się cieszę, że mała będzie miała domek, to najważniejsze, a mnie może jeszcze kiedyś jakaś mordka chwyci za serce, bo potrzebna jest ta iskra, żeby pokochać, powodzenia malutka!

Posted

Asior napisał(a):
odezwała sie do mnie jedna osoba w sprawie transportu. Czekam na odpowiedź ile by to kosztowało.

powiem jeszcze ze mamy z malutka kłopot
bo to jest smietnikowiec ktory nie zalatwi swoich potrzeb w boksie:(
i trzeba ja codziennie wystawiac na pole
to nie sunka ,to cud ,miod, malinka

Posted

giselle4 napisał(a):

spoko Klaudia ma dom z ogrodem ;)
Miałaś mi podesłać jakieś bidy.....
AA kroi się transport.. nasza niezawodna Ulv mi napisała na pw :loveu:

Posted

Asior napisał(a):
spoko Klaudia ma dom z ogrodem ;)
Miałaś mi podesłać jakieś bidy.....
AA kroi się transport.. nasza niezawodna Ulv mi napisała na pw :loveu:

pewnie ze podesla....Boy i Smyk iWilli
poczekaj jutro zrobimy foty i masz moje dzieci i prosze o pomoc

Posted

giselle4 napisał(a):

To klopotem nazywasz? :) to czyscioszek nie smietnikowiec.
Jutro przyjade do Azyla, zrobie zdjecia. I ciesze sie, ze mała ma juz zaklepany domek bo zasluguje na normalnosc, nie schron czy ulice :(