basia34 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mala nasza widze ze jest duze zainteresowanie Toba.pnij sie wysoko. Quote
giselle4 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 RenWroc napisał(a):halo, halo, widzi mnie ktoś, chcę kruszynkę do domku zabrać, proszę dać znać, czy ten wcześniej zadeklarowany domek jest wciąż zainteresowany.. jestem,jestem jutro napisze czy wczesniejszy domek jest zainteresowany jak nie to....:) Quote
mshume Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Kto robił u Ciebie wizytę przedadopcyjną? Możesz dać jakieś referencje?RenWroc napisał(a):halo, halo, widzi mnie ktoś, chcę kruszynkę do domku zabrać, proszę dać znać, czy ten wcześniej zadeklarowany domek jest wciąż zainteresowany.. Quote
RenWroc Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 dotąd nikt u mnie nie robił wizyty przedadopcyjnej w sprawie psiaka, bo psiaka nie mam, za to swego czasu pomyślnie przeszłam "test na kota", bo wzięłam kotkę z domu adopcyjnego i mam dwa koty dwuletnie teraz, a kot w domu, mój poprzedni, przeżył zdrowo ponad 16 lat; teraz przeprowadziłam się, ale z wiosną przyjdzie czas na wszelkie zabezpieczenia balkonu i okien, w razie czego zapraszam.. Quote
mshume Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Jeśli sunia miałaby do Ciebie trafić, to dziewczyny pewnie odwiedzą Cię. A jak koty reagują na psa? Quote
RenWroc Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Już jestem, tak psiaka chce dla siebie, koty jeszcze na psach się nie znają, Kuba 4kg energii, ma ADHD i nie da sobie w kasze dmuchać, Laleczka, parę deko wagi mniej i delikatesik jest, atakować nie będzie, liczę na to, że przez małego psiaka atakowana za bardzo nie będzie, a z czasem wszystko chyba się ułoży; dobra byłaby wizyta przedadopcyjna z psem od razu, ale nie wiem, czy to się da zrobić, to mój pierwszy raz :)) Quote
ulvhedinn Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 RenWroc, jakby Ci się Dudek jednak spodobał, to on jest w domu z kotami i nikogo nie gania. Quote
Asior Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 boszzzz, jaki ruch na wątku :) Niedługo się bić zaczną ;) Niestety zmartwię niektórych, domek zainteresowany nadal ;) Kombinujemy tylko transport ;) Domek zakochany na maxa codziennie oglądają zdjęcia ;) W domu też jest kilka kotów, więc będzie wesoło . Za domek ręczę, jest mi znany od kilku m-cy, jesteśmy w stałym kontakcie, do tej pory był naszym (KTOZ-owskim) DT dla kotów, ale teraz jest w stanie dać DS tej ślicznotce i DT dla jakiejś jeszcze malutkiej bidy ;) Quote
giselle4 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Asior napisał(a):boszzzz, jaki ruch na wątku :) Niedługo się bić zaczną ;) Niestety zmartwię niektórych, domek zainteresowany nadal ;) Kombinujemy tylko transport ;) Domek zakochany na maxa codziennie oglądają zdjęcia ;) W domu też jest kilka kotów, więc będzie wesoło . Za domek ręczę, jest mi znany od kilku m-cy, jesteśmy w stałym kontakcie, do tej pory był naszym (KTOZ-owskim) DT dla kotów, ale teraz jest w stanie dać DS tej ślicznotce i DT dla jakiejś jeszcze malutkiej bidy ;) witaj i dobrze ze jestes..... szuakaj transportu i bardzo dziekuje:) Quote
lika1771 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Asior w koncu jestes witaj z powrotem:lol: Quote
RenWroc Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 no to się cieszę, że mała będzie miała domek, to najważniejsze, a mnie może jeszcze kiedyś jakaś mordka chwyci za serce, bo potrzebna jest ta iskra, żeby pokochać, powodzenia malutka! Quote
basia34 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Moja kruszynko jak dobrze ze jest juz domek .Hopaj. Quote
Asior Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 odezwała sie do mnie jedna osoba w sprawie transportu. Czekam na odpowiedź ile by to kosztowało. Quote
giselle4 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Asior napisał(a):odezwała sie do mnie jedna osoba w sprawie transportu. Czekam na odpowiedź ile by to kosztowało. powiem jeszcze ze mamy z malutka kłopot bo to jest smietnikowiec ktory nie zalatwi swoich potrzeb w boksie:( i trzeba ja codziennie wystawiac na pole to nie sunka ,to cud ,miod, malinka Quote
giselle4 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 zrobie 2 nowe watki z małymi laleczkami zaprosze wtedy wszystkie ciocie:) czekam na Edytke i jej super aparat:) Quote
Asior Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 giselle4 napisał(a):powiem jeszcze ze mamy z malutka kłopot bo to jest smietnikowiec ktory nie zalatwi swoich potrzeb w boksie:( i trzeba ja codziennie wystawiac na pole to nie sunka ,to cud ,miod, malinka spoko Klaudia ma dom z ogrodem ;) Miałaś mi podesłać jakieś bidy..... AA kroi się transport.. nasza niezawodna Ulv mi napisała na pw :loveu: Quote
giselle4 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Asior napisał(a):spoko Klaudia ma dom z ogrodem ;) Miałaś mi podesłać jakieś bidy..... AA kroi się transport.. nasza niezawodna Ulv mi napisała na pw :loveu: pewnie ze podesla....Boy i Smyk iWilli poczekaj jutro zrobimy foty i masz moje dzieci i prosze o pomoc Quote
fiorsteinbock Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 giselle4 napisał(a):powiem jeszcze ze mamy z malutka kłopot bo to jest smietnikowiec ktory nie zalatwi swoich potrzeb w boksie:( i trzeba ja codziennie wystawiac na pole to nie sunka ,to cud ,miod, malinka To klopotem nazywasz? :) to czyscioszek nie smietnikowiec. Jutro przyjade do Azyla, zrobie zdjecia. I ciesze sie, ze mała ma juz zaklepany domek bo zasluguje na normalnosc, nie schron czy ulice :( Quote
Asior Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/24359-Wątek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!?p=16528626&viewfull=1#post16528626 jest szansa :multi: tylko ktoś by musiał do wrocka ją podrzucić!!!! Quote
ulvhedinn Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 No to własnie ta "moja" Paulina ;) Jak nie padnę jutro (mam upiorny dzionek) to mogę po nią we wtorek rano pojechać PKS-em, do 15 chyba wyrobię? Quote
Recommended Posts