maja602 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bardzo miła wiadomość. Lepszej decyzji być nie mogło. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Świeci gwiazda na niebie, srebrna i staroświecka, Świeci wigilijnie, każdy ją zna od dziecka. Chwyć w garść jej promienie, trzymaj je z całej siły. I teraz w tym rzecz cała, by się życzenia spełniły * B.Leśmian Życzymy Radosnych Świąt!!! Korunia, Nercio, Killlerek i Ich ludzie Quote
jostel5 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Czekamy na wynik wizyty p/adopcyjnej ,no i jeszcze w tym tygodniu Morgutan ma zmienić adres....:) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 No to super wiadomości!!! Czyli Morganek Nowy Rok przywita w Nowym Domku?! Wspaniale, z Nowym Rokiem, nowy rozdział w życiu Szczylka!!! Quote
jostel5 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Wizyta p/adopcyjna w przyszłym -mam nadzieję :)-Domku Morgana odbędzie się jutro o 16-tej....:) Quote
Kocurek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 o mama mia to czekamy na newsy.....i trzymamy kciukole.... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Tak, bardzo czekamy! Ja tam nadzieję, że wizyta wypadnie pozytywnie i nasz Morganek będzie miał swój domek!!! Quote
jostel5 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Wizyta wypadła znakomicie-Państwo zdecydowanie do sklonowania!!!:) Strasznie się cieszę! Jutro prawdopodobnie Szczeniak zostanie poznaniakiem-Państwo pojadą po niego całą Rodziną-z kocykami,ręcznikiem,smaczkami....! :) Będą fotki!:) Quote
maja602 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Bardzo się cieszę, że adopcja dojdzie do skutku i że Morgan będzie miał wspaniały dom. Czekałam na tę wiadomość. Quote
jostel5 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 No to ogłaszam światu,że Morgutan odbywa podróż do swojego Domku-właśnie w tej chwili są w okolicach Kutna i .....jadą dalej!:) Niunio jest bardzo grzeczny,trochę przestraszony,ale nie wycofany,z chłopczykiem (7-letnim synkiem Pani ) pełna komitywa! Pani powiedziała mi,że można zmieniać tytuł wątku,ponieważ Szczyl znalazł wreszcie SWÓJ DOM! Dt Morgutanka na razie przeżywa traumę porozstaniową i -wg relacji Pańci Pyśka-miał łzy w oczach w chwili pożegnania....Tak to już jest.... Niedługo psiak trafi do weta-ortopedy w Poznaniu,który zadecyduje,kiedy będzie można wyjąć to całe ustrojstwo z łapki.Na razie Morgan musi się jednak trochę zaaklimatyzować....:)Państwo dostali całą dokumentację medyczną psiuka,czyli wszystkie zdjęcia rtg,opis leczenia itp. I co? Chyba mamy przepiękny finał Pyśkowej historii??? [SIZE="4"]Wszystkim,którzy trwali przy psiaku przez te wszystkie miesiące jego trudnego życia i ani przez chwilę nie zwątpili,że będzie dobrze-z całego serca dziękuję!:loveu::Rose: Dt-za 7 miesięcy z Pyśkiem (choć miał być u Was tylko miesiąc...;)),jego operację,nadzorowanie procesu leczenia,zsocjalizowanie malucha i miłość,jaką od Was dostał...:Rose::calus::loveu: Eufrazynie i innym basseciarzom-za ogromne wsparcie duchowe i finansowe-:Rose::Rose::Rose: Mai 602- za stałą obecność na wątku,wsparcie finansowe oraz "złote ogłoszenie" :loveu:,dzięki któremu psiak znalazł najlepszy z możliwych Domek!:loveu::Rose: Stałym deklarowiczkom Niunia-za opiekę i ogromne wsparcie!:loveu::Rose::Rose::Rose: Wszystkim ,którzy się psiakiem interesowali,robili bazarki ,zaglądali,podnosili wątek-WIELKIE DZIĘKUJĘ!:loveu::iloveyou::Rose: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Piękne zakończenie roku dla Pysia:):):) Może Pysiulek-Morganek tak długo czekał na domek, bo to miał być właśnie TEN DOMEK!!! Ściskam DT Morganka-wiem, co teraz przeżywacie... Ja tydzień temu pożegnałam moją tymczasowiczkę LUNĘ... Do dziś buczę... Jednak najważniejsze szczęście psiaków!!! Morganku! Wszystkiego dobrego Kochany!!! I czekamy na zdjęcia z DS Morganka:) Quote
maja602 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Myślę, że można nową włascicielkę Morgana zaprosić na wątek, to może w wolnej chwili napisze coś o piesku lub wklei zdjęcie. Morganowi i jego właścicielom życzę wiele radości ze wspólnie spędzonych chwil. Powodzenia piesku. Quote
arabiansaneta Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ciekawe, czy on zostanie Morganem, czy może znowu Pysiem, czy nowi właściciele wymyśla jeszcze inne imię? Quote
jostel5 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Pani Szczeniaka ma się zarejestrować na DGM,więc na pewno się dowiemy,jakie imię psiak będzie nosił....:) Quote
cavani Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Może Pysiulek-Morganek tak długo czekał na domek, bo to miał być właśnie TEN DOMEK!!! No oczywiście, że tak - po prostu musiał trafić swój na swego :lol: Pycholku kochany, wiele szczęscia ci życzę w twojej nowej, wspaniałej rodzinie! Quote
Bejotka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 No nareszcie Morganku :) Bardzo się cieszę :) Quote
pola53 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Podczytywałam wątek od jakiegoś czasu, ale bałam się odzywać, żeby nie zapeszyć. I ja bardzo się cieszę, że zwierzaczek wreszcie się doczekał :). Życzę jemu i nowym właścicielom wszystkiego co tylko najlepsze. To cieszy, kiedy piesek znajduje kochający dom. Oby więcej biedulków znalazło swoje szczęście w nowym roku. Quote
maja602 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Zapraszam wszystkich na wątek Sucharka. Fajny jest. Też potrzebuje domu a gosci na wątku mało. http://www.dogomania.pl/threads/219266-Zagłodzony-Sucharek-przeżył-ale-jaki-los-go-teraz-czeka-Psiak-błaga-o-pomoc! Quote
agnieszka1565 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 uff udało nam się zalogować przed końcem roku :) jesteśmy nowym domkiem Morgana i takie imię mały ma i takie pozostaje - to przez to imię trafił do nas postaram się opisywać co u młodego, ale zapraszam na nasz wątek na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=132916 facet ma się całkiem nieźle z wyjątkiem dolegliwości związanych z brzuszkiem, ale dajemy radę dostał tabletki i dietę - jak nie przejdzie do poniedziałku to wet nas zobaczy:roll:, mieliśmy w planie pojechać z Morgankiem dopiero za 2 tygodnie ale jak mus to mus i kilka szybkich fotek: i na tą chwilke tyle, bo gościu jest strasznie ruchliwy i ciężko go złapać do ładnej fotki wszystkim którzy pomagali bardzo dziękujemy za okazaną pomoc i serce:angel: życzymy wam i waszym futrom, aby nadchodzący rok był lepszy od starego i aby udało nam się znaleźć i pomóc wielu psom:multi: i kotom;) Agnieszka i kosmiczny zwierzyniec Quote
maja602 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Agnieszko my Tobie dziękujęmy, że jesteś na wątku. Za wiadomości o Morganie i fotki. Życzymy Tobie, Morganowi i pozostałym domownikom samych szczęśliwych dni. Quote
Recommended Posts