Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Uszka wyczyszczone, a przed czyszczeniem pobrany wymaz do badania.
Po 5 wacikow do kazdego ucha poszlo, bo gleboko bylo sporo zabrudzen.
Wyciekow nie ma, ale uszka zaczerwienione.
Trzeba poczekac teraz, co pokaza badania.
Wyniki beda w poniedzialaek, ale najpierw mam zadzwonic, bo pani powiedziala, ze " jak nic nie bedzie roslo, to bedzie trzeba jeszcze poczekac ".
U pani doktor Denisek nie byl najgrzeczniejszym pieskiem .... warczal na nas przeokropnie i trzeba go bylo mocno trzymac.
W samochodzie byl za to bardzo grzeczniutki, lezal sobie cala droge cichutko.

Posted

zuziaM napisał(a):
Oczywiscie, tak bedzie najlepiej.
Asiu, Ty juz w domu, czy jeszcze daleko od nas ????

w domu :lol:

A nasz Denisek dzisiaj w Metrze, moze ktoras cioteczka widziala w wydaniu papierowym?

Posted

Ludzie Kochani, słuchajcie :-) , czy jest sens pisać jakis nowy tekst jeszcze, skoro pssiak jest ogłaszany? Ja poległam z gorączka i dzikim bólem glowy i do tej pory nic nie napisalam... :oops:
Jeśli trzeba, to napiszę, ale pytam, czy trzeba.

Posted

Wynik odebralam 31.10 ... nadal w uszku Denisa jest gronkowiec i grzybki.
Jutro podjade do pani doktor ( wyjechala na kilka dni ) i kupie kolejne leki. Uszka wygladaja ladnie, ale bakterie nadal w nich siedza.

Posted

zadnego tel z Metro? oj, to metro zawodzi ostatnio na calej linii....

sluchajcie, jak tak porownuje np gumtree. denis na 4str ma 60 obejrzen. a rufi na 5str-czyli pare dni dluzej, a ma 230 obejrzen. wg mnie, ten tekst jego jest owiele, wiele za dlugi. nie dosc,ze ten wstep na 10 linijek, poziej to cv sie ciagnie i ciagnie. wychozi, jak elaborat na gumtree. zerknijcie sami

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DENIS-w-t-Teriera-Przenicznego-prosi-o-domek-W0QQAdIdZ324957486

skroccie tekst, naprawde. i foto tytulowe, mimo ze orginalne i wyrozniajce sie- w tm serduszku, ale tam psa w ogole nie widac, tylko oczy i usmiechniety pysk. musi byc bardziej psa widac.

Posted

Tylko, że wejścia liczą się już za samo zaglądnięcie na ogłoszenie - małej ilości wejść nie może być winien zbyt długi tekst.

Zdecydowanie najważniejsze w tym przypadku - jeśli mówimy o ilości wejść na dane ogloszenie - są myślę tytuł i zdjęcie.

Z tym zaryzykowałam, bo przez te wszystkie lata, kiedy robię ogłoszenia, zdarzało się już kilka razy, że właśnie takie udziwnione, inne, ozdobione zdjęcia przyciągały więcej oglądających.
Ale na to nie ma reguły.

Trzeba próbować z różnymi zdjęciami, aż do skutku.

Na tablica.pl na ogłoszenie Denisa z tym samym zdjęciem weszło 134 osoby