asia-s Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Denisek bedzie w ten piatek w Metrze. Martka1982 dzieki serdeczne za pomoc :-) Quote
fizia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 oo to trzymajmy kciuki!! Metro jest często bardzo skuteczne Quote
kora78 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ja w mwtro dalam 2 razy i za kazdy razem cisza. a ze do 3 razy sztuka to niech Denis bedzie tym trzecim chociaz :) Quote
holmina Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Denisku co u ciebie nowego?jak uszka ? domku!!!!!szukaj Deniska szybciej,,,,on czeka!!! Quote
zuziaM Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Uszka wyczyszczone, a przed czyszczeniem pobrany wymaz do badania. Po 5 wacikow do kazdego ucha poszlo, bo gleboko bylo sporo zabrudzen. Wyciekow nie ma, ale uszka zaczerwienione. Trzeba poczekac teraz, co pokaza badania. Wyniki beda w poniedzialaek, ale najpierw mam zadzwonic, bo pani powiedziala, ze " jak nic nie bedzie roslo, to bedzie trzeba jeszcze poczekac ". U pani doktor Denisek nie byl najgrzeczniejszym pieskiem .... warczal na nas przeokropnie i trzeba go bylo mocno trzymac. W samochodzie byl za to bardzo grzeczniutki, lezal sobie cala droge cichutko. Quote
zuziaM Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Koszt wizyty u pani doktor 20 zl, a badania wymazu 40 zl Quote
asia-s Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='zuziaM']Koszt wizyty u pani doktor 20 zl, a badania wymazu 40 zl Zuziu pieniazki przeleje jak bede placic za hotel za listopad Quote
zuziaM Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Oczywiscie, tak bedzie najlepiej. Asiu, Ty juz w domu, czy jeszcze daleko od nas ???? Quote
asia-s Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 zuziaM napisał(a):Oczywiscie, tak bedzie najlepiej. Asiu, Ty juz w domu, czy jeszcze daleko od nas ???? w domu :lol: A nasz Denisek dzisiaj w Metrze, moze ktoras cioteczka widziala w wydaniu papierowym? Quote
olalolaa Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 polowałam żeby dostać ale nie udało mi się :( A tak chciałam Deniska zobaczyć w metrze :D Ciesze się że uszy załatwione, teraz tylko czekamy na ujemny wynik! Quote
Bogusik Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ano do góry Denisiatko,bo zima tuż,tuż...! Quote
kora78 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 i piatek minal i zadnego telefonu z metro? Quote
daga31081980 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Cioteczki z bazarku uzbierane 96,10 + 30 zł za bazarek kwiatkowy =100,40 zł Quote
beta ata Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ludzie Kochani, słuchajcie :-) , czy jest sens pisać jakis nowy tekst jeszcze, skoro pssiak jest ogłaszany? Ja poległam z gorączka i dzikim bólem glowy i do tej pory nic nie napisalam... :oops: Jeśli trzeba, to napiszę, ale pytam, czy trzeba. Quote
kora78 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 najgorszy przypadek w naszym schronie, z tym psiakiem to dopiero bedzie ciezko.. nie wiem, za co sie zabrac... http://www.dogomania.pl/threads/217056-Tragedia-dramat!-stary-slepy-gluchy-pies-wylowiony-z-kanału-pomozcie Quote
zuziaM Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Wynik odebralam 31.10 ... nadal w uszku Denisa jest gronkowiec i grzybki. Jutro podjade do pani doktor ( wyjechala na kilka dni ) i kupie kolejne leki. Uszka wygladaja ladnie, ale bakterie nadal w nich siedza. Quote
olalolaa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 No nie :( Ciężko kurcze będzie to wybić.. Quote
kora78 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 zadnego tel z Metro? oj, to metro zawodzi ostatnio na calej linii.... sluchajcie, jak tak porownuje np gumtree. denis na 4str ma 60 obejrzen. a rufi na 5str-czyli pare dni dluzej, a ma 230 obejrzen. wg mnie, ten tekst jego jest owiele, wiele za dlugi. nie dosc,ze ten wstep na 10 linijek, poziej to cv sie ciagnie i ciagnie. wychozi, jak elaborat na gumtree. zerknijcie sami http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DENIS-w-t-Teriera-Przenicznego-prosi-o-domek-W0QQAdIdZ324957486 skroccie tekst, naprawde. i foto tytulowe, mimo ze orginalne i wyrozniajce sie- w tm serduszku, ale tam psa w ogole nie widac, tylko oczy i usmiechniety pysk. musi byc bardziej psa widac. Quote
fizia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Tylko, że wejścia liczą się już za samo zaglądnięcie na ogłoszenie - małej ilości wejść nie może być winien zbyt długi tekst. Zdecydowanie najważniejsze w tym przypadku - jeśli mówimy o ilości wejść na dane ogloszenie - są myślę tytuł i zdjęcie. Z tym zaryzykowałam, bo przez te wszystkie lata, kiedy robię ogłoszenia, zdarzało się już kilka razy, że właśnie takie udziwnione, inne, ozdobione zdjęcia przyciągały więcej oglądających. Ale na to nie ma reguły. Trzeba próbować z różnymi zdjęciami, aż do skutku. Na tablica.pl na ogłoszenie Denisa z tym samym zdjęciem weszło 134 osoby Quote
Recommended Posts