jola_li Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 OlaLola napisał(a):A co to jest BDT?? Bezpłatny dom tymczasowy - ZA KTÓRY JUŻ TERAZ ŚCISKAM KCIUKI Z CAŁEJ SIŁY!!!!!! Quote
rita60 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Bosze masakra:shake:biedna malenka istotka..... Quote
Onaa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Przyszłam na zaproszenie Zofiji. Mogę dać sunię na FB ? Quote
ilon_n Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Zofija, wysłałam Tobie maila z kontaktem do potencjalnego DS. Dzwoń. Quote
Andzike Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ilon_n napisał(a):Zofija, wysłałam Tobie maila z kontaktem do potencjalnego DS. Dzwoń. ooooo :D :D :D Ale się dzieje :) Quote
OlaLola Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 jola_li napisał(a):Bezpłatny dom tymczasowy - ZA KTÓRY JUŻ TERAZ ŚCISKAM KCIUKI Z CAŁEJ SIŁY!!!!!! no ja też trzymam kciuki bardzo mocno... podczytuje też, że jakiś DS się szykuje... trzymam kciuki !! Quote
feliksik Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 jezu, jestem i ja - jak można było do takie stanu psa doprowadzić. trzymam kciuki za domek Quote
olivetshka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Również trzymam kciuki - biedna maleńka :( Quote
jaanna019 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No to niech idzie do ds - trzymam kciuki, bo jak usłyszałam o 300 + karma to się zaczęłam łamać, ale do mnie pewnie nie dowieziecie na bdt? Quote
Itske Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Cioteczki, ajkby ją tak wykąpać i wyczesać, (oraz niestety poobcinać) to po mojemu ona w typie grzywacza (długowłosowego jest) ten wydłużony pyszczon... będzie śliczna. Domku dostrzeż tę urodę pod zaniedbaniem, urodę i dobry charakter. Jeszcze się bedzie domek z psiną lansował:lol: Trzymam kciuki! Quote
Marycha35 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ludziki niech ten DS wypali!!!!! Mimo wszystko maleństwo ma szczęście, zobaczcie wątek wczoraj założony....:) Dogomaniacy jesteście w pytkę!!!!! Trzeba też tego jej kumpla ratować, pewnie w takim samym opłakanym stanie!!!!!! Quote
Zofija Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Czekajcie-napisała do mnie nasza wolontariuszka z Cieszyna, ze moze ją weźmie na tymczas- nie ogę się do niej dodzwonić . To byłoby idealnie. A pieniązki się przydają na doprowadzenie małej do normalnego stanu. Ponadto to jest bezpłatny tymczas, ale trzba dostarczać jedzenie. Ale jest super. Trzymajcie ksciuki. Wszystkim Wam dziękuję za przybycie i chęć pomocy. Quote
Zofija Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 ilon_n napisał(a):Zofija, wysłałam Tobie maila z kontaktem do potencjalnego DS. Dzwoń. dziękuję -będę dzwonić Quote
zuzka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Wstawiłam małą na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=134229783311922 Quote
Zofija Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='zuzka']Wstawiłam małą na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=134229783311922 bardzo Ci dziękuję! Quote
Zofija Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 ilon_n napisał(a):Zofija, wysłałam Tobie maila z kontaktem do potencjalnego DS. Dzwoń. jestem po rozmowie - wysłałam im ją mailem-dziękuję za kontak! Quote
Zofija Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Dzisiaj lub najpóźniej jutro idzie do dt w Cieszynie. Potrzebne będą pieniążki na jedzenie, strzyżenie i leczenie Quote
wieso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Zofija napisał(a):Dzisiaj lub najpóźniej jutro idzie do dt w Cieszynie. Potrzebne będą pieniążki na jedzenie, strzyżenie i leczenie jak cudnie ze jest dt..... Quote
kora78 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 super! bardzo sie ciesze, ale wiedzialam,ze szybko psinka kogos ze serce chwyci pokazcie kompana niedoli Quote
Andzike Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Zofija napisał(a):Dzisiaj lub najpóźniej jutro idzie do dt w Cieszynie. Potrzebne będą pieniążki na jedzenie, strzyżenie i leczenie Ufff... super. Zawsze to lepiej znaleźć gdzieś na miejscu niż wozić po całej Polsce :) Quote
Recommended Posts