Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jola_li napisał(a):
Bezpłatny dom tymczasowy - ZA KTÓRY JUŻ TERAZ ŚCISKAM KCIUKI Z CAŁEJ SIŁY!!!!!!

no ja też trzymam kciuki bardzo mocno...

podczytuje też, że jakiś DS się szykuje... trzymam kciuki !!

Posted

Cioteczki, ajkby ją tak wykąpać i wyczesać, (oraz niestety poobcinać) to po mojemu ona w typie grzywacza (długowłosowego jest) ten wydłużony pyszczon... będzie śliczna.
Domku dostrzeż tę urodę pod zaniedbaniem, urodę i dobry charakter. Jeszcze się bedzie domek z psiną lansował:lol:
Trzymam kciuki!

Posted

Ludziki niech ten DS wypali!!!!! Mimo wszystko maleństwo ma szczęście, zobaczcie wątek wczoraj założony....:) Dogomaniacy jesteście w pytkę!!!!! Trzeba też tego jej kumpla ratować, pewnie w takim samym opłakanym stanie!!!!!!

Posted

Czekajcie-napisała do mnie nasza wolontariuszka z Cieszyna, ze moze ją weźmie na tymczas- nie ogę się do niej dodzwonić . To byłoby idealnie. A pieniązki się przydają na doprowadzenie małej do normalnego stanu. Ponadto to jest bezpłatny tymczas, ale trzba dostarczać jedzenie. Ale jest super. Trzymajcie ksciuki. Wszystkim Wam dziękuję za przybycie i chęć pomocy.

Posted

ilon_n napisał(a):
Zofija, wysłałam Tobie maila z kontaktem do potencjalnego DS. Dzwoń.

jestem po rozmowie - wysłałam im ją mailem-dziękuję za kontak!

Posted

Zofija napisał(a):
Dzisiaj lub najpóźniej jutro idzie do dt w Cieszynie. Potrzebne będą pieniążki na jedzenie, strzyżenie i leczenie

jak cudnie ze jest dt.....

Posted

Zofija napisał(a):
Dzisiaj lub najpóźniej jutro idzie do dt w Cieszynie. Potrzebne będą pieniążki na jedzenie, strzyżenie i leczenie

Ufff... super. Zawsze to lepiej znaleźć gdzieś na miejscu niż wozić po całej Polsce :)