Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam ....Figuniu ! Moje posty już znikają !

Herspri napisał(a):
Un... ja wiem, że cel szczytny i w ogóle ale na prawdę dyskusja na temat głosowania musi się odbywać w temacie Figi :roll: :shake: ?

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i wyszło na moje, że to mix grzywki :-)
Trzymam kciuki za domek!
reklamujcie może jako mix grzywacza :-)
Ona jest na płatnym, czy bezpłatnym DT?

Posted

W bezpłatnym nie licząc jedzenia i weterynarza ;)

Z tym ogłaszaniem jej jako mixa grzywka to nie wiem ;D jak już tam uważacie ^^

Figa ma się dobrze, dokazuje na całego i staram się to ukrócić bo można wrzodów żołądka przy jedzeniu dostać jak zaczyna żebrać.

Posted

Fidze leje się z oczu, trzeba będzie to pokazać wetowi, poza tym chyba coś ją drażni w uchu, może będzie trzeba przeczyścić.
Zosiu ona ma ogłoszenia gdzieś w ogóle ?

Posted

Herspri napisał(a):
Fidze leje się z oczu, trzeba będzie to pokazać wetowi, poza tym chyba coś ją drażni w uchu, może będzie trzeba przeczyścić.
Zosiu ona ma ogłoszenia gdzieś w ogóle ?

tak, zamówiłam jej pakiet na 100 stronach

• 2 weeks later...
Posted

a przepraszam, trochę mnie tu nie było ;) Przy okazji szczepienia swojego psa zabrałam ze sobą Figę do swojego weterynarza dostała dicortineff i jak na razie jest dobrze, znaczy się dalej coś tam jej cieknie ale nie aż tak bardzo. Pooglądanie oczu Fidze to jest nie lada wyzwanie bo kręci głową jak koń odganiający się od much ^^ Jeśli wróci to łzawienie to trzeba będzie zrobić wymaz, w zasadzie tak by było najrozsądniej zrobić od razu no ale w tym momencie jak to się mówi ' już po ptokach' ;)

U Figi wszystko dobrze, poza tym że nikt się nią nie interesuje tzn, potencjalnych zainteresowanych adopcją zupełny brak.

• 2 weeks later...