marmosia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Przelałam Bingusiowi kilka groszy . Na pewno się przyda :) Quote
caryca26 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Pewnie kochana , że się przyda. Dzięki takim ludziom Bingo może teraz wieść szczęśliwy żywot u Ginn. Dziękujemy pięknie marmosia! Quote
caryca26 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Weszło 50zł od marmosia. Jesteś bardzo kochana! Dziękujemy pięknie w imieniu swoim i Bingusia! Quote
caryca26 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Weszła deklaracja od paulinken 10zł. Dziękujemy! Quote
Ginn Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 U nas nic specjalnego się nie dzieje. Bingo raz do rany przyłóż, a za chwilę coś mu się nie podoba. No cóż starość. W niedzielę zapowiadają słoneczną temp. - porobię zdjęcia. Quote
Kocurek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Przelalam Bingusiowi obiecany grosik-niestety tylko skromne 5 zl... Miziam psinke:) Quote
Roszpunka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Niestety, pogoda dziś nie dopisała. Byłyśmy w odwiedzinach u Ginn, zrobiłam Bingusiowi kilka fotek. Chłopak ma się nieźle i jest kapryśny, to fakt :) Quote
martka1982 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 pięknie wygląda! Sylwia jeśli możesz to wklej tutaj tekst jaki masz dla Binga w allegro,bo nie mogę znaleźć tej aukcji. nie mam już niestety czasu aby klecić coś od zera, a tu cioteczki robią ogłoszenia za darmo http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuj%C4%99-po-20-og%C5%82-dla-ka%C5%BCdego-psiaka-z-dogo/page3 Quote
Julia84 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Cioteczki czy mogę Was prosić o pomoc? :( Pomoc dla Milusia - psiaka znalezionego w strasznym stanie... "Wstępna diagnoza: starszy pies o wadze niespełna 10kg... sierść w strasznym stanie- zakołtuniony, sfilcowany, niezliczona ilość rzepów wplątana w długie futro, na jedno oko nie widzi, na drugim jest zaćma, tylna łapa wybita w biodrze, wisi bezwładnie(RTG), osłabienie, kupa z żółcią...podejrzenie, że bardzo długo już nie jadł... Z opinii lekarzy wynika, że Mikuś mógł być ofiarą wypadku... " Do jednego oczka było coś wbite. Miluś pilnie potrzebuje dt, w którym dojdzie do siebie po operacji... Nie mamy co z nim zrobić. Proszę pomóżcie cioteczki... :( Wątek Milusia: http://www.dogomania.pl/threads/216486-Wyrwana-noga_Zag%C5%82odzony_%C5%9Alepy-STARUSZEK_-Dom-Tymczasowy_%C5%9Brodki-za-operacj%C4%99!URATUJMY! Popatrzcie jaki biduś :( Quote
hankasanok Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 nie pogonicie?! [FONT=Times New Roman]ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA BAZAREK DLA ALBY![/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/216552-Biżuteria-galanteria-i-dodatki-dla-chorej-Astki-Alby-do-03.11[/FONT] [FONT=Tahoma]watek ALby[/FONT] [FONT=Tahoma]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=6701[/FONT] [FONT=Tahoma]sunia przebywa w schronisku na Śląsku ... w tym samym w którym kilka dni temu uśpili młodego i zdrowego Amorka [/FONT][FONT=Tahoma]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=85&t=6766[/FONT] [FONT=Tahoma]pieniądze przeznaczone będą na leczenie i hotelowanie suni (nie ma stałych deklaracji), nie pozwól aby podzieliła los Amorka!!!!! Pomóż nam zabrac Albe z tego miejsca........[/FONT] Quote
si_bcw Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 tekst jest stary, chyba z 1.posta [FONT=Times New Roman]Szukasz przyjaciela na lata? Bingo się wprasza![/FONT] [FONT=Times New Roman] Bingo trafił do konińskiego schroniska zimą 2010 r.[/FONT] [FONT=Times New Roman] Oceniono go na 13 lat. [/FONT] [FONT=Times New Roman] Jest to bardzo ułożony pies - [/FONT] [FONT=Times New Roman]garnie się do ludzi, ładnie chodzi na smyczy, [/FONT] [FONT=Times New Roman]ma 30cm w kłębie [/FONT] [FONT=Times New Roman]i zdecydowanie nie wygląda na swoje 13 lat![/FONT] [FONT=Times New Roman] Jest cichy i spokojny. [/FONT] [FONT=Times New Roman] Bezproblemowy psiak, który po prostu potrzebuje domu![/FONT] [FONT=Times New Roman] Daj mu szansę i adoptuj go, [/FONT] [FONT=Times New Roman]a on z pewnością pokocha Cię całym swoim psim serduszkiem![/FONT] [FONT=Times New Roman]Obecnie przebywa w domu tymczasowym, [/FONT] [FONT=Times New Roman]gdzie dał się poznać jako łagodny i wierny przyjaciel.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Doskonale dogaduje się z innymi psami[/FONT] [FONT=Times New Roman]i wyraźnie jest szczęśliwszy, kiedy może być stale z ludźmi.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie jest to jednak jego dom docelowy - [/FONT] [FONT=Times New Roman]szukamy ludzi, którzy pokochają go [/FONT] [FONT=Times New Roman]i zechcą dać mu prawdziwy dom na starość. [/FONT] [FONT=Times New Roman] W razie możliwości pomożemy z transportem na terenie Polski. [/FONT]wkleiłam go już tam do kontaktu podałam swój email i tel.Marty L. [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
caryca26 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Weszło 5zł od Kocurek. Dziękujemy! Quote
caryca26 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Zrobiłam dzisiaj przekaz do Ginn za kolejny miesiąc dla Binga. Quote
Ginn Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 caryca26 napisał(a):Zrobiłam dzisiaj przekaz do Ginn za kolejny miesiąc dla Binga. Dzięki za pamięć. Bingo zaczyna bardzo ładnie się bawić. Dziś zaczepiał Lorda - labradora do zabawy (początkowo trochę się go bał). Nie chodzi już za mną jak cień a zaczyna czerpać przyjemność z bycia z innymi zwierzętami. Jedzą wspólnie z moim Bąblem tzn obok siebie i nie ma szarpania się do cudzej michy - bo już wie, że tam to samo. Natomiast załapał, że po kolacji on zostaje wyróżniony miseczką czegoś bardzo dobrego (kiełbaska nadziana lekami) - wytrwale mnie pilnuje abym o lekarstwach nie zapomniała. Quote
martka1982 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 szybko załapał jaki jest tryb jego dnia:) dobrze,ze zaczyna akceptować inne psy, do tego stopnia,ze ma ochotę na zabawę z nimi:) ciekawe jak wygląda w akcji:) Quote
Ginn Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 martka1982 napisał(a):szybko załapał jaki jest tryb jego dnia:) dobrze,ze zaczyna akceptować inne psy, do tego stopnia,ze ma ochotę na zabawę z nimi:) ciekawe jak wygląda w akcji:) Śmiesznie - jest lekką baryłeczką i podskakuje na czterech łapkach, robi kółka no i szczeka, wreszcie szczeka (bo nie szczekał). Co ciekawe. Najszybciej zaakceptował psa największego ale jednocześnie najłagodniejszego - ma intuicję. Sika znacznie rzadziej, ale obficiej - a to dobrze, kupki ma ładne. Quote
martka1982 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 pisząc sika, masz na myśli,że jednak nadal w domu, tak? Quote
Ginn Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 martka1982 napisał(a):pisząc sika, masz na myśli,że jednak nadal w domu, tak? Ale już znacznie znacznie rzadziej. Quote
ŚWIAT Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ale przystojniak z Bingo na tych zdjęciach. Quote
caryca26 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Weszło 50zł deklaracji od MałgorzataD. Dzięki! Quote
Ginn Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Witajcie wszyscy. Jesień jest dla naszych zwierząt w tym roku bardzo łaskawa. Gdy słońce nagrzeje kamienie i drewno przed moim domem mogą się zwierzaki wylegiwać i grzać kosteczki. Bingo korzysta z tych okazji maksymalnie i widać, że z dużą przyjemnością. Znów troszeczkę podtył ale tak lubi gotowane, że trudno mu odmówić. Suszki je z mniejszym zacieciem. Quote
martka1982 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 i niech tak będzie jak najdłużej, taka pogoda napawa optymizmem, upał nie doskwiera a jednocześnie słońce przyjemnie ogrzewa.moze psiaki tez dzisiaj spędziły sporo czasu na trawce. Quote
Ginn Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 martka1982 napisał(a):i niech tak będzie jak najdłużej, taka pogoda napawa optymizmem, upał nie doskwiera a jednocześnie słońce przyjemnie ogrzewa.moze psiaki tez dzisiaj spędziły sporo czasu na trawce. No dziś słońca było u nas trochę mniej i było dość wilgotno - trochę mniej Bingo był na dworze - lepiej na materacu przy kaloryferze.;) Quote
martka1982 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Bingo ma sporo oszczędności, czy możemy uszczknąć z nich co nie co i wykupić mu pakiet ogłoszeń? mogę również dać go do wydania piątkowego dziennika zachodniego (jeśli wszystko pójdzie dobrze dwa psiaki od nas pojadą dzięki ogłoszeniu w tej gazecie do ds, więc z doświadczenia wiem,ze zainteresowanie jest). koszt jednego ogłoszenia to 46,30 co na to skarbnik? a jeśli chodzi o zwykły pakiet to catangel z tego co pamietam robi na 130 portalach tylko nie pamietam za jaką kwotę, albo kogoś z bazarków aktualnych poszukać Quote
Recommended Posts