Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weszły dzisiaj deklaracje od : MałgorzataD 50zł i od Randa 30zł ( to chyba deklaracja za 1,5 m-ca bo zdeklarowanych było 20zł).
Ale nie wiem , niech cioteczka Randa się wypowie.
Pięknie dziękujemy w imieniu swoim i Bingusia!

Posted

[quote name='Ginn']Obiecane zdjęcia Bingusia. Grzeczny jest chłopak.

.... no nie Ginn!!!!! pierwsze dni chłopaka u Ciebie a Tym go w takiej intymnej sytuacji ukazujesz....:evil_lol:;)....... ale widac ze chłopak zero stresa,qupe sadzi ja TŻA!!!:evil_lol:
a tak powaznie , dobrze ze Bingo w swoim juz statecznym wieku nie musi siedziec w schronie!!!!! az oczka mu sie swieca jak biega po tej zielonej trawce....:loveu:

Posted

Właśnie Ci napisałam ,żebyś weszła na wątek zobaczyć ,,kupę" Binga:)
Ale widzę ,że sama już jesteś:)
Cioteczka Randa nasza kochana wpłaciła jak już pisałam wcześniej 30zł - z tego 20zł stałej + 10 zł extra dla Binga:)
Dziękujemy!

Posted

Witamy wszystkich. Zwierzaki już po pierwszym siusiu, czekają na śniadanko. Bingo grzeczny, leki dostaje na kolację. Niepokoją mnie trochę jego oczka. Czy zawsze mu tak się mazały. Jak złapię trochę czasu to podjadę z nim do mojego weta. Tylko muszę coś wiedzieć o historii jego oczek.

Posted

Ginn napisał(a):
Witamy wszystkich. Zwierzaki już po pierwszym siusiu, czekają na śniadanko. Bingo grzeczny, leki dostaje na kolację. Niepokoją mnie trochę jego oczka. Czy zawsze mu tak się mazały. Jak złapię trochę czasu to podjadę z nim do mojego weta. Tylko muszę coś wiedzieć o historii jego oczek.

ehh myślałam,ze wszystko przyjechało razem z Bingo.... w schronie miał często ropę w oczach, coś dostawał ale muszę zapytać co

Posted

[quote name='martka1982']ehh myślałam,ze wszystko przyjechało razem z Bingo.... w schronie miał często ropę w oczach, coś dostawał ale muszę zapytać co[/QUOTE]

Nie ma chodzących ideałów, więc i Binguś ma wady. Wczoraj mnie dwa razy udziabał i to dość ostro. czy on ma jakieś problemy z dotykaniem go przy obroży i w ogóle od strony głowy? Chciałam go dokładniej obejrzeć (oczka i nosek) - no i bęc.
Poza tym nie ma ochoty jeść z własnej miseczki tylko z każdej innej no i zaczyna mi ustawiać towarzystwo.

Bardzo poproszę o historię leczenia oczu Binga.

Posted

A to znowu ja. Widzę, że wszystkich "zatchło" od poczynań Bingusia. A on przed chwilą jak gdyby nigdy nic próbował wdrapać się mi na kolanka.
Dostałam pieniążki - 300 zł. - bardzo dziękuję.

Posted

[quote name='caryca26']Pozdrawiam Bingusia![/QUOTE]

My też pozdrawiamy. Bez większych zmian. Binguś nie miał ochoty mnie gryźć. Uczę go powoli acz konsekwentnie jeść w towarzystwie z własnej miseczki.

Posted

Dostałam dzisiaj do skrzyneczki na listy piękną kartkę z Kanady a w niej 20 dolarów kanadyjskich od Olgi-piescofajnyjest.
To około 60zł więc to deklaracja za X,XI,XII
Pięknie dziękujemy kochanej cioteczce!

Posted

[quote name='caryca26']Dostałam dzisiaj do skrzyneczki na listy piękną kartkę z Kanady a w niej 20 dolarów kanadyjskich od Olgi-piescofajnyjest.
Pięknie dziękujemy kochanej cioteczce![/QUOTE]
U nas bez większych zmian. Binguś się uczy nowego życia. Apetycik ma - boję się, że go zatuczę. Niestety mam takie skłonności.

Posted

[quote name='caryca26']Będzie dużo biegał po zielonej trawce to spali i może się tak nie utuczy:)[/QUOTE]
Kiedy Binguś znowu tak nie biega, raczej statecznie kroczy.

Posted

[quote name='caryca26']Dostałam dzisiaj do skrzyneczki na listy piękną kartkę z Kanady a w niej 20 dolarów kanadyjskich od Olgi-piescofajnyjest.
Pięknie dziękujemy kochanej cioteczce![/QUOTE]

caryca, to jak zmienisz na Polską walutę, to podaj mi ile Ci wyszło i wtedy wpiszę tę kwotę, ok?:)