Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy ślicznie za odwiedzanie wątku Binga.
Cioteczko pietrucha wielkie dzięki za deklaracje. Dzięki takim osobom Binguś jest już naprawdę blisko szczęśliwego finału:)
Zaraz wyślę konto na pw.

Posted

Witajcie, dostalam zaproszenie do tego watku przez PM, ale niestety nie moge pomoc. Sama jestem teraz w pelni zaangazowana w pomoc dwom suczkom czarnego teriera, ktore juz umiescilismy w DT, ale szukamy im DS... To ich watek, gdyby ktos mial jakis pomysl, dom szukajacy wiekszego psiaka, ktory pokocha ich calym niedzwiadkowym sercem...

http ://www .dogomania .pl/threads/214892-Dwie-wspaniale-suczki-czarnego-teriera-Sonia-i-Dunia-szukaja-domu!!!
(sorry za off, ale przynajmniej Wam dziadzia podrzuce ;) )

Posted

Ginn zadzwoni do Ciebie kierowniczka schronu,zeby jeszcze potwierdzic wszystko i przy okazji opowie Ci jeszcze o Bingo co nieco, bo pewnie my z carycą nie wiemy wszystkiego
kombinujemy tez transport ale kurde ciezko jest

Posted

martka1982 napisał(a):
Ginn zadzwoni do Ciebie kierowniczka schronu,zeby jeszcze potwierdzic wszystko i przy okazji opowie Ci jeszcze o Bingo co nieco, bo pewnie my z carycą nie wiemy wszystkiego
kombinujemy tez transport ale kurde ciezko jest

Dobrze - to czekam.

Posted

dkfopt napisał(a):
Jak poszukiwanie transportu? W środę jadę Konin - Częstochowa, może to mogłoby pomóc.

dopiero teraz zauważyłam, pewnie nam to nie pomoże, bo stamtąd jeszcze kawał drogi do pokonania, przejrzę transportowy, a do częstochowy o której mniej więcej zamierzasz dotrzeć?

Posted

martka1982 napisał(a):
dopiero teraz zauważyłam, pewnie nam to nie pomoże, bo stamtąd jeszcze kawał drogi do pokonania, przejrzę transportowy, a do częstochowy o której mniej więcej zamierzasz dotrzeć?

W Częstochowie raczej późnym wieczorem. Tak się zastanawiam, może za dorzutką do paliwa mógłbym wydłużyć trasę i zawieźć go do końca, z tym że pozostałe dwie osoby w aucie musiałyby się zgodzić na niespodziewaną wycieczkę. No i Bingo dojechałby do DT dość późno..

Posted

dkfopt napisał(a):
W Częstochowie raczej późnym wieczorem. Tak się zastanawiam, może za dorzutką do paliwa mógłbym wydłużyć trasę i zawieźć go do końca, z tym że pozostałe dwie osoby w aucie musiałyby się zgodzić na niespodziewaną wycieczkę. No i Bingo dojechałby do DT dość późno..

To nie problem. Jak trzeba - to działam 24 godziny na dobę.

Posted

caryca26 napisał(a):
No to ja jestem za! Jak coś to się wyłoży na paliwo ale to w schronisku muszą zdecydować.

kasa to nie przeszkoda, bo Bingo ma duży zapas
przekaze w schronisku ze moglby juz w srode jechac.dkfopt musiałaby dostac potwierdzenie od Ciebie, bo trzeba go do drogi przygotowac, umowe wypisac itp