Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martka1982']szczepon może zawieźć we wtorek lub w środę jeśli do tej pory nikogo nie znajdziemy, w poniedziałek dałby znać który dzień dokładnie i jakie godziny[/QUOTE]
czy pytalas moze o możliwość zabrania mojej suczki ze szczeniakami tym transportem?

Posted

Cioteczki zapraszam na bazarek dla schroniskowej koleżanki Binga , która jest schroniskową weteranką i czeka już 10 lat! Panicznie boi się spacerów , ludzi i przestrzeni tak , że ze strachu siusia pod siebie.
Wejdźcie i zobaczcie - oryginalny prezent na świeta = lepszy los dla Jeżynki!

http://www.dogomania.pl/threads/218869-Niepowtarzalne-prezenty-dla-Twoich-bliskich-dla-Je%C5%BCynki-szansa-na-lepsze-%C5%BCycie!d15.12?p=18131442#post18131442

Posted

Dziękuję ślicznie cioteczko!
Wysłałam do Bjuty 12,90 za zamówioną adresówkę bla Binga. Zakupię jeszcze smycz bo szelki to mam tylko sprawdze czy bedzie dobra na Binga.

Posted

Bardzo proszę o przekazanie nowej opiekunce Binga następujących moich uwag:
- nosek powinien być smarowany przynajmniej raz dziennie oliwą z oliwe (taką z kuchni), bo inaczej pęka i może go boleć,
- obróżkę lub szeleczki należy zdejmować po spacerze ponieważ Bingo ma prawie łysy brzuszek i pod szyjką i tą delikatną skórkę obciera sobie,
- gdy łzawią mu oczka zakropić kroplami fizjologicznymi takimi dla oczu człowieka.
Życzę mu jak najlepszego życia bo zasługuje na to.
Paniom dziękuję za współpracę.

Posted

dziękuję Ginn za uwagi, przekażę dalej

mam bardzo dobre wieści, Binga nie zawiezie Szczepon ale dwie dziewczyny od nas (pracują w schronisku). Jeśli cokolwiek będzie nie tak, po prostu Bingo tam nie zostanie.
Dopilnują i zapoznania i adresówki i wszystko wyjaśnią, poinstruują jeszcze raz osobiście (bo telefonicznie mają już kontakt z tą panią).
Oczywiście Bjuta jesteś również bardzo mile widziana (jutro dowiem się kiedy go zawiozą i dam znać).

Posted

No to fantastycznie! Taka opcja jest najlepsza - bo ta ONka mnie ciągle niepokoi. Ja bardzo chętnie też się stawię na spotkania i poznam Bingo. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie super!

Posted

A kiedy Bingo jedzie? Jutro czy pojutrze? I o której miej więcej? :) Caryco, dziękuję za zwrot za adresówkę! Ona sama jeszcze nie dotarła niestety. Mam nadzieję, że jutro będzie.

Posted

Dostałam dzisiaj pocztą kartkę z wkładką od Olgi - piescofajnyjest.
20 dolarów kanadyjskich czyli 65 zł - myślę ,że to na poczet deklaracji za I,II,III/2012
Dziękujemy kochana!

Posted

Jak Bingowi się uda to Jeżynka dostanie ! Póki co nie zapeszajmy...
W piętek dwie pracownice schroniska jadą do Ginn po Binga ( StarachowicMe) potem do Katowic go zawieźć a jeszcze potem pod Częstochowe po Pyszczolinę.
Mają do zrobienia sporo ponad 1000 km. Wysłałam im na transport 600 zł ( jak zostanie zwrócą różnicę) i jeszcze wysłałam 30 zł żeby dopłaciły Ginn za 3 dni pobytu.
Miejmy nadzieję ,że wszystko się uda.

Posted

Wymieńcie między mną a dziewczynami, które do mnie jadą numery telefonów abyśmy były w kontakcie. Z tego co przeczytałam wyżej - u mnie będą w piatek rano.
Swoją drogą nie zazdroszczę takiej trasy - może pogoda się trochę poprawi.

Posted

[quote name='Ginn']Wymieńcie między mną a dziewczynami, które do mnie jadą numery telefonów abyśmy były w kontakcie. Z tego co przeczytałam wyżej - u mnie będą w piatek rano.
Swoją drogą nie zazdroszczę takiej trasy - może pogoda się trochę poprawi.[/QUOTE]

w piątek rano, to one dopiero wyjeżdżają z Konina, będą miały również dla Ciebie pieniążki Ginn za tych kilka nieopłaconych jeszcze w tym miesiącu dni
już podaję na pw ich numery