kasia8579 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 to kiedy Bingo w końcu jedzie do tego dt? Quote
martka1982 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 kasia8579 napisał(a):to kiedy Bingo w końcu jedzie do tego dt? już jest w drodze. wyjechał dziś po południu Quote
kasia8579 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A na którą godzinę powinien dojechać ? Quote
Ginn Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Bingo dojechał jakieś 20 min. temu. Zrobił siusiu i pije, pije, pije. Zjadł ale niezbyt dużo. Jest trochę oszołomiony. Idziemy wszyscy spać. U nas w domu cisza nocna zaczyna się między 20 i 21 a kończy między 5 i 6 rano - jak to na wsi. Pozdrowienia dla wszystkich ciotek od Binga i całej reszty. Jutro jak pogoda dopisze to zrobimy jakieś zdjęcia i wrzucimy na wątek. Quote
caryca26 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Super , że już na miejscu. Czekamy jutro na relacje! Quote
Ginn Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Witamy wszystkich. Noc upłynęła bardzo spokojnie. Bingo spał w pokoju z trzema szczeniakami i jednym bardzo dużym ale bardzo spokojnym i pokojowym psem (po przejściach traumatycznych). Bingo wieczorem dwa razy zawył - weszłam do pokoju, pogadałam no i potem już spał. Dziś zjadł i chodzi sobie po ogrodzie. Bingo nie wywołuje wrogości wśród psów ani on sam nie jest zaczepny. Jak mu się coś nie spodoba to cichutko warknie i jest OK. Więc myślę, że jest dobrze a nawet bardzo dobrze. Quote
pikola Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dziekujemy za info.No chlopaku,teraz juz bedzie coraz lepiej:loveu: Quote
martka1982 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ginn napisał(a):Witamy wszystkich. Noc upłynęła bardzo spokojnie. Bingo spał w pokoju z trzema szczeniakami i jednym bardzo dużym ale bardzo spokojnym i pokojowym psem (po przejściach traumatycznych). Bingo wieczorem dwa razy zawył - weszłam do pokoju, pogadałam no i potem już spał. Dziś zjadł i chodzi sobie po ogrodzie. Bingo nie wywołuje wrogości wśród psów ani on sam nie jest zaczepny. Jak mu się coś nie spodoba to cichutko warknie i jest OK. Więc myślę, że jest dobrze a nawet bardzo dobrze. dokładnie tak w schronie było, sam nie zaczepi ale nie lubi,żeby inne psiaki go zaczepiały. zależy nam,żeby on chciał więcej z człowiekiem przebywać, żeby nauczył się podchodzenia do głaskania i w ogóle aby lubił dotyk, bo w schronie często dotyk kojarzył mu się np z kropleniem oczu ,czego strasznie nie znosi! Quote
Ginn Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 martka1982 napisał(a):dokładnie tak w schronie było, sam nie zaczepi ale nie lubi,żeby inne psiaki go zaczepiały. zależy nam,żeby on chciał więcej z człowiekiem przebywać, żeby nauczył się podchodzenia do głaskania i w ogóle aby lubił dotyk, bo w schronie często dotyk kojarzył mu się np z kropleniem oczu ,czego strasznie nie znosi! Zauważyłam, że na pokazanie dłoni wycofuje się ale za to na widok miseczki biegnie szybciutko. Czy on do tej pory jadł dwa razy dziennie - bo ja tak karmię. Postaram się go często dotykać i głaskać. I jeszcze jedno - czy rachunek mogę wysłać wraz z umową na schronisko czy też koniecznie na adres prywatny. Quote
caryca26 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Możesz na schronisko , bo mi na rachunku nie zależy to sobie odbiorę jak będę w schronisku. Quote
Ginn Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Obiecane zdjęcia Bingusia. Grzeczny jest chłopak. Quote
caryca26 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 O dzięki Ginn za super fotki! Ale ma chłopak kumpli i super plac do latania! Widać ,że zadowolony! Fajna ta fota , na której uchwyciłaś pozę na kupkę:) Napewno będzie u Ciebie bardzo szczęśliwy! Quote
Ginn Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 caryca26 napisał(a):O dzięki Ginn za super fotki! Ale ma chłopak kumpli i super plac do latania! Widać ,że zadowolony! Fajna ta fota , na której uchwyciłaś pozę na kupkę:) Napewno będzie u Ciebie bardzo szczęśliwy! Bingo to takie stworzenie, które się od razu kocha. Dziś była u mnie sąsiadka i bardzo się nim zachwycała. Bingo bardzo ładnie wita się z ludźmi. Za mną chodzi po ogrodzie i zaczepia. Quote
caryca26 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 To super , że jest taki kontaktowy w stosunku do ludzi. Ja tam zawsze wiedziałam , że dziadek ma potencjał:) Quote
ranias Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dziadki zawsze potrafią czymś zadziwić :lol: Quote
kasia8579 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Bingo se myśli '' do raju trafiłem'' ... :) Dziadki są najukochańsze :) Quote
zioberek87 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 śliczny chłopak - dziadziuś, niestety nie mogę się zdeklarować bo też mam chłopaka w dt z tylko 50 zł strałej a kolejne 250zł płodze bazarkami:( jak go wyadoptuje to zobaczymy:) Quote
caryca26 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Wiem , wiem kochana ale fajnie że jesteś:) Zaglądnij czasem do naszego dziadka i pozdrów Kalvisia:) 1 Quote
Ginn Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ja trochę z innej beczki. Pilnie potrzebuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Katowicach. Quote
Kocurek Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Z Katowic jest Gisic87.....mozna by do niej napisac.... Quote
pikola Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Serce sie raduje ,jak sie patrzy na te wszystkie psiaki poza schronem:loveu: Staruszki w szczegolnosci:loveu:Wygrzewaj Bingus kosteczki w sloneczku,to samo zdrowie:loveu: Quote
malicja Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 raj na ziemi tam ma bingo! ciesze sie, ze transport sie udal i chlopak juz grzeje miejsce poza schroniskiem :-) Quote
Ginn Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Bingo jest grzeczny nadal. Dziś psiaki były trochę same bo pojechałam po mięsko dla nich. Binguś ma już ulubioną kanapkę w pokoju psów i chętnie się tam układa. Quote
Ginn Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Kocurek napisał(a):Z Katowic jest Gisic87.....mozna by do niej napisac.... Dzięki za namiary - będę pisać. Quote
Recommended Posts