Jump to content
Dogomania

Schorowana DOBCIA juz zdrowa!! :) u UUUliii do końca swoich dni:))))

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sie cieszę że sunia juz w domku - swoim domku!!!
Ja też mam sunie ze schronu - dobermankę i druga (jest u mnie od 1,5 roku)

Wiem jak ważny dla dobeczka jest kochajacy domek i "swój " człowiek....

Ciesze sie jak pijany zajac - POWODZENIA!!!

Posted

jestem teraz w Slo, tu bardzo duzo jest bernenczykow!! niedawno na spacerze widzialam jednego:)
kiedys znalzlam jednego na ulicy... ale zgubil sie, byla burza, biegal przestraszony. tu nie ma bezpanskich psow

Posted

majafaja napisał(a):
jestem teraz w Slo, tu bardzo duzo jest bernenczykow!! niedawno na spacerze widzialam jednego:)
kiedys znalzlam jednego na ulicy... ale zgubil sie, byla burza, biegal przestraszony. tu nie ma bezpanskich psow

No tak, one często boją się burzy...
A berniaków teraz wszędzie zaczyna być dużo :shake: O ile w takiej np Szwajcarii to tradycja i tam mają po 4-5 bernów (po jednym dla każdego w rodzinie, na szczęście, tak wyczytałam), to dla porównania u nas... Wiadomo, moda na rasę = tragedia.

A fotki będą zaraz :p z wigilli :cool3:

Posted

majafaja napisał(a):
no tak, gdybym ja miala dom, to tez by bylo inaczej... a na dworze sfera psiakow :)
dowczarki niemiecki, dobermany, bernensczyki, kundlaki..wszystkie!!!

Maja, zapewniam Cię, że większość nie chciałaby siedzieć "na dworze" tylko wszystkie w domu na kupie z ludźmi :eviltong: i miałabyś w mieszkaniu tak pięęęęknie jak ja :roll: (bo mama się wycfaniła i tylko Sońke wpuszcza na góre do siebie :lol:) No, chyba że ktoś ma misję życia o nazwie "sprzątanie" :razz:

No dobra wstawiam te fotki :cool3:

Posted

Od razu wszyscy rzucili się do składania życzeń psom :-o Zawsze im składaliśmy, ale nigdy AŻ TAK... Powariowali :eviltong:

moja siostra Asia składa życzenia Sońci:

Abra też chce żeby jej składać życzenia i dać opłatka :lol: (na koniec i tak zjadła wszystkie...)

Mama i Asia życzą Abruni zdrowej łapki, a Meguni więcej odwagi :roll:

Abra już zjadła wszystkie opłatki. Dowody winy są na jej faflu :eviltong:

Psotka się nudzi bo nie lubi opłatka i czeka na karpia :razz: A Krecik (nasz drugi kot) całkiem olał impreze i śpi w drugim pokoju więc go nie ma na fotkach

C.D.N. jutro :) bo teraz muszę wyjść

Posted

Asior, nie jestem czarodziejką :-( jeżeli już to raczej czarownicą, bo zawsze jest odwrotnie niż chciałabym i niż się spodziewam.... Choć czasem to może i dobrze?

Nie mam czasu wstawić reszty fotek :shake: na razie. Ale i tak nikt nic nie napisał, więc pewnie Was nie interesują :eviltong:

Chciałam tylko ucieszyć się publicznie,
:megagrin::Cool!::sweetCyb:
bo wątek został przeniesiony do nowych domków, a w tym samym czasie Sonia dostała swój własny identyfikator do obroży :cool3: zupełnie jak Tramp w bajce "zakochany kundel" :loveu:

Posted

Ulaa, czytamy, czytamy, tylko nie zawsze jest mozliwosc napisac (ja przewaznie czytam w pracy podczas krotkich chwil przerwy, itp.), napisac wtedy ciezko.

PS. ale pieknie ubralas zwierzaki na wigilie :loveu: ale ze sie kocina dala :crazyeye: moj kocur Ryszard to zdziera natychmiast wszelkie przeszkadzajki na szyi :cool3:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Asior napisał(a):
Ulaa co u moich ukochanych Berneńków ??????

Oj Asiorku niedobrze z Abrunią :-( będzie miała operację 15 lutego... strasznie się boję, a to pierwsza z serii... :placz:
A Megi jak zwykle super, tylko taka nudnawa się zrobiła :razz: Idziemy na szkolenie do Alteri więc się trochę rozrusza mam nadzieję :roll:

Strasznie się boję tej operacji. Napiszę o niej jutro może w galerii, bo aż mi głupio Sońki wątek zaśmiecać.
O Sońce też napiszę to i owo, bo ją dr Derkowski też oglądał i coś nowego odkrył :shake:

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Już pędzę do pańci!!!!
Fotka ze szkolenia - ulubiona komenda Soni PRZYWOŁANIE :loveu::evil_lol:

i jeszcze jedna: kto zgadnie, co to jest? :cool3:

Obydwie śliczne fotki zrobione przez Hanię