Ulaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dziękuję Asiorek :loveu: Cudne życzonka :loveu: Jeszcze raz Wam życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! Quote
amikat Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Tak sie cieszę że sunia juz w domku - swoim domku!!! Ja też mam sunie ze schronu - dobermankę i druga (jest u mnie od 1,5 roku) Wiem jak ważny dla dobeczka jest kochajacy domek i "swój " człowiek.... Ciesze sie jak pijany zajac - POWODZENIA!!! Quote
Ulaa Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witaj Amikat :hand: Jak ma na imie Twój dobek? Quote
majafaja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Amikat pieknego dobka masz w avatarku!! rodzynka :) a jak tam Sonka? Ulaa jakies nowe zdjecia dasz? Quote
majafaja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 jestem teraz w Slo, tu bardzo duzo jest bernenczykow!! niedawno na spacerze widzialam jednego:) kiedys znalzlam jednego na ulicy... ale zgubil sie, byla burza, biegal przestraszony. tu nie ma bezpanskich psow Quote
Ulaa Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 majafaja napisał(a):jestem teraz w Slo, tu bardzo duzo jest bernenczykow!! niedawno na spacerze widzialam jednego:) kiedys znalzlam jednego na ulicy... ale zgubil sie, byla burza, biegal przestraszony. tu nie ma bezpanskich psow No tak, one często boją się burzy... A berniaków teraz wszędzie zaczyna być dużo :shake: O ile w takiej np Szwajcarii to tradycja i tam mają po 4-5 bernów (po jednym dla każdego w rodzinie, na szczęście, tak wyczytałam), to dla porównania u nas... Wiadomo, moda na rasę = tragedia. A fotki będą zaraz :p z wigilli :cool3: Quote
majafaja Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 no tak, gdybym ja miala dom, to tez by bylo inaczej... a na dworze sfera psiakow :) dowczarki niemiecki, dobermany, bernensczyki, kundlaki..wszystkie!!! Quote
Ulaa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 majafaja napisał(a):no tak, gdybym ja miala dom, to tez by bylo inaczej... a na dworze sfera psiakow :) dowczarki niemiecki, dobermany, bernensczyki, kundlaki..wszystkie!!! Maja, zapewniam Cię, że większość nie chciałaby siedzieć "na dworze" tylko wszystkie w domu na kupie z ludźmi :eviltong: i miałabyś w mieszkaniu tak pięęęęknie jak ja :roll: (bo mama się wycfaniła i tylko Sońke wpuszcza na góre do siebie :lol:) No, chyba że ktoś ma misję życia o nazwie "sprzątanie" :razz: No dobra wstawiam te fotki :cool3: Quote
Ulaa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Od razu wszyscy rzucili się do składania życzeń psom :-o Zawsze im składaliśmy, ale nigdy AŻ TAK... Powariowali :eviltong: moja siostra Asia składa życzenia Sońci: Abra też chce żeby jej składać życzenia i dać opłatka :lol: (na koniec i tak zjadła wszystkie...) Mama i Asia życzą Abruni zdrowej łapki, a Meguni więcej odwagi :roll: Abra już zjadła wszystkie opłatki. Dowody winy są na jej faflu :eviltong: Psotka się nudzi bo nie lubi opłatka i czeka na karpia :razz: A Krecik (nasz drugi kot) całkiem olał impreze i śpi w drugim pokoju więc go nie ma na fotkach C.D.N. jutro :) bo teraz muszę wyjść Quote
Asior Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ulcia PILNA SPRAWA!!! popytaj kogoś DT na cito dla naszej kochanej Asty :( dziś prawie zagryzła ją rotka pana u którego jest na tymczasie sunia :( on nie może jej dłużej trzymać :( sunia nieduża :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2682688#post2682688 Ulciaa Ty jestes czarodziejką :( wymyśl coś..... plissss Quote
Ulaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Asior, nie jestem czarodziejką :-( jeżeli już to raczej czarownicą, bo zawsze jest odwrotnie niż chciałabym i niż się spodziewam.... Choć czasem to może i dobrze? Nie mam czasu wstawić reszty fotek :shake: na razie. Ale i tak nikt nic nie napisał, więc pewnie Was nie interesują :eviltong: Chciałam tylko ucieszyć się publicznie, :megagrin::Cool!::sweetCyb: bo wątek został przeniesiony do nowych domków, a w tym samym czasie Sonia dostała swój własny identyfikator do obroży :cool3: zupełnie jak Tramp w bajce "zakochany kundel" :loveu: Quote
Ulka18 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ulaa, czytamy, czytamy, tylko nie zawsze jest mozliwosc napisac (ja przewaznie czytam w pracy podczas krotkich chwil przerwy, itp.), napisac wtedy ciezko. PS. ale pieknie ubralas zwierzaki na wigilie :loveu: ale ze sie kocina dala :crazyeye: moj kocur Ryszard to zdziera natychmiast wszelkie przeszkadzajki na szyi :cool3: Quote
majafaja Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 no wlasnie Ulaa - masz mojego ulubionego kota rosyjskiego ;) piekny!!!!!!!! Quote
katya Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Ulaa'] Jejku, ale Soncia ma wspaniale :D Quote
Ulaa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 mamy galerię :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3138456#post3138456 Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ulaa co u moich ukochanych Berneńków ?????? Quote
Ulaa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior napisał(a):Ulaa co u moich ukochanych Berneńków ?????? Oj Asiorku niedobrze z Abrunią :-( będzie miała operację 15 lutego... strasznie się boję, a to pierwsza z serii... :placz: A Megi jak zwykle super, tylko taka nudnawa się zrobiła :razz: Idziemy na szkolenie do Alteri więc się trochę rozrusza mam nadzieję :roll: Strasznie się boję tej operacji. Napiszę o niej jutro może w galerii, bo aż mi głupio Sońki wątek zaśmiecać. O Sońce też napiszę to i owo, bo ją dr Derkowski też oglądał i coś nowego odkrył :shake: Quote
majafaja Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 sonia zyje, ma sie super :) Ulaa dba o nia, i szkoli :) Quote
Ulaa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 świeże wiadomości o Soni tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42682 Zapraszam :cool3: Quote
Ulaa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Już pędzę do pańci!!!! Fotka ze szkolenia - ulubiona komenda Soni PRZYWOŁANIE :loveu::evil_lol: i jeszcze jedna: kto zgadnie, co to jest? :cool3: Obydwie śliczne fotki zrobione przez Hanię Quote
Recommended Posts