Jump to content
Dogomania

Schorowana DOBCIA juz zdrowa!! :) u UUUliii do końca swoich dni:))))

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='Wiedźma']A ja się nastawiłam na nowe zdjęcia... I co?

nie mamy czasu na focenie się, bo Sonia jest "mamusią" :loveu:

Oto "jej dziecko" - Bianusia:

mamusia Sonia, która dzidzię tak starsznie kocha...

...że aż chciałaby ją zjeść...

... - razem z ogonkiem :p

ale przeważnie jest na odwrót...

...i to maleństwo zjada mamusię :evil_lol:

ale jak na razie obydwie zdrowe i zadowolone :p

Posted

Ulkaa ale przypomnij że Sonia jest po sterylce i że to male takie to po prostu taki niespodzianek od losu przez człowieka. Coby ktos cie o rozmnażanie Soni nikt nie podejrzewał . Obie czarne. Ja matka z córką :)

Ps. Mi na innym watku oczy wyszły jak zdjecia zobaczyłam :evil_lol:

Posted

No właśnie. Postanowiłam wreszcie sobie odbić, żeby się te darmozjady zwróciły :mad: Bo tylko żreją i żreją, a pożytku z nich nie ma :mad: Sonia jako opiekunka do dzieci, berneńczyki do orania pola i ciągnięcia furmanki, maleństwo będzie wypożyczane jako termofor, a Bandyta jeszcze nie ma roli wymyślonej. Może jako syrena alarmowa.
Oczywiśćie to wszystko pomiędzy rozmnażaniem :razz:

Wreszcie się na coś małpiszony przydadzą :mad:

:eviltong:

Posted

Tak jest Ula! Co beda tak bezowocnie siedziec i niszczec! Bandyta moze jeszcze byc pewnie dziurkaczem, jak ma zdrowe kly... A z bernenczykami mozecie zdjecia dzieciom robic zamiast misia na Krupowkach... A w okresie linienia zawsze jakis sweterek mozna wydziergac... Jeszcze pomysle nad innymi zastosowaniami darmozjadow ;-)

• 6 months later...
Posted

Jutro miną 2 lata odkąd Słonina jest u nas :loveu:

Nie mogę uwierzyć, że to już 2 lata... Tyle czasu zajęło jej, by zapomnieć o całym poprzednim koszmarnym życiu, a raczej o jego szczegółach widocznych na każdym niemal kroku jej zachowania.
Dopiero teraz, kiedy duchy przeszłości opuściły ją na dobre, widać jaki ma wspaniały charakter i osobowość, jaka jest wrażliwa i inteligentna, wszystko potrafi przekazać i powiedzieć w niemal ludzki spsób, kiedy nic i nikt jej nie blokuje.
Odzyskała spokój, żyje sobie spokojnie i bez większych zmartwień niż nie zawsze skuteczne żebranie przy jedzeniu ;) . Wiele się od niej - i dzięki niej -nauczyliśmy o psychice psów, ciągle nas czymś zaskakuje. Jest inteligentna i twórcza.
Tak - twórcza. Z bólem serca ;) muszę przyznać, że berneńczyki nie dorastają jej w tym do pięt (zresztą nawet nie próbują :evil_lol:). Oczywiście, że są mądre, ale po co mają się tym chwalić :evil_lol:

Znowu chcę podziękować wszystkim, którzy pomogli ją uratować!!!

Dziękuję Wam za Kluseczkę :loveu:
Zmieniła nasze życie - na lepsze.

Posted

Najbardziej na świecie kocha jeść i spać na fotelu.
Chociaż spanie na fotelu jest równorzędne z zabawą :loveu: Zachowuje się i wygląda wtedy jak kilkumiesięczny szczeniak: szczeka, skacze, giba się :evil_lol:

Aporty są najlepsze, obojętne jakie :multi:

no rzucaj rzucaj rzucaj (Sonia z moją mamą)

złodziejka, zabrała piłkę :angryy: